Dziunys wrote:vistiek Kl geriausias :DD
Čia kiek suprantu eina apie
KL - Kompiuterinis langas
Geriai, nors gal ir ne čia rašysiu, bet tikrai šitas žmogus mane tiesog nervina. Gerai iš savo senu pažystamų tikrai galiu pasakyt šitas netas
PLUNGĖJE už parabole yra prastesnis... Aš ne dėl konkorecijos sakau, o taip.. Pavyždžiui du draugai kurie gyveno seniau Mačernio gatvėje ir sumastė įsivesti KL. Na aišku sakė, kad už parabolė bus geresni greitai. Man tai tikrai nelabai daug ir terūpėjo man užtenka ir parabolės. Bet esmė, kad kai prasidėjo KL įvedimas tai turėjo žymiai daugiau problemų... Man tai buvo paprastai paėmiau parabolės laidą ir atvedė Leonas.. Tik reikėjo lytot kelius laidus, nes kitaip nebūtų buves įvestas paraboles laidas. Na, bet nenukrypstam nuo temos

. Na aišku visu pirma KL jiems net neto padoriai nesugebėjo įvest... Per savo "super" vedimus biški patratino pc'ą mat mūsų KL ekspertai (Kurie vėda netą) nesusimastė, kad reikia iš rozetės laidą ištraukt... Na aišku jie pasakė "Mes nieko nežinom ir pan... Čia jūsų kaltė...". Na aišku antrą kartą įvedė, bet
GREIČIAIS tikrai nesistebėjo... Planas buvo kažkur maždaug 50lt gerai dabar nepamenu

. Na aišku greitai jie atsisakė šito interneto ir tikrai nesidžiaugė juo... Taip, kad galit čia neit ir negirt koks superinis internetas KL su super greičiais... Gal dabar pasikeitė kažkas juk praėjo 6 mėnesiai nuo šito įvykio, bet.... Na žodžių papasakojau visa istoriją.. Atleiskit už offtopic'ą.
Dabar einam prie interneto šnekos:
Na greičiai tai tikrai įspudingai atrodo, tik abejoju ar tikrai taip bus greitai viskas. Aišku čia aš įspudinga naujieną pamačiau, kad taip gerai kelsit greičius. Na linkiu tik siekmės ir mažiau konkorentų.
P.S Su šventėms visus

Tikuos kitais metais
Telšiškai galės džiaugtis optiką kaip naujemetinė dovana.

Dok durniems žmonėms kelia, o pats palauk.