o kuriam laikui uzteks, sunku pasakyt, jei abonentu daug jungsis, gal ir po dvieju savaiciu gali tekti dar dapirkti, jei maziau jungsis - gal ir kokiems 2 men. uzteks.
Na tada paklausiu dar vieno, gana durno klausimo: internetu besinaudojančių abonentų daugiau turit Plungėje ar Telšiuose? Tikiuosi čia ne didelė paslpatis.BADASS wrote:kiek nupirkom tikrai nesakysiunepykit
o kuriam laikui uzteks, sunku pasakyt, jei abonentu daug jungsis, gal ir po dvieju savaiciu gali tekti dar dapirkti, jei maziau jungsis - gal ir kokiems 2 men. uzteks.
Aišku, tiesiog, šiaip įdomu buvo sužinot iš kurio miesto daugiau pelno gaunat interneto atžvilgiu.BADASS wrote:negaliu pasakyt, nes tie skaiciai labai panasus, ir kiekviena diena keiciasi. siaip tai galima sakyti po lygiai.
kai kas nors, siuo atveju Jus bandote mane itikinti kad viskas tvarkoj kai nera tvarkoj tai tikrai neimanoma itikinti. kitus klientus kad ir su mano pagalba jau buvot uzspaude kad taip ir turi buti. bet ish tikruju taip neturi buti jeigu per pusdieni kol buvau isvykes torrent programa uzregistravo 450MB ishsiustu duomenu o trakeris pamate tik 200MB. todel kad down kanalas uzmushtas iki tiek kad netgi neber galimybiu reportuoti trakeriui apie ishsiustus duomenis. jeigu tai butu teisinga tai visi sedetu be reitingu ir nebutu prasms tuose trakeriuose. ir tokiomis problemos skundziasi tik labai jau lievu ISP vartotojai. ir kas svarbiausia iki shiol ash niekada neturejau panashiu problemu. poto bac dinsgta elektra telsiu serverinej ir down nukrenta daugiau nei per puse. kai po savaites prisiruoset pazvelgti i sia problema giliau tai tesugebejot ishjungti cisco ir poto skaitot kad jau viska sutvarket ir as turiu aklai tuo patiketi? neziurint kad man niekas nebeveikia? nu jo, tikrai sunku gincytis su zmonemis kurie aklai netiki bet kuo ka Jus sakote ;D sorry.BADASS wrote:oi, yabadabadu, kaip sunku su tavim gincytis, beprasmiska praktiskai, tavo zodis turi buti paskutinis.
ash galiu tik dar karta pasakyti kad iki shiol netgi esant apkrautam up mano down nekentejo. siandien ish ryto po srauto padidinimo irgi akivaizdziai matosi kad esant uzkistam up mano down nenukencia:BADASS wrote:jei konfiguracija butu bloga, veiktu blogai visa laika. o ir ta configuracija: stovi sheipingo programa, kuriai pasakyta sitam IP up praleisti tiek, down praleisti tiek, viskas.
man irgi panasiai rodo,bet siunciantis per P2P 540 kB/s,taigi nusiskundimu neturiu.ma43 wrote:[URL=http://www.speedtest.net][img]http ... .png[/img]
zinokit kazkas pas mane apsiverte aukstyn kojom ,diena buvo lyg ir normaliai o dabar stai 00:30 tai vaizdelis nekoks .
[/url]