Dizainas
Na geriau nei pradinis tinklapis.
Dizainas gal ir nieko, bet gal nelabai toks interneto tiekėjo svetainei, labiau manau alaus tinklapiui tiktų. Raudona spalva gal nelabai.
Man kažkas tokio labiau patiktų, kaip http://www.aktv.lt/ visai paprastai ir šiltai atrodantis tinklapiukas.
Tikrai nesupyk jei įžeidžiau.
Dizainas gal ir nieko, bet gal nelabai toks interneto tiekėjo svetainei, labiau manau alaus tinklapiui tiktų. Raudona spalva gal nelabai.
Man kažkas tokio labiau patiktų, kaip http://www.aktv.lt/ visai paprastai ir šiltai atrodantis tinklapiukas.
Tikrai nesupyk jei įžeidžiau.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
Pradžiai gal nors: "Televiza ir internetas tavo namams!" Ir šiaip baneris galėtų būti koks spalvingesnis, kad ir su pavadinimu susijęs, tarkim kokia kubinė parabolė nupiešta, koks spidometras, laidai kokie gražesni ar kas...
- yabadabadu
- Aktyvus narys
ir tais laidais kad kasininke butu apsivijusi ;D na jei ne kasininke tai siaip random mergina. blogiausiu atveju tiks Steponas su kombinzonu ant nuogo kuno ir su storu kabeliu rankoje. stepo.b kaimyne tikrai ish paraboles niekur neis lauk tada ;DM-artin wrote:Pradžiai gal nors: "Televiza ir internetas tavo namams!" Ir šiaip baneris galėtų būti koks spalvingesnis, kad ir su pavadinimu susijęs, tarkim kokia kubinė parabolė nupiešta, koks spidometras, laidai kokie gražesni ar kas...
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Aš čia nieko nesuprantu ir nežianau koks jis turėtų būti
Dabar jau baigia daryti www.lkta.lt
Kaip jis jums atrodo
Čia profai už Europos pinigus daro
Kaip jis jums atrodo
UAB "Parabolė" direktorius
- yabadabadu
- Aktyvus narys
gal ir uz ES pinigus bet kad profai tai suabejociau ;D tikrai siai dienai profai daro profesionaliau. ciagi sumalta viskas tiek spalviniam sprendime, tiek informacijos atzvilgiu. as tai nemokeciau pinigu nei uz nitro pateikta varianta nei uz lkta. nors abu geriau uz dabartini parabolessteponas wrote:Aš čia nieko nesuprantu ir nežianau koks jis turėtų būti
Kaip jis jums atrodo
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Matyt tas alus kasininkei ne vien iš principo buvo atiduotas.yabadabadu wrote: ir tais laidais kad kasininke butu apsivijusi ;D na jei ne kasininke tai siaip random mergina. blogiausiu atveju tiks Steponas su kombinzonu ant nuogo kuno ir su storu kabeliu rankoje. stepo.b kaimyne tikrai ish paraboles niekur neis lauk tada ;D
Bet tu ir sumąstyk šitaip...