Kaip bus su TV1 kanalu?
Kaip bus su TV1 kanalu?
Nuo vakar Lietuvoje pradejo rodyti dukterini LNK kanala TV1. Kaune tiesiogiai jo dar netransliuoja, tik dali programos rodo per Puko TV. Bet kiek supratau is ju puslapio internete, yra galimybe priimineti ju programas is palydovo ir retransliuoti kabeliniu televiziju tinklais. Taigi ar pamatysime ir mes si kanala Paraboles tinklais?
Ketvirtadienį gavau laišką iš LNK dėl šios programos transliavimo sąlygomis Parabolės kabelinuose tinkluose.
Reikalas tas, kad visas sąlygas derina ir generalinę transliavimo sutartį pasirašo LKTA www.lkta.lt ir tik po to pasirašo visi norintys ją transliuoti Lietuvos KTV operatoriai , tame tarpe ir Parabolė.
Matomai LNK'ašnikai galvojo, kad juos čia griebsim kaip lydekos karosą, o dabar jie turi tik vieną tikrą abonentą - LNK studiją
LNK paskyti, kad jau transliuojam yra maža - o kur įranga - kas ją nupirks, o kur kitos mūsų ekspoatacijoas išlaidos
Ar norės abonentai mokėti už jų programą , kad ir 1 Lt/mėn. papildomai
Reikalas tas, kad visas sąlygas derina ir generalinę transliavimo sutartį pasirašo LKTA www.lkta.lt ir tik po to pasirašo visi norintys ją transliuoti Lietuvos KTV operatoriai , tame tarpe ir Parabolė.
Matomai LNK'ašnikai galvojo, kad juos čia griebsim kaip lydekos karosą, o dabar jie turi tik vieną tikrą abonentą - LNK studiją
LNK paskyti, kad jau transliuojam yra maža - o kur įranga - kas ją nupirks, o kur kitos mūsų ekspoatacijoas išlaidos
Ar norės abonentai mokėti už jų programą , kad ir 1 Lt/mėn. papildomai
UAB "Parabolė" direktorius
Zinai toky kanala Arrirang ? tai va man atrodo jis transliuojamas is korejos ar kinijos, kazkas is ten o jei rimciau tai jo, ypac visokiu lenkisku nereik, latvisku, vokisku tai reikia nu dar prancuzisku isskyrus ta abmoteors , tas tai visai geras kartais bunaTrugdis wrote:jau geriau vienas normalus toks kaip TV1 kanalas nej 15 belekokiu franciozhishku, vokishku ir dar bala zhino kokiu ...
gerai, kad korejietishku kokiu nerodote
Iki šiol pagal visuomenės informavimo įstatymą mets privalėjom Lietuvos transliuotoju programas transluoti ir jas gaudavom nemokamai.
Dabar jau už TV1 yr prašoma pinigų, kad ir ne didelių, bet jau čia principo klausimas: mokėsi vienam - mokėsi visiems
Vakar jau sulaukiau skambučio iš LRT technikos direktoriaus ir kalba ėjo apie tai ar Parabolė transluioja LTV2 ir kaip bus su sutartimi ... nors pagal mano minėtą įstatymą jokių sutarčių nereikia
Mano pozicija yra tokia - neskubėkim švaistytis pinigais, tuo labiau, kad TV1 rodys jau per LNK trodytus filmus ir nemanau, kad jų programa labai jau būtų geresnė už Tango
Dėl Tango irgi buvo erzelynė, o ar dabar jau labai kas daug ją žiūri
Dabar jau už TV1 yr prašoma pinigų, kad ir ne didelių, bet jau čia principo klausimas: mokėsi vienam - mokėsi visiems
Vakar jau sulaukiau skambučio iš LRT technikos direktoriaus ir kalba ėjo apie tai ar Parabolė transluioja LTV2 ir kaip bus su sutartimi ... nors pagal mano minėtą įstatymą jokių sutarčių nereikia
Mano pozicija yra tokia - neskubėkim švaistytis pinigais, tuo labiau, kad TV1 rodys jau per LNK trodytus filmus ir nemanau, kad jų programa labai jau būtų geresnė už Tango
Dėl Tango irgi buvo erzelynė, o ar dabar jau labai kas daug ją žiūri
UAB "Parabolė" direktorius
Na Tv1 tai beaejo rodys jau rodytus fimus, taciau, tuos filmus gi nevisada pasisiurim juos. Blin uz arrirangus ir pro 7 ir kita suda tai galima moketi, o uz lietuviska kanala kuri bent kazkas ziures, ne taip kaip visa ta vokiska lenkiska ir korejetiska suda.
O tai kaip cia bus?
Kai sita kanala prades ir kaune rodyti reiks kambarine antena jungtis?
O tai kaip cia bus?
Kai sita kanala prades ir kaune rodyti reiks kambarine antena jungtis?
[T]