Gal turite kokių minčių kaip tai padaryti - rankomis knisti tingiu.
Gal galite padeti
Gal galite padeti
Noriu iš forumo dalyvių sąrašo išnaikinti visus dalyvius, kurių yra nurodyti netikri email'ai (niekas į juos neatsako) - kaip pvz. BBD@**.lt. arba žmogus seniausiai (sakysim prieš 6 mėn.) užsiregistravo ir dingo
Last edited by steponas on Mon Sep 22, 2003 6:44 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
- gintaras71
- Aktyvus narys

Ir vel ponas diktatorius Steponas pradeda savo kruvina shou.
Pvz kai kurie nenori kad jiem siustu spam'a i pashto tai ir veda belenkoki mejla. Jus aisq sakysit kad tada neveskit nieko ir kam keiktis, bet juk niekas nekviechia nuejti ir pazhiureti koks pas ji mejlas padarytas :P Taip kad aukshciau nosi ir nenusiminkit, gyvenimas grazhus :P
Pvz kai kurie nenori kad jiem siustu spam'a i pashto tai ir veda belenkoki mejla. Jus aisq sakysit kad tada neveskit nieko ir kam keiktis, bet juk niekas nekviechia nuejti ir pazhiureti koks pas ji mejlas padarytas :P Taip kad aukshciau nosi ir nenusiminkit, gyvenimas grazhus :P
Atleiskite, bet aš per metus gal ir pasinaudoju kokius 5 ar 10 kartų forumo masinio email'o funkcija ir skaitau , kad tai nėra spamas...Trugdis wrote: ... Pvz kai kurie nenori kad jiem siustu spam'a i pashto tai ir veda belenkoki mejla. ...
Ir skaitau, kad mano išsiūsti email'ai buvo naudingi ne tik man , bet ir jums
O kai vietoje email'o sumaltas kos š... tai aš nebegaliu jūsų pasiekti
MonteniS išvis matyt nėra tuom pasinaudojes
O jeigu nenorite, kad jūsų email'o ardeso nematytų kiti forumo dalyviai, galite Profile skiltyje Preferences kur klausiama:
Argi jus- tokius specus - tokių paprstų dalykų dar reikia mokyti
Darykite ką sakau ir viskas bus OK
UAB "Parabolė" direktorius
Et Steponai Steponai, nu kam mum bereikalo vargintis? Parashai belenka ir buna gerai. O shejp ne visi pageidauja ta jusu "geri" gauti pashtu. Shiaip chia man Jus vel pradedate panasheti i ta veikeja kovojanti su vejo malunais. Uzhsiimkit kuo nors rimchiau ... :Psteponas wrote:Darykite ką sakau ir viskas bus OK 8)
sad
ash esu trugdzio atstovas 1muose shilainiuose ir karys gali kentet

- dd
- Aktyvus narys

MonteniS wrote:Nu kringelis labai megsta buti atstovu, saugokites kad neuzhsuktu pas jus i namus kokia dienele atstovaudamas kokia firmele ir siulindamas kokia prekele
Last edited by dd on Wed Sep 03, 2003 5:45 pm, edited 1 time in total.
KoToGoTo
...
Go away!!!
...Go away!!!
- b.o.n.z.a.i
- Aktyvus narys

O jei ash ishvis neturiu to e-mail ir nenoriu tureti, tai ka mano irgi ishtrinsit
O informacijai paskelpt puikei tinka www.parabole.lt puslapis. Tai kam tas e-mail ishvis jums reikalingas.
O informacijai paskelpt puikei tinka www.parabole.lt puslapis. Tai kam tas e-mail ishvis jums reikalingas.
Teisieji nugales
[T]run
[T]run
Tai ka jus veikiate prie pc kad nerandate ~5min elektroninio pasto dezutei susikurti
Arba dar geriau kai einate moketi uz interneta paprasykite kad sukurtu jums ja IR VISA TAI NEMOKAMAI
O jei as neapsigaunu seip internete pilna php skriptu kurie neleidzia "prastumti" netikru email.Tik va kaip juos suderinti su phpBB (siuo forumu) tai tikrai nezinau