Vertinu pasikeitimus labai gerai... Tikrai labai daug ką padaratė 2008 metais. Galima net neligint 2007 padarytu dalykų ir 2008 metų. Didžiausi padaryti darbai jūsų buvo 08 metais tai: Optika Plungėje ir Planų padidinimas (Nes jeigu nebūtų pakeltas mano planui didesnis MB skaičius tai aš jums būčiau nešes ir nešes pinigus už papildomus MB

. O dabar kitas reikalas

). Aišku (tai tikrai ne visiems, nes visokie pingai jums kilsta ir pan...) man internetas lyginus 07 ir 08 tikrai buvo stabilesnis.. Paskaičiokim mano senus logus rašytus 07 ir 08.

(Rašiaus ir šiuo metų ir preitų gedimu, bet atkleisiu tik svarbausias dalis)
2007 metais PARABOLĖS interneto logai:
475 buvo dingęs internetas
14 kartus buvo atitrukęs kabelis nuo dežutės (na biški plačiau - pas manęs yra dežė kur pareina TV ir visi kiti kabėliai kuo pareidavo ir KABILINIS internetas tai kadangi TV kabelis buvo lytotas su internetinių galu (daugiausiai buvo dirbta dėl to) tai buvo daug navarotų pas manęs

.
................
Ir 08 metų:
2008 metais PARABOLĖS interneto logai iki optikos įvedimo:
47 buvo dingęs internetas
4 kartus buvo atitrukęs kabelis nuo dežutės (na biški plačiau - pas manęs yra dežė kur pareina TV ir visi kiti kabėliai kuo pareidavo ir KABILINIS internetas tai kadangi TV kabelis buvo lytotas su internetinių galu (daugiausiai buvo dirbta dėl to) tai buvo daug navarotų pas manęs

.
................
Logai rašyti normaliai, ne iš lempos.
Dabar biški norėčiau pašnekėt bendrai dėl moderatorių. Kadangi aš dirbu su programavimo kalbą viena (PHP). Tai norėčiau pasakyt, kad galėtu pasirašyt sistemą "Moderatorių logai". Logint kada daro tai Modai ir kada. O kanors pasodint prie admin valdymo ir tegul sėdi ir žiūri ką daro visi moderatoriai. Dabar - prastas moderatorius ar kas... Ne man čia sprest, bet jeigu jis "iš lempos" rakina visas temas ir pan... tai aišku, kad čia jis viska daro neturėdamas ką veikt, bet jeigu yra kokia taisyklė kuria pažeidžia ta temą tai būtinai reikia ją rakint..
Ir visus sveikinu
SU ŠVENTĖM.
Kučios gal nesipykit jūs pagaliau

, o rytoj jau
KALĖDOS. Linkiu, kad kalėdų senelis atneštu
Steponui maišą pinigų, o visiems LAIMĖS ir DŽIAUGSMO.
Dok durniems žmonėms kelia, o pats palauk.