Nutariau įsijungti kompą po vidurnakčio vien iš smalsumo.
Teigiami dalykai. Greitis artimas 10 mbps - tikrai miela vartyti tinklalapius taip, tarsi vartytum betkurį aplanką savo kompiuteryje. Įdomi detalė: dažnai matuokliai rodo, kad UP ir DOWN mažai tesiskiria. Tas pats būtų kalbant apie LT ir užsienį - gal čia kokie sutrikimai?.
Neigiami dalykai. Visiškai nėra stabilumo. Kas liečia greičius, tai jie tai jie geri būna tik testuojant į Kauną. Kitur - vos trečdalis to, kas priklausytų. Labai ilgas užklausos laikas. Į el.paštą plaukia po tris ir daugiau pranešimų apie tą patį postą temose ar apie postus, parašytus vakar, o kai kuriose temose jų sekimas išvis neveikia.
Teorinė išvada. Gali tekti Steponui atsikelti nuo malonaus darbo - dienoraščio rašymo ir prisiminti kur kas kartesnius dalykus - pasenusią techniką (čia tik mano įtarimai, kad ji tokia) ir visa kitą. Atostogų metas jau eina į pabaigą, todėl vis dažniau prie kompiuterių susėsiantys klientai greit ims pastebėti spragas ir skųstis
Asmeniškai aš esu 50% patenkintas ir 50% - ne. Tai kol kas ir būtų visa istorija apie optikos kelionę iki barako (Parabolės lopšio Plungėje). Kai ji atkeliaus iki Telšių - tikrai bus bent trigubai greitesnė ir stabilesnė, ko nuoširdžiausiai ir linkiu telšiečiams