Paslaugu Kokybe
Re: Paslaugu Kokybe
Skaitau, kad Paraboles koziris yra interneto greiciai (neskaitant FTP). FTP galima laikyti antru is eilesRazman wrote:Taigi sveiki, Parabolieciai
Taigi pradekime nauja diskusija apie svarbiausia paraboles "Koziri" FTP.
Pradekime viska nuo siuos nuoruodos ftp://ftp.parabole.lt/incoming/Temp/4ft ... reitis.JPG
ftp://ftp.parabole.lt/incoming/Temp/4ft ... eitis2.JPG
Atkreipkite demesi i raudonai apibreztus laukelius.
Nezinau kas cia kaltas bet sios paslaugos kokybe yra tokia prasta kad net siaubas ima, net blogiausiai paraboles laikais tokiu siaubingu greiciu is ftp nebuvo.
Nors dabar vyskta Optikos diegimas, bet nemanau kad 100 % darbo reikia paskirti optikai, nes mano nuomuone tai greitai nebus kam tos optikos diegti nes visi klientai jau bus pabege.
Na ka einu toliau stebeti turbo greiciu ftp
nu, o kodel ne? kai siunchia 100kbps ish ftp, tai su geru peeringu tas pats man bus ish kito litnet userio, chia ahs taip plius minus primechiaurmask wrote:tai pasakys man leecheriai kam jiems tas pieringas ar ne?
gal jus naiviai isivaizduojat, kad kaip is paraboles ftp viska pusites?
geriau jau nemokamu mb limita pakelt arba greiti padidint
Re: Paslaugu Kokybe
Lordas wrote:Razman wrote:Taigi sveiki, Parabolieciai
Taigi pradekime nauja diskusija apie svarbiausia paraboles "Koziri" FTP.
Pradekime viska nuo siuos nuoruodos ftp://ftp.parabole.lt/incoming/Temp/4ft ... reitis.JPG
ftp://ftp.parabole.lt/incoming/Temp/4ft ... eitis2.JPG
Atkreipkite demesi i raudonai apibreztus laukelius.
Nezinau kas cia kaltas bet sios paslaugos kokybe yra tokia prasta kad net siaubas ima, net blogiausiai paraboles laikais tokiu siaubingu greiciu is ftp nebuvo.
Nors dabar vyskta Optikos diegimas, bet nemanau kad 100 % darbo reikia paskirti optikai, nes mano nuomuone tai greitai nebus kam tos optikos diegti nes visi klientai jau bus pabege.
Na ka einu toliau stebeti turbo greiciu ftp
aha koziriai tai pas kitus tada JOKER'iai O del to ftp tai kaip sakant kai pasieki tam tikra kartele atsiranda nauja
Skaitau, kad Paraboles koziris yra interneto greiciai (neskaitant FTP). FTP galima laikyti antru is eiles
man atrodo sudejus viska i viena vieta tai bus tik blogai :
1.netas yra ne toks ir letas taciau nestabilus
2.ftp tai ju pliusas taciau meganeto didesnis ir daugiu meshlo
3.geras dalykas yra tas kad pagrindiniui planui duodamas isorinis ip
4.Neribojamas greitis nuo parsisiustu mb per diena
daugiau neizinau papildykit jei galit ....
1.netas yra ne toks ir letas taciau nestabilus
2.ftp tai ju pliusas taciau meganeto didesnis ir daugiu meshlo
3.geras dalykas yra tas kad pagrindiniui planui duodamas isorinis ip
4.Neribojamas greitis nuo parsisiustu mb per diena
daugiau neizinau papildykit jei galit ....
I'am the master of...