Internetas

Moderators: Leonas, steponas

XaTrIX
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by XaTrIX »

nu meistrai dirba tikrai profisionaliai, tik vieni che kaj su viena "pramushinejo" vamzdi kad galetu prakisht kabeli pramushe izolecija ir gerai trinktelejo jiem :lol: :lol: :lol: :drinking:
Vienybe! Lygybe! Brolybe! OLE!
Straikas
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Straikas »

Aha mesitrai geri.Tik galetu kalbeti suprantamiau..atejo man jis ten kakza aishkina savo sustrom kalbom nuo ko man gali internetas laginti ten kazka atsisiusti rejk...nu tai as juk tik cs ir mirc temoku...o jis man pasakoja apie visokius ten...pas mane i ji klausimai buvo...o kas tas yra?! o kaip cia suprasti ir panasiai?! :D Aisq paaishkino kazka ten bet vistiek nesupratau :D
V-I-L-K-A-S
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by V-I-L-K-A-S »

skambinau siandien meistreliams del to kad pas mane is parabpkes siuncia 6 KB/s greiciu o varto pvz. delfi kokia pusantrom minutes kolatidaro. sake kad pirmuose siluose kazka ximicina ir pora dienu taip bus.. sugadino nuotaika bet bent tiek gerai kad isvis nedinges :wink:
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
Hamann
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Hamann »

:!: :!: eee ar cia jau tipo skaitos kad pakeitet visa iranga ir dabar jau atseit inetas turi but geras? nes kolkas tai nematau as jokiu pakitimu, o tevas tai parinas ce vis kad inetas letas , ir mane jau uz*ist baige :evil: :evil: :evil:
Image
Post Reply