Tik, kad geriau matytusi, čia aš visus lapus sudėjau vertikaliai.
O šiaip tai yra normali sulankstyta skrajutė iš trijų A5 formato lapelių.
Paskaitykite ar viską suprantamai parašiau.

Viršus

Vidus

Pasižiūrėjus į lankstinuke esančią programų lentelę ir kainoraštį turėtų būti aišku kiek programų kokiame pakete programų yra.Ras wrote:Nelabai suprantu- rašote:
62 analoginės TV ir 62 nekoduotos skaitmeninės TV programos į visus televizorius....
o mano plane MAŽASIS (tiksliau, Kompleksinis-2) parašyta: 31 analoginės TV ir 31 nekoduotos skaitmeninės TV.
Beje, jau nuo vasario mėnesio (kai pajungė kabelinę), man atrodo, matau daugiau kanalų...
Su šiomis visomis programomis yra pasirašytos sutartys ir jos dabar turėtų būti transliuojamos. Keista, kad klausiate, negi jų nėraPIJUS wrote:kas bus vietoj seimo kanalo ir vietoje PINGVINIUKAS ir vietoje BUSIDO.laukiu atsakymo cia
Šiandien užkodavo visas koduotas programas (žiūrėkite lentelę "Koduoti skaitmeninės televizijos programų paketai"). Įkišus atkodavimo kortelę į televizorių ar priedėlį ir pirmą kartą įjungus TV1000, ar kitą koduotą programą, reikia truputį palaukti (iki 10 min.) kortelė suveiks ir turi pradėti rodyti. Jeigu taip nėra - skambinkite http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=20VILIJA wrote:NORIU PAKLAUSTI,KODEL NEBERODO FILMU SKTV PAKETAS-TV1000,RUSKOE KINO IR TV1000 EST.LAUKIU ATSAKYMO CIA
Atmintis apgauna - interneto kainos nepakilo, o Mėgėjo-4 ir visiems kompleksiniams planams tik sumažėjovabaliauskas wrote:Sveiki, matu Mėgėjo-1 pakilo greičiai, bet jei neapgauna atmintis ir kaina šiek tiek pakilo, tai čia man teks papulti į tą nelabai patenkintų kategoriją?
Viskas bus visiems vienodai ir nesvarbu kaip sutartyje parašyta - nauji greičiai ir kai kuriems planams - naujos kainos (raudonai pažymėta).vabaliauskas wrote:Ir kaip bus su tais kurie turi seniau pasirašytas bet dar su nesibaigusiu terminu sutartis kuriose nurodytas greitis ir kaina mažesni?
Pritariu - koduotos programos, ypač HD, reikalingos tik žiūrovui, kuris turi tam priemones - ne mažesnį kaip 47" įstrižainės televizorių ir gerą garso sistemą.krotek wrote:Sveiki!Čia aš del užkoduotu programu,kol yra galimybe jos žiureti nemokamai per interneta,tol manau nedaug atsiras norinčiu žiureti jas.Eigu sakykim aš tik noriu žiureti tik keleta programu iš vieno paketo,keleta iš kito.Tai sudejus visus keturius paketus išeina nemažai 55lt(su nuolaida 49.50lt),čia išeina beveik tek kiek kainoja vienas iš kompleksiniu planu.Aišku čia pasakysit kad tos užkuduotos programas kurios galima žiureti per interneta nebus taip kokibiškai rodomos,bet galiu pasakyti kad dauguma tu programu rodo gerai,aišku buna tu striginejimu bet tai buna nedažnai.
vale wrote:jau seniai neberodo tiek per sktv tiek per ktv kanala BOEC,taip pat nerodo OE kanalo,ar artimiausiu metu kiekviena menesi po viena kanala pridesite,aciu uz atsakyma