Gerbiamas Rajmi
Aš žinau, kaip tai aktualu jums, gyvenantiems I-muose Šilainiuose, nes ten ir pats gyvenu, bet dabar padėtis nebėra tokia tragiška, kaip buvo lapkričio mėn.
Aišku skirtumai tarp cisco ir 3com yra ir jau čia nepadės ir ponas DIEVAS, bet tie skirtumai yra teigiami ir neigiami
Kaip visada neigiamus trūkumus pastebi visi greičiau, o teigiami kažkaip lieka nepastebėti - atrodo, kad taip ir turi būti
Aišku, pažiūrėjus į mūsų kaimynus INIT būtų galima pasakyti, kad kiek srauto perkate - tiek jo ir turite ir čia įskaitant ir srautą iš FTP
Man daugelis sako - ar yra jau taip blogai, kai iš FTP siurbiama 1 mbps greičiu
Šiais klausimais pradėjau susirašinėti PM su I-mų Šilainių abonentais ir manau greit turėtų paaiškėti mūsų bendra pozicija šiuo klausimu - gal pavyks išspręsti viską taip, kad ir jums ir Parabolei būtų gerai.
Šioje uždaroje diskusijoje gali dalyvauti visi I-mų Šilainių abonentai. Jei turite kokių minčių - rašykite man PM.
O pabaigai palikau tokį įdomų dalykiuką - šiandien ryte Marius man pranešė, kad pagaliau "pakaustė" besiožiuojančia techniką ir dabar pagaliau pradėjo pilnai funkcionuoti išplėstas BITĖS kanalas
Nežinau kiek žmonių tai realiai pajus, bet dalis tikrai turi PAJUSTI
Specialiai nerašysiu kur tai atsilieps - jei pajusite - nepatingėkite ir patys apie tai parašykite