Net čia forume nebematyti jokių skundų ar klausimų dėl interneto kokybės.
Tai man jau kelia baimę:

Kaip čia yra

Kol kas nieko nenusimato.Buma wrote:Viskas puikiai veikia, jokiu dinginėjimų, ar šiaip sutrikimų. Na , o paklausti tai tegalima , ar bus kas nors naujo prie koregavimų?
Koks planasMindaigielis wrote:Ar tai normalu?
Megėjo 3 taipogi turiu ir nesiskundžiu , kad ir tas ms didelis, ar kad ir visiškai neatitinka reikalavimų greičio koks yra parašytas. Gi ar kokį serverį laikai namuos,(kuom aš labai abejoju), kad jau taip čia kreipi dėmesį? Iš esmės, bent jau tą galiu teigti, jog visada kokį speedtest įsijungus, bus beveik viskas atitinkančiai, tai gali žiūrėti pas savęs kokių labai "internetą" ėdinančių programų.
Šiandien buvau NTT visuotinam akcininų susirinkime ir sužinojau pritrenkiantį dalyką. Pasirodo TEO yra sugalvojęs tokį dalyką. Kreipiantis į serverius, kurie yra jų tinkle, iš kitų tinklų (pavizdžiui NTT ar BITĖS) yra atliekama machinacija su greičiais - ribojamas atidavima į p2p ir dar kitokia velniava daroma, apie kurią aš mažai suprantu. Žodžiu TEO žaidžia labai negražų žaidimą, norėdama pervilioti klientus. Norima sudaryti įvaizdį, kad kiti operatoriai, išskyrus TEO, teikia nekokybiškas paslaugas. Kiek supratau iš gudrių vyrų kalbos, kitų tinklų abonentams ryšys yra bloginamas apie 5 kartus. Buvo nuspręsta skubiai sušaukti NTT Valdybos posėdi, kuriame bus svarstomos galimybės kaip būtų galima į tokį karą atsakyti. RRT nieko nepadės, nes RRT valdžia prieš TEO žiygių jokių nesiims. Aš nesu iš tų NTT akcininkų, kurie ten turi svarų balsą, todėl manęs į Valdybos posėdžius niekas nekviečia ir ką jie nutars aš tikriausiai nesužinosiu.Ras wrote:Man tai jau keli mėnesiai kaip lėtoookai atidarinėja puslapius![]()
Galvojau, gal kompiuteris "pavargo", bet kad ne. Kaip tik ir perinstaliavo man jį, ir antivirusinę, atseit, ne taip apkraunančią kompiuterį įdiegė.
Planas Spartusis-1, prieš tai buvo Spartusis-2 (betgi greičiai jų vienodi).
O ką nors techniškai protingo nelabai galiu papostringaut...