Beja prašyčiau argumentuot atsakymus, ir geriau būtų ne "draugas sakė, skaičiau ten ir ten" žinios, o gal ir naudojančių šį planą ir galinčių patart ar apsimoka imt atsirastų

Tešiskis tu?panedelnik wrote:Tarkim pasiimu Mėgėjo-3 planą, tai man viską lietuvoje siųs 08:00-24:00 ~600 KB ?Ar uploadas pvz. į failai.in ar kad ir į kokio lietuviško hostingo pvz. hotbox.lt FTP tokspats bus, ar nebus kaip dabar kai sėdžiu ant kabelinio Mėgėjo-1(A2 buvusio) 80KB siunčia viską lietuvoj, uploadas net 7KB.
Beja prašyčiau argumentuot atsakymus, ir geriau būtų ne "draugas sakė, skaičiau ten ir ten" žinios, o gal ir naudojančių šį planą ir galinčių patart ar apsimoka imt atsirastų
Plungiškis aš.N3xt wrote:Tešiskis tu?panedelnik wrote:Tarkim pasiimu Mėgėjo-3 planą, tai man viską lietuvoje siųs 08:00-24:00 ~600 KB ?Ar uploadas pvz. į failai.in ar kad ir į kokio lietuviško hostingo pvz. hotbox.lt FTP tokspats bus, ar nebus kaip dabar kai sėdžiu ant kabelinio Mėgėjo-1(A2 buvusio) 80KB siunčia viską lietuvoj, uploadas net 7KB.
aha, nauji gal ir visi. tik nauju kiek? o vat senu zinau ne viena ir ne 2 kurie kaip neturejo norm rysio taip ir neturi. na ir paziuresiu kiek ilgai naujokai turesit ta 10mbsmartinuxxx wrote:Atsiprašau yabadabadu,tačiau visi nauji abonentai,pas kuriuos ateina šviesolaidis turi 10 mbps.yabadabadu wrote:10mbs i lietuva pas KL irgi turi tik vienetai.
Aišku...N3xt wrote:Srautas optikoje lietuvoje 1 su 1 uzsenyje, 1 su 2 ,
Sakau,kad ne visi tik nauji.Kiek na gal kokie 50 ir yrayabadabadu wrote:aha, nauji gal ir visi. tik nauju kiek? o vat senu zinau ne viena ir ne 2 kurie kaip neturejo norm rysio taip ir neturi. na ir paziuresiu kiek ilgai naujokai turesit ta 10mbs
Ką mes vadinam kosmosais? 100 mbps ar 15 mbps? 100 mbps tai kosmosas o 15 mbps yra normalu.Taigi pasikartosiu 15 mbps parašyta mano sutartyje su KL,aš įsipareigojau mokėti abonentinį mokestį,o jie įsipareigojo man tiekti minimum 15 mbps,na o kad tiekia ~6 kartus geresni greiti,man nemaišonitro wrote:kai po tam tikro laiko paleis visiems abonentams veinodas salygas tikrai nebebus tokiu kosmosu