Parabole socialiniame tinklalapi
Parabole socialiniame tinklalapi
Sveiki!Kada gales Parabole pamatyti Facebooke?
Re: Parabole socialiniame tinklalapi
o ar cia jos neuztenka kiek matai , negi ten graziau atrodys . bet ir tava viena ranka tematom , kas naudos ...
Aišku tai būtų madinga, bet nėra kam tuo užsiimti.krotek wrote:Sveiki!Kada gales Parabole pamatyti Facebooke?
Ir kas svarbiausia - mane domina tik mūsų abonentai.
Ne abonentams yra http://www.parabole.lt
Neužilgo jį atnaujis - ten bus visa oficiali info.
Kas norės susipažinti su mūsų paslaugomis - tegul į jį ir žiūri
UAB "Parabolė" direktorius
Aš tik pasiuliau, kad tai madinga nevisai sutikčiau,nes taip galima ir bunant ten pritraukti nauju klientu.
O šitam veikejui kuris neprisijunges geriau patyletihhh wrote:o ar cia jos neuztenka kiek matai , negi ten graziau atrodys . bet ir tava viena ranka tematom , kas naudos ...
tai sakai iš Vilniaus galetu pritraukt i Telšius klijentu ... gerai mastai . o antra facebok rimti žmones nelaiko rimtu dalyku .Kaip matom kad kažkas už kita , ar apsimetes kitu sukuria paskyras , nu atsiprašau , kad yra bene keli Rudokai ir žmogus turėjo pasakyt per televizija , jog jis nieko neturi faceboke ..... nėra žodžių kas tas facebokas . manęs ten nėra ir nebus , taip pat kaip Rudokas sakau , kaip mano tėvas sakydavo " asiliukų kompanija " tas tavo facebokas .krotek wrote:Aš tik pasiuliau, kad tai madinga nevisai sutikčiau,nes taip galima ir bunant ten pritraukti nauju klientu.
Prie ko čia Vilnius?Čia kalba apie Paraboles tinkla kur jis yra.O del to kad ten nerimta,tai pasakysu kad pačiam internete yra dauguma dalyku kuriu negali rimtai tiketi!!!ma44 wrote:tai sakai iš Vilniaus galetu pritraukt i Telšius klijentu ... gerai mastai . o antra facebok rimti žmones nelaiko rimtu dalyku .Kaip matom kad kažkas už kita , ar apsimetes kitu sukuria paskyras , nu atsiprašau , kad yra bene keli Rudokai ir žmogus turėjo pasakyt per televizija , jog jis nieko neturi faceboke ..... nėra žodžių kas tas facebokas . manęs ten nėra ir nebus , taip pat kaip Rudokas sakau , kaip mano tėvas sakydavo " asiliukų kompanija " tas tavo facebokas .krotek wrote:Aš tik pasiuliau, kad tai madinga nevisai sutikčiau,nes taip galima ir bunant ten pritraukti nauju klientu.
Kai leidziama daug vienodu id naudot, galima padaryt bardaka auksciausio lygio
24 00 nutruko internetas sakau kaip parabol ar gyva nu ir matau nauji puslap vyra bedaron . mon zinokit raidelis per mazas as jau neskaitysu . viena klaida pastebejau . Pagindinis tarifas , lentele TV parasyta .