nice wrote:ziurekit noriu paklaust mano planas a2 ir as pasikeisiu y plana a1 mano upload padides ar bus toks pat koks buves?
Padidės, bet tu to nepajausi.

Gali pažiūrėt kokius apgailėtinus up greičius teikia Parabolė:
A – 1 Nedeklaruojama Nedeklaruojama 64
A – 2 Nedeklaruojama Nedeklaruojama 32
I – 1 Nedeklaruojama Nedeklaruojama 128
I – 2 Nedeklaruojama Nedeklaruojama 64
I – 3 Nedeklaruojama Nedeklaruojama 256
I – 4 Nedeklaruojama Nedeklaruojama 64
I – 5 Nedeklaruojama Nedeklaruojama 64
I – 6 Nedeklaruojama Nedeklaruojama 128
I – 7 Nedeklaruojama Nedeklaruojama 64
Jei žmogus moka 190Lt ir gauna 256kbps, tai atsiprašau....
yabadabadabaudu wrote:jeigu kas apsirukes ar 5m tai tie kurie nori uz keliasdeshimt litu tureti tukstanciu vertes kanala ;D jus prageret smegenis ar niekad ju ir neturejot jeigu isivaizduojat kad tapati parabole yra ispirkus kanala kurios uztektu visiems visa laika siustis tiek kiek numatyta sutartyje. tada interneto kaina augtu 5 ar 10 ar daugiau kartu ;D jeigu nezinot tikru neto kanalu ikainiu tai nesvaikit kad del keliu vartotoju kurie uzkrauna kanalus 24/7 bus kas nor daroma. manau Steponui tik i nauda jeigu jus iseisite kur nors kitur - biznis daromas tikrai ne is tokiu kaip jus kurie uz kapeikas nori tureti komercines klases produkta ;D ir jeigu neturit galimybiu nei per nakti palikti nei nusipirkti uz 25lt kokios LM naryste tai sedekit tyliai ;D apie 6GB download per diena isvis tyliu - eik grynu oru pakvepuok ar panasiai ;D o jeigu bizni is siuntimusi darai tai pirk biznis klases neta o ne namu vartotojams skirta kanala uz kapeikas ;D
Nors ir nevykęs konkurentas Andrenetas, bet nemanau, kad jie mokėjo keliasdešimt tūkstančių, kad dabar žmonės turi 1024kbps upload ar net didesnį. Taip jų download mažas, todėl ir esu čia.
Kodėl aš turiu mokėt Linkomanijai? Matyt pats ir moki ir šiki į kelnes iš džiaugsmo dabar.

Aš geriau jau Parabolei daugiau mokėčiau....
Vargšas tas mūsų yabadabadabadabu....