negalvokit kad man cia svarbu bet ar martinudxxx tikrai neria martinui i sikna ar jis iesko draugu malonu butu pamatyt prie kiekvienos programos lt aprasyma
Galvok kad lendu i šikną,ar pan. bet tiesiog kyla noras ir padėti,kai matosi jog žmogus dirba,tik gal ne viską gali suspėti.
Kaip ten bebūtų kaip jis dirba,neturiu priekaištų,visiškai taip kaip aš isivaizduoju.
M-artin teisingai sako parašyk kad mandras prie kiekvienos programos lt aprašymus... Be to paprastas žmogelis kuris nežino pagrindinių programų,kokia ką atlieka,jis iš vis neis i programų skyrių.
Pats galima sakyti dirbai žemiau minimumo - o iš naujo ir gero darbuotojo reikalauji velniai žino ko.
pz ;D matos kad nardai bet koks blaivaus proto zmogus paskaites si tavo posta supranta kad neri martin nezinau kokiais tikslais gal draugu ieskai ar zydras esi ar dar kas
martinux ziauriai nardai oij ziauriai ir dar net nejauti kaip neslysti..... Kj nice dejo privalejo but aprasymai, kai martin tj ** ju ir reikia.... Beje mano ziniomis jie draugai xD o martin as pazystu visiska priesingybe nuo maritnuko, geras zmogelis
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
lietuiski kaip lietuviski niekur neakcentuota butent lietuviski, o kad buvo reikalaujama prie visu programu aprasymu tj tikrai rasi ankstesniuose puslapiuose....
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!