Parabole socialiniame tinklalapi

Moderators: Leonas, steponas

Post Reply
krotek
Narys
Narys

Parabole socialiniame tinklalapi

Post by krotek »

Sveiki!Kada gales Parabole pamatyti Facebooke? :)
hhh

Re: Parabole socialiniame tinklalapi

Post by hhh »

o ar cia jos neuztenka kiek matai , negi ten graziau atrodys . bet ir tava viena ranka tematom , kas naudos ...
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

krotek wrote:Sveiki!Kada gales Parabole pamatyti Facebooke? :)
Aišku tai būtų madinga, bet nėra kam tuo užsiimti.
Ir kas svarbiausia - mane domina tik mūsų abonentai.
Ne abonentams yra http://www.parabole.lt
Neužilgo jį atnaujis - ten bus visa oficiali info.
Kas norės susipažinti su mūsų paslaugomis - tegul į jį ir žiūri :)
UAB "Parabolė" direktorius
krotek
Narys
Narys

Post by krotek »

Aš tik pasiuliau, kad tai madinga nevisai sutikčiau,nes taip galima ir bunant ten pritraukti nauju klientu.
hhh wrote:o ar cia jos neuztenka kiek matai , negi ten graziau atrodys . bet ir tava viena ranka tematom , kas naudos ...
O šitam veikejui kuris neprisijunges geriau patyleti
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

krotek wrote:Aš tik pasiuliau, kad tai madinga nevisai sutikčiau,nes taip galima ir bunant ten pritraukti nauju klientu.
tai sakai iš Vilniaus galetu pritraukt i Telšius klijentu ... gerai mastai . o antra facebok rimti žmones nelaiko rimtu dalyku .Kaip matom kad kažkas už kita , ar apsimetes kitu sukuria paskyras , nu atsiprašau , kad yra bene keli Rudokai ir žmogus turėjo pasakyt per televizija , jog jis nieko neturi faceboke ..... nėra žodžių kas tas facebokas . manęs ten nėra ir nebus , taip pat kaip Rudokas sakau , kaip mano tėvas sakydavo " asiliukų kompanija " tas tavo facebokas .
krotek
Narys
Narys

Post by krotek »

ma44 wrote:
krotek wrote:Aš tik pasiuliau, kad tai madinga nevisai sutikčiau,nes taip galima ir bunant ten pritraukti nauju klientu.
tai sakai iš Vilniaus galetu pritraukt i Telšius klijentu ... gerai mastai . o antra facebok rimti žmones nelaiko rimtu dalyku .Kaip matom kad kažkas už kita , ar apsimetes kitu sukuria paskyras , nu atsiprašau , kad yra bene keli Rudokai ir žmogus turėjo pasakyt per televizija , jog jis nieko neturi faceboke ..... nėra žodžių kas tas facebokas . manęs ten nėra ir nebus , taip pat kaip Rudokas sakau , kaip mano tėvas sakydavo " asiliukų kompanija " tas tavo facebokas .
Prie ko čia Vilnius?Čia kalba apie Paraboles tinkla kur jis yra.O del to kad ten nerimta,tai pasakysu kad pačiam internete yra dauguma dalyku kuriu negali rimtai tiketi!!! :agrue:
MonteniS
Forumo administratorius
Forumo administratorius

Post by MonteniS »

Kai leidziama daug vienodu id naudot, galima padaryt bardaka auksciausio lygio :)
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

24 00 nutruko internetas sakau kaip parabol ar gyva nu ir matau nauji puslap vyra bedaron . mon zinokit raidelis per mazas as jau neskaitysu . viena klaida pastebejau . Pagindinis tarifas , lentele TV parasyta .
Post Reply