nice wrote:per tv jei rodo vestuves tai manyciau Lietuvoi

Miesta sunku butu pasakyt Vilnius Kaunas ar kokia Plunge

o jei ne vestuves tai tada melodrama rodo Meksika butu

dar pabandysiu spet jei klystu Danija arba Svedija kazko labai man jos uzstigo

Tikrai rodo ne melodramą, o mano dukros vestuves.
Dėl kitko - kažkur lyg ir būtų tiesos, bet į užduotus klausimus norėčiau, kad atsakytumėte tiksliau.
nice wrote:o baznycia ne Telsiu nes labai jau panasi

Ir bažnyčia ne Telšių, net ne Žemaitijoje
Ras wrote:Forumas tikrai apsnūdęs... Bet viktorina...

Gal kitokios reiktų - kur kažkiek žinių, kažkiek loginio mąstymo ir, žinoma, kažkiek laimės. Aš savo vaikais ir anūkais nesinaudočiau...
Aš nesu viktorinų specas ir man tokie dalykai kaip viktorinos atsiranda spontaniškai.
Ir dabar - ruošiau fotoknygą apie anūkus ir užkliuvo ši nuotrauka, nors iki tol nieko tokio aš joje nebuvau įžiūrėjęs, net atspausdinęs anksčiau nebuvau.
Buvo jinai kaip ir mano subrokuota.
O dabar žiūriu - nekasdienis dalykas ir vargu ar kas gali pasigirti tokią nuotrauką turįs.
Nebent specialiai tokią darytum.
Jeigu per šią savaitę į mano klausimus teisingai niekas neatsakys, kitą savaitę papaskosiu jos istoriją.
O kas dėl viktorinos - pritariu Jūsų minčiai, kad reikėų tokią rimtą surengti, bet aš čia galiu tik prizinį fondą skirti (sakysime 300 Lt).
O klausimus jau galvokite patys.
M-artin wrote:Tos tujos už lango ar kas ten per velnias ta gyvatvorė primena Lietuvą, nors namo interjeras nelabai.
Vaikai - Danija
Tėvai - Kaunas
Ir tas ir tas - ne.
Prototipas wrote:steponai, kada mazdaug mano prizas pasieks plunge?

Greičiausiai tai bus šį sekmadienį arba kitą savaitę - kai Geraldas važiuos su reikalais ir įduosiu.