sedziu ,galvoju . nu ne as tuose torentose gyvenime nesu buves ,kas cia do sposai . 7 siunciaus bet is rusyno . is rusyno jiems ip prasyt nera reikalo uz tai jie nebus atsakingi .tada nutariau juk jie ir is galvos gal parasyt mano ip ir rekint mane o kuom as irodau .manau cia dar daug reik kodeksus isdirbt kol gales teismam perdavinet .kiek bus tu klaustuku ir neaiskumu manau jei pradetu tokias bykas nagrinet . ir dar viena man neaisku , jei as pirkau vogta daigta tai blogiausiu atveju paims ir as prarandu sumoketus pinigus o cia tokios baudos is kart - nesamones . tai cia irgi tas pats .man duoda tuo labiau veltui .tegu isgaudo tuos kurie tai dalina ir viskas uzsirauks .tuo labiau manau tu dalinanciu zymei maziau ir greitesnis darbas bus .matomai jiems gerai kai yra tu tasku o jie galetu paskui pinigus melzt is kvailiu baudu pavidalu .
ma44 wrote:sedziu ,galvoju . nu ne as tuose torentose gyvenime nesu buves ,kas cia do sposai . 7 siunciaus bet is rusyno . is rusyno jiems ip prasyt nera reikalo uz tai jie nebus atsakingi .tada nutariau juk jie ir is galvos gal parasyt mano ip ir rekint mane o kuom as irodau .manau cia dar daug reik kodeksus isdirbt kol gales teismam perdavinet .kiek bus tu klaustuku ir neaiskumu manau jei pradetu tokias bykas nagrinet . ir dar viena man neaisku , jei as pirkau vogta daigta tai blogiausiu atveju paims ir as prarandu sumoketus pinigus o cia tokios baudos is kart - nesamones . tai cia irgi tas pats .man duoda tuo labiau veltui .tegu isgaudo tuos kurie tai dalina ir viskas uzsirauks .tuo labiau manau tu dalinanciu zymei maziau ir greitesnis darbas bus .matomai jiems gerai kai yra tu tasku o jie galetu paskui pinigus melzt is kvailiu baudu pavidalu .
Ta nuoroda yra paprasciausias juokas, del lanvos teisiniu ejimu pilnas internetas. Jei pasiskelbei save svieto lygintoju, nereiskia kad esamoje sistemoje esi uz teises ribu. Manau tai pakankamai apibudina tu veikeju darba.