M-artin wrote:Įdomu, kada žada pasirodyt Zebriukas.

Mano žiniomis Kaune Šilainiuose mūsų buvusio tinklo namuose TEO vedžiojo optiką iki buto, bet dabar kažkodėl nustojo tai daryti ir jau nebežada to toliau daryti
Matyt sužinojo, kad nebus kur to kabeliuko įkišti ...
Aišku Parabolė negali žadėti kosmosų, tam svetimų pinigų neturį, kuriuos į kairę ir į dešinę galėtų mėtyti, bet darome viską, kad atitiktume rinkos poreikius ir mūsų paslaugas žmonės pirktų
Aš visą laiką galvojau ir dabar galvoju, kad pagrindiniai paslaugų prioritetai turi būti tokie:

aukšta ryšio kokybė ir patikimumas

greitas ir patikimas servisas

prieinamos kainos
Man atrodo, kad dabar sunkiausia su ryšio kokybe ir patikimumu, nes didėjant p2p naudotojų kiekiui reikalingi kitokie srautų skirstymo būdai, orentuoti į nors biškį pritaupančius internetą vartotojus.
O tokių yra apie 90% vartotojų
Tikriausia bus ir labai nepatenkintų (o gal ir atvirkščiai), bet pabandysiu techninėmis priemonėmis, planų kainomis, paslaugos parametrų stabylumu pasiekti, kad visi bent kiek mąstantys ir pinigus skaičiuojantys vartotojai nebejaustu besaikių p2p vartotojų įtakos
Gal iš pirmo karto man ir nepavyks pakeisti planus taip, kad žmonės būtų suinteresuoti taupyti, bet su jūsų pagalbą (pastabos, komentarai ir t.t.) manau tai padarysiu