Dar syki apie sukciavima internetu

Moderators: Leonas, steponas

Mehanikas
Narys
Narys

Re: Dar syki apie sukciavima internetu

Post by Mehanikas »

MonteniS wrote:Nu ir kam cia reikejo viska sugadint ? :D
Čia perdaug žiaurus juokelis :D Persigandęs baisiausiai buvau :D nors ir nesiunčiausi to win7, bet jau pradėjau ruoštis visiškam persikėlimui į linux :D
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Monteni, raminkis, negražu viešinti kitų adresus. :D
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

http://www.showmycode.com/DSC_1511_lanva.jpg

Kaip cia suprast kad mano ip yra? ;D labai daug draugu yra is visu lietuvos kampeliu cia ip. kaip cia taip?
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

sedziu ,galvoju . nu ne as tuose torentose gyvenime nesu buves ,kas cia do sposai . 7 siunciaus bet is rusyno . is rusyno jiems ip prasyt nera reikalo uz tai jie nebus atsakingi .tada nutariau juk jie ir is galvos gal parasyt mano ip ir rekint mane o kuom as irodau .manau cia dar daug reik kodeksus isdirbt kol gales teismam perdavinet .kiek bus tu klaustuku ir neaiskumu manau jei pradetu tokias bykas nagrinet . ir dar viena man neaisku , jei as pirkau vogta daigta tai blogiausiu atveju paims ir as prarandu sumoketus pinigus o cia tokios baudos is kart - nesamones . tai cia irgi tas pats .man duoda tuo labiau veltui .tegu isgaudo tuos kurie tai dalina ir viskas uzsirauks .tuo labiau manau tu dalinanciu zymei maziau ir greitesnis darbas bus .matomai jiems gerai kai yra tu tasku o jie galetu paskui pinigus melzt is kvailiu baudu pavidalu .
MonteniS
Forumo administratorius
Forumo administratorius

Post by MonteniS »

ma44 wrote:sedziu ,galvoju . nu ne as tuose torentose gyvenime nesu buves ,kas cia do sposai . 7 siunciaus bet is rusyno . is rusyno jiems ip prasyt nera reikalo uz tai jie nebus atsakingi .tada nutariau juk jie ir is galvos gal parasyt mano ip ir rekint mane o kuom as irodau .manau cia dar daug reik kodeksus isdirbt kol gales teismam perdavinet .kiek bus tu klaustuku ir neaiskumu manau jei pradetu tokias bykas nagrinet . ir dar viena man neaisku , jei as pirkau vogta daigta tai blogiausiu atveju paims ir as prarandu sumoketus pinigus o cia tokios baudos is kart - nesamones . tai cia irgi tas pats .man duoda tuo labiau veltui .tegu isgaudo tuos kurie tai dalina ir viskas uzsirauks .tuo labiau manau tu dalinanciu zymei maziau ir greitesnis darbas bus .matomai jiems gerai kai yra tu tasku o jie galetu paskui pinigus melzt is kvailiu baudu pavidalu .
Ta nuoroda yra paprasciausias juokas, del lanvos teisiniu ejimu pilnas internetas. Jei pasiskelbei save svieto lygintoju, nereiskia kad esamoje sistemoje esi uz teises ribu. Manau tai pakankamai apibudina tu veikeju darba.
Post Reply