Keista kaip cia nera tokiu kaip burundukas ilganosis, nes ju visur as aptinku, cia kazkaip tikriausiai jiem klimatas netinka

Darbe KL, barake Parabolės, užmiestyje Bitės WMC ryšys - kur dar turėčiau eiti?steponas wrote:Vat kaip tik kentėti ir nereikia - bent aš to nedaryčiau - jeigu tikrai žinočiau, kad galiu gauti geriau, tai su lyg diena ten pereičiau
Bet su amžiumi ateina ir patirtis, kuri tik patvirtina elementarią taisyklę: "nemokamas sūris tik pelėkautuose"
Pasakyta, kaip pirštu į akį durta - paprasta, logiška, konkretu. Sėkmės Parabolei ir Jūsų radijui taip pat. O tuo tarpu liekame stebėti ką pasakys viršūnėsN3xt wrote:O P.Steponui galiu pasakyt. Tvarkyt tikrai reikia nes parabole jau paseno ir atsilieka nuo siu laiku :] Zinau jog darbai vyksta, bet neleiskit jiem ir uzmikt ;]
Ziurekit kaip jum protingiausia viska atlikt, bet nepamirskit ir musu, dar esamu abonentu :]
Jeigu čia aš ta viršūnė, tai pasakysiu štai ką. Jau nebepamenu kiek metų aš, kaip Prabaolės savininkas, negaunu jokių dividendų - visi uždirbami pinigai eina investicijoms į tinklų modernizavimą. Ir tai duoda rezultatus, nors ir ne tokius gerus, kokių norėčiau, bet procesas vis vien pastoviai juda tobulėjimo linkme. Aš pats stengiuosi domėtis kokia situacija yra Lietuvos interneto rinkoje ir nemažai žinau apie tai kas ką ir kaip daro ir ar tie "darymai“ atnešą kokį tai realų pliusą abonentui. Todėl mano arklinis vežimukas prie tikslo važiuoja tiesiausiu keliu, nors drąsesni ir galvotesni „pormonai“ gal ir kitaip važiuotų.stepas.b wrote: ... ką pasakys viršūnės :lol
niekas nestovi vitoje ishskyrus tai kad tamsta kaip buvote KL emisaru forume taip ir likotestepas.b wrote:" ....asile, debile, gaidy... [...] jeigu šiandieną Parabolė negali paduoti didelių greičių, vadinasi tokių greičių niekur ir nėra. O jeigu ir yra, nebent Vilniuj... Bet provincijoj didelių greičių nereikia, nes čia sėdi delfistai arba mažamečiai debilai.... O jei nepatinka - varyk ten, kur žada kosmosus" Štai ir viskas. Tačiau tokių kalbų, jei nori ir apsivemk, bet nepavadinsi argumentuotomis kalbomis. O pamatę, kad galų gale tie kosminiai greičiai jau ir provincijoj pradeda subines badyti, žiūrime ir vistiek negalime patikėti, tarsi būtume atėję iš tų laikų kai p.Stepono trobelė Paukštakiuose aborigenui atrodytų kaip dangoraižis.
jo cia kol perskaiciau ,ziuriu forumas rimtai "uzsisukes" . na ir zinoma eina geranoriska linkme.aisku kada nors ismoksim buti mandagesni .N3xt wrote: Taip cia forumas bedom tinkluose issakyt, tai gal ta ir darykim, pasakykim jog pas mane kazkas kisasi, internetas nesisuka, patiekim irodimus pratestave ir tada manau ir tapati parabole greiciau pas jus atleks bedos pajeskot. Kam skleist erezijas jai is to nieko negausim?
D
Nors gal ir keistai nuskambės, bet aš į erezijas skleidžiančius žmones žiūriu su pagarba. Žiūrėkit kas viduramžiais degė ant laužų.ma44 wrote:... jei esi kieno emisaras tai jau ir skleidi tai kas tau pavesta ,o jei inetas gerai veikia kuriu velniu cia tauzyt ,kad kitur geriau .
o kiek moketumet?steponas wrote:O dėl kiemo emisaro, tai aš sumokėčiau pinigus, kad toks emisaras iš KL atsirastų ir man jau šiandien parodytų tokias silpnas vietas, kurių aš net neįtariu esant ir dėl kuriu konkurentas ateityje turės pranašumą.