Pakalbekim apie ateiti
Taip idėjai riboti aš pritariu.
Kadangi matau, kad daugelis nelabai supranta apie ka kalba eina siūlau prieš ka nors rašant ATIDŽIAI perskaityti ankščiau parašytu mano postus.
Dėl optikos taip pat aš 100% už. Manau tai yra vienintelis teisingas kelias, ir jau senokai kžkurioje temoje buvau išdėstęs kodėl taip manau.
Ne aš priimu sprendimus galiu tik išsakyti savo nuomonę, bet kaip norėčiau pvz jabadabadu pateikti visas problemas ir jam duoti priimti sprendimą kaip toliau viską daryti. 100% tikiu, kad jo nuomonė labai pasikeistų.
Kadangi matau, kad daugelis nelabai supranta apie ka kalba eina siūlau prieš ka nors rašant ATIDŽIAI perskaityti ankščiau parašytu mano postus.
Dėl optikos taip pat aš 100% už. Manau tai yra vienintelis teisingas kelias, ir jau senokai kžkurioje temoje buvau išdėstęs kodėl taip manau.
Ne aš priimu sprendimus galiu tik išsakyti savo nuomonę, bet kaip norėčiau pvz jabadabadu pateikti visas problemas ir jam duoti priimti sprendimą kaip toliau viską daryti. 100% tikiu, kad jo nuomonė labai pasikeistų.
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
jauti skirtuma tarp kritiko ir rasytojo? nereikia buti geru rasytoju kad buti geru kritiku. niekad nesakiau kad man uztenka kompetencijos administruoti paraboles lygio tinkla. uzhtai niekad net nebandziau parabolej darbintis. bet suprasti kas netaip ziniu ir logihsko mastymo uzhtenka. todel baik su tuo "eik ir padaryk geriau" o pasakyk kodel kalta bite jeigu tracert rodo identishkus paketu keliavimo kanalus bet pas anderneta priehs 15minuciu buvo 3% lost, pas mane namie 9% (kaip ir visa diena siandien) o pas M-artin berods 16% lost paketu? prie ko cia bite kalta? ah, bite jau praeitas etapas - mesturim nauja priesha - leecheriai! tada kitas klausimas: tikrai tiki kad dabar atjungus tuos 3% vartotoju pas mane su M-artin lost paketuskaicius sumazetu iki 3%? tiesiog taip arba ne - sumazetu ar nesumazetu. bijau kad nesulauksiu tiesaus atsakymo :/Leonas wrote:Ne aš priimu sprendimus galiu tik išsakyti savo nuomonę, bet kaip norėčiau pvz jabadabadu pateikti visas problemas ir jam duoti priimti sprendimą kaip toliau viską daryti. 100% tikiu, kad jo nuomonė labai pasikeistų.
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
- martinuxxx
- Aktyvus narys
su tais ribojimais tikros nesamones sutartyje parasyta su tokiais ir tokiais planais yra neribotas siuntimas ir ka daryt tokiem zmonem kurie pasirase sutartis ir pumpuoja daug failu??? nebejuokaukit eilini syki bandysit sutaupyt pinigu i savo kisene
nors as net nzn kiek as parsiunciau nes ip pasikeite bet pabandysiu atspet kazkur apie 50~60 gb tai nera daug 200gb kaip martinuxxx siuncia irgi nera daug ir ka dar bandod sutaupyt??? pasakykit man durnam kuom cia leeceriai susieja su tuo kad kai kuriem internetas veikia blogai? pas mane ne tik internetas sklandziai veikia bet ir zaidimuose lago nera todel noreciaau kad niekas ir nepasikeistu o del jabadabadu ir kitu didvyriu individualiai issiaiskintumet ju problemas

- martinuxxx
- Aktyvus narys
as 200ir parasiau ka nesislepsi ** jei ant manes pradetu vaziuot kad pizdint lauk is paraboles reikia tai tikrai gruzas butu.... svarbiausia mano manimu yra kad planuose yra parasyta tokiem ir tokiem planam neribotas domenu siuntimas ir tai viska pasako kiek as noriu tiek ir siunciu kai parabole nebepavilks tiek zmoniu tada visi begsim ten kas daugiau pasiulis ir taip jau sukasi klientu ratas