Kvietimas i rengini
Kvietimas i rengini
Ragas - užsakytas
Rinktis gruodžio 14 d. 19:00 ir nei minute vėlaiu
Privaloma turėti kokį nors Kalėdinį atributą - elnio ragus , kepuraitę ir t.t.
Rage yra 70 vietų
Vietas laikys ir kitų lankytojų baras nepriims iki 19:20
Gali dalyvauti visi forumo dalyviai - nepriklausomai ar jie rašo, ar tik skaito pranešimus
Jeigu Jūs skaitote šį pranešimą - Jūs jau esate oficialai pakviestas į šį renginį.
Dalyviams, kurie nenori arba negali gerti alaus, bus pateikti kiti gaivinantys gėrimai - kokakola , sultys ir t.t.
Kaip vyks registracija ir kokia bus tvarka galutinai pranešių kitą savaitę.
Niko slaptumą garantuoju - Jūsų valia prisistatyti vardu ar niku Norite išlaikyti inkognito - prašau. Niką pasakysite tik registratoriui, kad aš paskui žinočiau kas dalyvao renginyje.
Gali susidaryti tokia situacija, kad nebus kam išgerti viso Rago alaus atsargų manau verta pagalvoti ar neperspėti draugų, kad būtų pasiruošę padėti...
Rinktis gruodžio 14 d. 19:00 ir nei minute vėlaiu
Privaloma turėti kokį nors Kalėdinį atributą - elnio ragus , kepuraitę ir t.t.
Rage yra 70 vietų
Vietas laikys ir kitų lankytojų baras nepriims iki 19:20
Gali dalyvauti visi forumo dalyviai - nepriklausomai ar jie rašo, ar tik skaito pranešimus
Jeigu Jūs skaitote šį pranešimą - Jūs jau esate oficialai pakviestas į šį renginį.
Dalyviams, kurie nenori arba negali gerti alaus, bus pateikti kiti gaivinantys gėrimai - kokakola , sultys ir t.t.
Kaip vyks registracija ir kokia bus tvarka galutinai pranešių kitą savaitę.
Niko slaptumą garantuoju - Jūsų valia prisistatyti vardu ar niku Norite išlaikyti inkognito - prašau. Niką pasakysite tik registratoriui, kad aš paskui žinočiau kas dalyvao renginyje.
Gali susidaryti tokia situacija, kad nebus kam išgerti viso Rago alaus atsargų manau verta pagalvoti ar neperspėti draugų, kad būtų pasiruošę padėti...
Last edited by steponas on Sun Dec 15, 2002 4:31 pm, edited 4 times in total.
UAB "Parabolė" direktorius
tvarka paprasta: ateini i Parabole ir pasakai savo asmens indentifikavimo koda (tai butu IP adresas) , gauni pakvietima ir lauki laimingas tuso!! kartu isvengsime tokios praktikos, kai ateis visas LAN'as (pvz visas Korado namas). Nes kiek zinau, LAN atveju pinigu pareina tik 80Lt, tad alaus priklauso tik 1 bokalas (arba 1 kolos )
Tikrai gera įdėja - išdalinti korteles Tada taip :
korteles su nikais paruoš Mantas
ateini į barą, pirmame aukšte prie durų ant stalo stovi kortelės , susirandi savo ir eini tolyn. Likusias pasiima mano atstovas ir tokiu būdų aš žinau kas dalyvavo
Trugdis perspėja savo komandą ir šie visi laukia "na gotove" kažkur netoliese ir 19:30 užima likusias vietas
Ar gerai
korteles su nikais paruoš Mantas
ateini į barą, pirmame aukšte prie durų ant stalo stovi kortelės , susirandi savo ir eini tolyn. Likusias pasiima mano atstovas ir tokiu būdų aš žinau kas dalyvavo
Trugdis perspėja savo komandą ir šie visi laukia "na gotove" kažkur netoliese ir 19:30 užima likusias vietas
Ar gerai
UAB "Parabolė" direktorius
As truputeli kitoki varianta turejau galvoje, reiktu gal padaryti sunumeruotas korteles, kurias sekancia savaite butu galima atsiimti paraboleje. Pats dalyvaujantis galetu ten irasyti savo nika ir atsinestu i vakareli. Keleta korteliu pasiimtumeme ir ten jei kas del kokiu tai priezasciu nesugebetu ju atsiimti paraboleje. Jei taip tinka, iki pirmadienio jas paruosiu.