Internetas Telsiuose..
- yabadabadu
- Aktyvus narys
internetas ant tiek lievas kad verciat lankytis forume vel :/ as tingiu skaityt kas cia prirasyta, bet ar tik p.Steponas neatostogauja siuo metu? nes kaip tik Stepons islekia pasiilseti taip parabolej bordaks ir paskui pusmecio reikia kad ji sutvarkyti. cia kazkas specialiai sabotazus daro ar kaip? nes pas kitu tiekeju reikalai jau kiek stabilizavosi. parabolej vakarais interneto nera. suprasciau rugsejo menuo - klientu padaugejo ir visi po vasaros prie kompu susedo. bet kai siltu oru neveikia tai...
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
nesuprantu nices , kad pasidare paraboles juristu . ar nebus tie kas tvarko ftp gave stipriai praplestus kanalus ir dabar kiti jauciam trukumus . koks vaikiskas pasakymas cia kabeline o ne internetas .jei neturi su kuo ,neteik ir paslaugos , jei teiki tai teik 10 ciai o ne 1000 ciui ,kad uztektu srauto ir butu kokybe . jei neapsimoka ,nepradek is viso , jei yra bardakas tai sakyk pas mane bus bardakas jei mokesit kentet -prasom . ligonis neis pas ta daktara kuris darys operacija su replem . vaikai paaugkit pirmiau o paskui eikit i foruma .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
na man meistriukas syryt buvo nuejes i ofisa ir pakeite IP , tai nezinau ar del to ar ne bet siuo momentu gerai , pabreziu siuo momentu .stepas.b wrote:Dabar kaip tik turiu permesti vos 45 MB failiuką - ir pompuos ko gero valandą.
Bet blogiausia tai, kad jau antroji diena išaušo kaip balamūtijam, o reakcijos iš aukščiau - jokios. tarsi viskas eitų kaip sviestu patepta.
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
beveik taip ir yra kaip sakiau - 45 MB failiukas keliavo lygiai 50 min. pas mus Leonas atostogauja (kaip ir p.Steponas matyt) - taip, kad kreipkis kur norina man meistriukas syryt buvo nuejes i ofisa ir pakeite IP , tai nezinau ar del to ar ne bet siuo momentu gerai , pabreziu siuo momentu .

- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Man labai gaila, kad pagrindinis įrankis nustatant kaip veikia internetas yra šis forumas. Aš, kaip radijo inžinierius viską pripratęs matyti tiksliai, kaip su oscilografu ar signalų matuokliu - neatitinka video signalas normos, ar signalo lygis yra per mažas ir aišku, kad yra blogai ir aš bet kurią sekundę įsijungęs prietaisus galiu tiksliai pasakyti geras signalas ar negeras. O čia dabar aš tas kalbas forume, kad kažkas blogai, jau stebiu atrodo nuo praeitos savaitės ir nieko - niekas net neįtaria, kad yra rimti BITĖS ryšio sutrikimai. Tylu ramu, kažkas kažką krutina, bet jokio pavojaus signalo, kad namas dega, aš vėl iš savo komandos neišgirdau
Vėl teko pačiam skambinėti kol galu gale BITĖ ėmėsi tvarkyti savo kanalus. Sako sutvarkė, bet net nepaaiškino kas ten buvo atsitikę - per maži esam, kad su mumis skaitytusi.
Aišku vėl nieko nebus reikiamai užfiksuota ir įforminta ir vėl BITININKAI išsisuks nuo bausmės už savo hujovą ryšį
Čia jau trečias kartas kai man, kaip Parabolės savininkui, kylą noras padaryti vieną iš šių vaiksmų:
kilturingas veiksmas - kaip sako tėvas - padėti šaukštą
ne visai kultūringas - kaip sakydavo amžinatilsį uošvis - jūs čia sėdėkit (aš apie savo komandą), o aš jau einu naxui
Kuris veiksmas jums priimtinesnis atrodo

Vėl teko pačiam skambinėti kol galu gale BITĖ ėmėsi tvarkyti savo kanalus. Sako sutvarkė, bet net nepaaiškino kas ten buvo atsitikę - per maži esam, kad su mumis skaitytusi.
Aišku vėl nieko nebus reikiamai užfiksuota ir įforminta ir vėl BITININKAI išsisuks nuo bausmės už savo hujovą ryšį

Čia jau trečias kartas kai man, kaip Parabolės savininkui, kylą noras padaryti vieną iš šių vaiksmų:

Kuris veiksmas jums priimtinesnis atrodo

UAB "Parabolė" direktorius
Tikrai čia kažkokia mistika: Bitės mobilusis internetas šiomis dienomis dirbo kaip įprasta ir jokių sutrikimų nepastebėjau. kaip suprantu situaciją, matyt yra skirtingi katilai su skirtingais įrengimais. Iš vieno katilo Bitininkai seikėja savo privatiems klientams ir ten niekas nelūžo. O vat tas katilas, iš kurio seikėja srautą didmenininkams - periodiškai lūžinėja.
jeigu situacija kartojasi (o taip jau yra buvę, ir palyginti visai neseniai), nieko kito nebelieka, kaip žiūrėti kuo greičiau baigti su tais bitininkais. nes jums irgi turėtų būti apmaudu - turite nuryti visą pyktį, kurį mes klientai liejame, kai tuo tarpu jovalą verda visai kiti (kurių mes, paprasti klientai negalime pasiekti). apsišarvavus kantrybe kažko laukti - irgi nėra prasmės, nei iš jūsų, nei iš mūsų pusės, TAD -
Išvada viena - atostogoms dabar tikrai ne pats tinkamiausias metas
jeigu situacija kartojasi (o taip jau yra buvę, ir palyginti visai neseniai), nieko kito nebelieka, kaip žiūrėti kuo greičiau baigti su tais bitininkais. nes jums irgi turėtų būti apmaudu - turite nuryti visą pyktį, kurį mes klientai liejame, kai tuo tarpu jovalą verda visai kiti (kurių mes, paprasti klientai negalime pasiekti). apsišarvavus kantrybe kažko laukti - irgi nėra prasmės, nei iš jūsų, nei iš mūsų pusės, TAD -

Sutartis su BITE baigiasi 2008-09-01.stepas.b wrote: apsišarvavus kantrybe kažko laukti - irgi nėra prasmės, nei iš jūsų, nei iš mūsų pusės, TAD -
Iš Raipo jau gauti nuosavi IP ir jau daromi optiniai sujungimai su Lietuvos energijos, Skaidulos ir TEO tinklais.
Gauti pasiūlymai iš NTT, TEO ir Latvijos telekomo. Dar turi atsiusti savo kompleksinius pasiulimus (ir internetui ir skaitmeninei televizijai) 5 kontinentai, Mikrovisata, Baliticum ir Splius.
O atostogauja kol kas tik vienas Leonas.
Jeigu per virtuvės langą nesimato, kad košė verda, tai dar nereiškia, kad nebus pietų

UAB "Parabolė" direktorius