Išmėtei viską, kas gerai reklamai reikalinga, o kitokį niekalą jau ir dabar turime.M-artin wrote:O gal tiesiog reikėtų pamažint papildomus modulius ir ta suma būtų gražesnė? Čia pažymėjau mano nuomone ne itin reikalingus, būtų galima ir dar kai ką atmesti...
Juk andernetas.lt tokių pribumbasų neturi, o jis gi pagrindinis Jūsų konkurentas...
Plius dar reikėtų forumo naujesnio jei jau atnaujinat kapitališkai, bet forumą, manau, suinstaliuotų, kad ir Mantas...
Manes neįtikins niekas, kad nuo pirminio "abrozdėlio" ekrane, o ne svetainės funkcionalumo daug kas priklauso.
Aš visada pirmiausia žiūriu ką gero svetainėje kas siūlo ir ar galiu patogiai ir daug nesikuisdamas prekę apžiūrėti ir viską apie ją išsiaiškinti ir palyginti su kitomis prekėmis - reklama, klipai, katalogai su nuotraukomis, aprašymai, ką kiti apie prekę sako, ar galiu greitai pasikonsultuoti su firmos profais, ar patogiausiu būdu galiu prekę apžiūrėti ir greitai ją įsigyti. Visą tai turiu atlikti greitai, patogiai ir be didelio vargo - neatsikeldamas nuo kėdės.
Visa tai turi būti ir pas mus, tik dar su galymybe klientams pasižiūrėti pagal indentifikavimą (gal vardą ir parolį, gal asmens kodą ar dar ką nors):
savo sąskaitas
pasikeisti planus
užregistruoti gedimą
pasižiūrėti visokiausius tik jiems skirtu dalykus - parsisiųstų duomenų statistiką ir t.t.
O puslapio dizainui gal ir duočiau 10% visos sėkmės.
Aš nepretenduoju į "pasaulio teisuolį" ir gal klystu - įtikinkite, kad yra kitaip.
Ir labai labai labai klysti dėl konkurento