Labai ydomi tema

Moderators: Leonas, steponas

gdrz
Narys
Narys

Labai ydomi tema

Post by gdrz »

Tai wa parabolei toj prilips dokedos vardas man taip atrodo, jau daugiau nej menuo nieko gero ce nevyksta, internetas dingineja, po to aprimo sitas dalikas, buvau netgi maloniai nustebintas kai is FTP pradejo siusti 1-2 mb/s, taciau siandien ziuriu situacija vel nieko gero nezada, is FTP tik 63 kb/s :!:
Taip pat seniau is interneto siusdavo normaliai, kai pasitikrindavau interneto greiti tai rodydavo tiek kiek ir raso paraboles reklamose (+/-2kb/s), taciau paskutines sios savaites dienomis stai kaip mano realus greitis atitinka reklamose rasoma greiti:
54.72 Kbps
(6.84 KBps)
nors turetu buti 128 Kbps, seip jei taip ir toliau viskas vyks su paraboles internetu, reikes atsisakyt paraboles paslaugu, ir taip manciu tikrai yra ne vienas... nes ne man vienam yra tiekiamas internetas zymiai prastesnes kokybes nei rasoma (seniau viskas buvo labai gerai, bet paskutinis menuo tiesiog pragaras)
zhukaSS
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by zhukaSS »

matos kad ash atejau :wink:
ankschiau buvau dokedoj :mrgreen: :mrgreen:
Image
gdrz
Narys
Narys

Post by gdrz »

pelkiu zirgs :!:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Aš gerbiamo gdrz paskutinių dienų vartojamo srauto staistikos grafiką patalpinau į FTP inkoming/Temp/stepono iš kurio matosi, kad kai yra siusbiama, tai greitis yra daugiau už 100 kbps, o apie FTP aš jau nesikartosiu :o
Pas gerbiamą gdrz yra I1 planas - paaiškinkit man durnam apie ką kalba eina :?
UAB "Parabolė" direktorius
gdrz
Narys
Narys

Post by gdrz »

kaltas... :)
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Tai kurioj vietoj kaltas - ar spidometras užsiklynijo, ar šlanga prakiuro, ar nėra spaudimo :)

Šiaip gerbiamas gdrz vienas iš seniausiu Parabolės klijentų, tik kažkodėl nuo 2001-08-01 atsisakė TV progrmų :?
Kažin kokios priežastys tai nulėmė :?:
Negi ir TV programas blogai rodė :?:

Aišku gaila bus, jeigu tokie klijentai pradės mus peikti ir išeis :(
gdrz
Narys
Narys

Post by gdrz »

spidometras kaltas, net ir nzn ka ce galvot, visa sia savaite tikrai puslapius varto ilgiau nei seniau, o kai nuejnu greicio pasitikrint tai daugiau 70Kbps nerasho, nors turetu 128 but, praeita savaite, gal net sios savaites pradzio viskas buvo tvarkoj, ishskyrus tai kad dinginedavo internetas..., dabar lyg ir nebedingineja, stai greitis kuri man rodo 22:52
File Size: 150.005 KB
Time Elapsed: 25.807 seconds
46.48 Kbps
(5.81 KBps)
TV programas rode gerai.
Last edited by gdrz on Fri Nov 21, 2003 11:04 pm, edited 1 time in total.
M-fucker
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-fucker »

:D
Last edited by M-fucker on Fri Nov 21, 2003 11:07 pm, edited 1 time in total.
UAB "Fybyr-Vybyr" :D :drinking:
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
gdrz
Narys
Narys

Post by gdrz »

:?:
V-I-L-K-A-S
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by V-I-L-K-A-S »

nu cia dar akmenuku i paraboles darza...
ftp://ftp.parabole.lt/incoming/Temp/4Vi ... ai_cia.JPG :evil:
aciu parabole uz kokybishkas paslaugas... :evil:
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
zhukaSS
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by zhukaSS »

ka ten tokio naudoji, kad paslepei? :wink:
ir pirk riva :mrgreen:
Image
jonuqas
Narys
Narys

Post by jonuqas »

parabole daro ka gali , imkit TELEKOMO plana ir A0 ir naudokites turesit 128 uz 177 Lt , ir turesi tikrai ti :D ek .:)
Lithuania
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Lithuania »

dar vienas "gera" prpoganda varo. is kur zinai, kad turesi, tiek kiek siulo ar bent panaxiai? as pvz neturejau, todel atejau i parabole ir nesiskundziu.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Aš nesakau, kad pas mus viskas dabar puiku ir nėra trūkumų - yra, bet mes dirbame iš visų jėgu kiek galime, kad jūs tų trūkumų pastebėtumėte kuo mažiau :?

Dabar aš jau pats namuose turiu galimybe matyti koks yra srautų apkrovimas ir galiu pasakyti, kad tikrai pvz vakar lituviško srauto buvo dar gera atsarga, bet užsienio srautas nuo 18:00 iki 24:00 buvo apkrautas pilnai ir atsargų nebuvo, reiškia reikia jį plėsti - ką kitą savaitę ir padarysime.

O šiap reikėtu suprasti - Parabolė daro biznį ir jo sėkmė susideda ir priklauso nuo keletos pagrindinių dedamųjų.
1. Interneto paslaugų grupė:
:arrow: www naršymo
:arrow: galimybės siurbti info iš lietuvos ir užsienio
:arrow: galimybės žaisti ne Parabolės serveriuose

2, Vietinio Parabolės lano paslaugų
:arrow: elektroninis paštas
:arrow: FTP
:arrow: žaidimų serveriai (CS ir kiti)
:arrow: news.parabole.lt serveris (omnio miroras)
:arrow: radijas Parabolė FM

Matyt nereikia aiškinti, kad vietinis Parabolės srautas iš CMTS nėra begalinis - tik apie 40 ... 47 mbps :(
Kai jį statėme buvo tik vienas planas - 64 kbps :!:
Patys galite paskaičiuoti, kiek prie tokio greičio CMTS'as "paveža" abonentų, įvertinant , kad pikuose internetu vienu metu naudojasi ne daugiau kaip 40 ... 60% abonentų.
Bet abonentų apetitai ir galimybės mokėti už internetą yra ne vienodos, o be to ir aplamai 64 kbps pasidarė daugumai nebeįdomūs - reikėjo įvesti įvairius planus I1 ... I6, dėl ko CMTS'as projektinio galingumo "nebepaveža" ir buvome priversti pirkti ir statyti antrą CMTS'ą :cry:

Iš to seka, kad dirbant toliau - anksčiau ar vėliau - teks visgi nuspręsti kas yra svarbiau ir susistatyti pagal mano išvardytas paslaugas prioritetus tiek interneto paslaugoms, tiek vitinio Parabolės LAN'o paslaugoms. :?
Gal jau ateina, laikas kada geriau jau plėsti lituvišką srautą ir nebesikoncentruoti tiek į FTP, už kurį ir "parištas" gali būti ir srautą suėda, o be to man atrodo tik pas mus tas "rojus" su FTP greičiais yra - visose kitose KTV FTP srautas yra įsakičiuojamas į bendrą perkamą srautą :!:
Perki 128 kbps ir naudoji sau juos kaip tinkamas - ar ftp, ar www ar kam kitam. :?
Kai buvau Danijoje pamačiau, kad KTV taip pat daro - už maždaug 65 Lt duoda 512 kbps Danijoje ir 128 kbps užsienio trafiko ir viskas :?

Kaip jums atrodo - ar teisingu keliu aš žadu eiti :?:
Last edited by steponas on Sat Nov 22, 2003 2:27 pm, edited 3 times in total.
itanium
Piktasis
Piktasis

Post by itanium »

kas shiandie ryte zhiurejo NK per LNK, tai manau matet ant kiek kabelinis internetas pigesnis palyginus su telecomo siulomu... Buvo daug mazh visos didesnes UAb teikianchios interneto paslaugas pavaizduotos lenteleje su greichiais ir kainom, paraboles ju tarpe nebuvo, Init machiautai tikrai buvo, o labewsiai isimine Vinit su iki 512kbps uzh 71lt/men 8O planuku ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
Post Reply