na bet 5lt stazo mokescio irgi gi nemokesi tuos metus - gaunasi 60lt per metus. o dar neaisku ar vertes uz tu metu gryzti i parabole ir per kiek laiko tie 60lt grysh atgal. zodziu tas stazo mokestis tai tikrai nesamone ir niesk nemokes o galvos skausmo visiems daisdes tiek kad ...martinuxxx wrote:Na aš tai netinkamas pavyzdys,kabelinės nenaudoju jau senokai,pats tv,nežiūriu praktiškai,o tėvams ir antenos pakanka su 4 lietuviškais kanalais.
Dėl Plungės ir Telšių salygų suvienodinimo
- yabadabadu
- Aktyvus narys
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Jei kalba sukasi apie 5 lt, tai ar ne geriau visiems padaryti abonentini penkiais litais mažesnį. Po tinklų sujungimo didės greičiai, pikas ir nepikas darysis vis labiau panašesni - tai ir to stažo nebebus gaila. Būtų labai aišku ir paprasta: dabar vietoj 40 lt (skaičiuojant stažą ir avansą) moku 34 lt. Sumažinus 5 lt abonentinį (bet panaikinus avansą ir stažą) mokėčiau 35 lt. Taigi, Parabolė iš manęs gautų vienu lt daugiau, o man nereikėtų sukti galvos: einamasis darbar mėnuo ar dar avanso laikotarpis.
Aišku padaryčiau aš taip, bet kad avansu moka visumoje tik apie 5 ... 10% žmonių ir finale gaučiau minusą. Nors ir dabar absurdas yra - už tuos pinigus tik vos vos išsilaikom o infliacija tai per Lietuvą einą ir norint išlaikyti personalą ir palaikyti aukštame lygyje tinklus vis vien kažką sugalvoti juk reikės. Todėl ir prašau jūsų - padėkite.stepas.b wrote:Jei kalba sukasi apie 5 lt, tai ar ne geriau visiems padaryti abonentini penkiais litais mažesnį. Po tinklų sujungimo didės greičiai, pikas ir nepikas darysis vis labiau panašesni - tai ir to stažo nebebus gaila. Būtų labai aišku ir paprasta: dabar vietoj 40 lt (skaičiuojant stažą ir avansą) moku 34 lt. Sumažinus 5 lt abonentinį (bet panaikinus avansą ir stažą) mokėčiau 35 lt. Taigi, Parabolė iš manęs gautų vienu lt daugiau, o man nereikėtų sukti galvos: einamasis darbar mėnuo ar dar avanso laikotarpis.
Su daugiau galvų gal pavyks kažką išgeneruoti, kad ir abonentams būtų gerai ir firma daugiau uždirbtų.
UAB "Parabolė" direktorius
- yabadabadu
- Aktyvus narys
nelabai tikiu kad pavyktu ishgeneruoti siuo klausimu ka nors doro forume - cia kiekvienas adijala tempia i savo puse kad jam maziau moketi reiketu
todel nemanau kad butu protinga bandyti kelti ikainius, o jeigu viskas paliks keliu litu ribose kaip yra dabar tai nieks labai galvos ir neskausmins.

ne tik adijala ,kai kas panores ir patalus parsitemt .yabadabadu wrote:nelabai tikiu kad pavyktu ishgeneruoti siuo klausimu ka nors doro forume - cia kiekvienas adijala tempia i savo puse kad jam maziau moketi reiketutodel nemanau kad butu protinga bandyti kelti ikainius, o jeigu viskas paliks keliu litu ribose kaip yra dabar tai nieks labai galvos ir neskausmins.
p.Steponai, bet nepripliusavot to fakto, kad ir stažai (ne vien avansai) turėtų būti panaikinti. Tagi visuma tokia: 5 lt mažesnis abonentinis, tačiau panaikinamos bet kokios lojalumo programos. Juk nemokamas įvedimas - argi nėra puikus gestas, skatinantis lojalumą?steponas wrote:Aišku padaryčiau aš taip, bet kad avansu moka visumoje tik apie 5 ... 10% žmonių ir finale gaučiau minusą. Nors ir dabar absurdas yra - už tuos pinigus tik vos vos išsilaikom o infliacija tai per Lietuvą einą ir norint išlaikyti personalą ir palaikyti aukštame lygyje tinklus vis vien kažką sugalvoti juk reikės. Todėl ir prašau jūsų - padėkite.
Su daugiau galvų gal pavyks kažką išgeneruoti, kad ir abonentams būtų gerai ir firma daugiau uždirbtų.
Nemokamas įvedimas jau neatmenu nuo kada yra ir per jį jau senai jokių pajamų nėra. Man svarbu nesumažinti pajams, kitaip reikia vynioti meškeres - nebus pinigų nei darbuotojų algoms, nei tinklų atnaujinimui. O ką aš dabar išlošiau iš atpigusių srautų, tai čia laikinas kelių mėnesių dalykas, nes neužilgo vėl į srautus turėsiu sukišti.stepas.b wrote:Juk nemokamas įvedimas - argi nėra puikus gestas, skatinantis lojalumą?
Tada nelabai ką ir beeinasi sugalvoti... Bet visais atvejais geriau nors vienu-dviem litais mažesnis abonentinis negu tie 2 ar 3 % - tai kažkoks senamadiškas dalykas ir nemanau, kad daugelis abonentų sau kvaršintų galvas su procentų skaičiavimu. Jeigu bet kokiu atveju nenorite atsisakyti lojalumo programų, tai jos tikrai turėtų būti ne procentais išreikštos, o pateiktos taip, kad ir pirmokas suprastu. Juk laikas atrodyti kažkaip patraukliau 

Taigi, kad pasidavus maximų markeringistų būdams pasirodyti kaip povui blizgančiomis plunksnomis, paskui būna sunku tų plunksnų atsikratytistepas.b wrote:Tada nelabai ką ir beeinasi sugalvoti... Bet visais atvejais geriau nors vienu-dviem litais mažesnis abonentinis negu tie 2 ar 3 % - tai kažkoks senamadiškas dalykas ir nemanau, kad daugelis abonentų sau kvaršintų galvas su procentų skaičiavimu. Jeigu bet kokiu atveju nenorite atsisakyti lojalumo programų, tai jos tikrai turėtų būti ne procentais išreikštos, o pateiktos taip, kad ir pirmokas suprastu. Juk laikas atrodyti kažkaip patraukliau

Geriausiai aišku būtu nieko nekeisti, bet vis gaunu priekaištų iš Telšiečių, kad nevienodai man jie geri - Plungiečiau labiau gerbami ir jiems gersnės sąlygos yra suteiktos. Bet kaip kažkur rašiau, taip susiklostė, kad pirma viskas prasidėjo Plungėje, todėl ir tinklai ten greičiau pasensta ir nuo ten būna atnaujinami. O su tais stažais aišku aš be reikalo įsivėliau. Sulyginus veiklos rezultatus, nuo tų lengvatų niekas nepriklauso - tiek Plungės, tiek Telšių, tiek Raseinių (KTV dalis) grafikai yra vienodi - tiek pajamų, tiek abonentų prieaugliu. Nežinodamas net nepaskytum kurio miesto čia grafikai yra. Logiškai galvojant reikėtų panaikinti visas lengvatas ir palikti vieną abonentinį mokestį. Bet pagalvojus kiek moterėlių pensininkių, pasigedusios sąskaitose prierašo "Lengvata už stažą", man skambins - nesinori to daryti. O daryti kažką tikrai reikės.
Bet kokie nemokami dalykai man yra peilis. Aš galiu už stažą pavyzdžiui duoti gersnį greitį, daugiau nemokamų duomenų, kol tuos duomenis aplamai skačiuoju, ar dar kokį pribumbasą reikia prigalvoti, bet kad nemažėtų pajamos ir man sumoje ateitų bent tie patys pinigai. Čia galioja negailestingas elementarus dėsnis: nėra pajamų augimo - laukia neišvengiamas bankrotas, nes infiacija viską surys - neišlaikysi darbuotojų, nebus iš ko net remontui būtinų darbų atlikti.stepas.b wrote:o už lojaluma Parabolė atsidėkoja nemokamu internetu. Štai ir viskas. O abonentinis tegu lieka toks pat.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Šiandien buvau pas vienų žmonių ir sužinojau štai ką: Kai dar buvo andernetas,abonentas susimokėjęs už visus metus iš karto avansu,mokėdavo tik po 35 lt/mėn,tuo tarpu normaliai mokantys po 40 lt/mėn,taigi nemanau kad daug kas mokėtų į priekį metus,tad ši idėja galbūt būtų nebloga ? Kas dėl stažo,jį reiktų naikinti,tik prieš tai stažuotojams,kažkaip atsilyginti,ar tai geresniu greičiu,ar nemokamais MB.

- yabadabadu
- Aktyvus narys
greicio tai kazin ar iseis tiesiog technishkai nes reiketu pridaryti kad ir nematomu mums bet labai daug planu su kisrtingais greiciais. automatishkai cisco butu labiau pakrauti ir t.t. netgi ir dabartine sistema kai duodama daugiau duomenu kiekio per menesi ir ta suryja laiko kiekviena vidurnakti betikrindama ar zmogus nepervartojo duomenu... ir beje ta sistema visai normaliai funkcionuojastepas.b wrote:Aš negaliu kalbėti už visus, bet jei už stažą (palikdami tokį pat abonentinį) duosit daugiau greičio - būsiu labai patenkintas.

Tada abonentai, turintys kokių trijų metų stažą, galėtų gauti naktinį savo plano greitį visą parą. Ar techniškai tai sudėtinga?yabadabadu wrote:greicio tai kazin ar iseis tiesiog technishkai nes reiketu pridaryti kad ir nematomu mums bet labai daug planu su kisrtingais greiciais. automatishkai cisco butu labiau pakrauti ir t.t. netgi ir dabartine sistema kai duodama daugiau duomenu kiekio per menesi ir ta suryja laiko kiekviena vidurnakti betikrindama ar zmogus nepervartojo duomenu... ir beje ta sistema visai normaliai funkcionuojastepas.b wrote:Aš negaliu kalbėti už visus, bet jei už stažą (palikdami tokį pat abonentinį) duosit daugiau greičio - būsiu labai patenkintas.