Sveiki visi,
Tai mano pirmas postas i Paraboles foruma, su kuo save ir sveikinu.

Kaip ir žadėjau p.Steponui, pareikšiu savo nuomonę apie naujoves Parabolės interneto paslaugose (vienas "+" jau yra: gerai, kad iš viso tų naujovių atsiranda

Visai neseniai pasijungiau Parabolės interneta. Dabar žinau, jog bus siulomi planai "Mail" ir "Megejas". Abiejuose numatomas 256 kbps greitis ir 100 MB/men limitas duomenų srautui. Mėgėjams naktį srautas neribojamas.
Keletas skaičių apmąstymui:
1. Turint tokį planą, interneto puslapius galėsime vartyti net 102 sekundes per dieną! T.y. beveik 2 min, su sąlyga kad krausime gana aktyviai, koki nors rimtesnį flash ar paveiksliukais apkrautus puslapius.
2. Galesime parsisiusti koki filma, tai mums kainuos apie 180 Lt, na gal 170 Lt.
Primenu, už papildomą MB mokame 30 ct. Galėsite pasigirti draugams, pasikviesti juos į namus (bent 12-13 jų) ir kartu pažiūrėjus filmą, surinkti iš jų po 10 Lt

Kas įrodys, kad aš neteisus bent viename punkte, statau alaus.
Ką galima padaryti kad situacija nors šiek tiek pasitaisytų? Kad tą sužinotumėme, prašau atsakykite į apklausą (viršuje). Ačiū.
Donatas
P.S. Jei nesigaus, apklausos klausimas ir galimi variantai:
Ką daryti, kad naudojimasis naujais interneto planais Parabolėje būtų ne toks brangus ir stresuojantis malonumas?
1. Skaičiuoti ne 100 MB/men, o 20-25 MB/diena
2. Skaičiuoti ne 0.30 ct/MB, o 10-15 Lt už GB (Giga)
3. Pasijungti Dokedos "internetą"
4. Keisti dienos režimą: darbo valandos 24.00-08.00

5. Bandyti kiekvieno mėnesio gale nulaužti servą, kuriame laikomi duomenys apie interneto srautą

6. Daugiau informacijos ieškoti ne internete, o bibliotekose, pokalbiuose su tėvais ir seneliais
7. Nieko nedaryti (a man tai kas? CS rules!)
8. Jūsų pasiūlymas (daryti ReplyGroup)