Del CS klano sudeties turnyre SKYLEJE
NA itaniumas nei ta cs losia nei dalyvaus tame turnyre. Tai tikrai ko cia skleidzia tokias nesamones po 1 zmogu nuo ip. Tai gal tegu dar parekomenduoja moketi uz neta nuo seimos nario po 90 lt.
Sefas teisingai pasake, kad seinos nariai gali dalyvauti visi. Tik dabar idomiausia kaip cia atskirsi kir tie siaimos nariai o kur lanas?
Sefas teisingai pasake, kad seinos nariai gali dalyvauti visi. Tik dabar idomiausia kaip cia atskirsi kir tie siaimos nariai o kur lanas?
Inferno >
Asmens tapatybes dokumentus atsitempsi ir jei vienoda pavarde bus, manau klausimu ir abejoniu tikrai nekils ...
Ash neloshiu cs because it sucks, o mano nuomone tiek pat svari kiek ir bet kurio kito abonento. Ash pvz politinka nesidomiu visaj, ir negi man per prezidento rinkimus atsiunte lapeli su: "tu nesidomi, tai balsuot ir taip savo nuomones pareiksht negali" ...
Asmens tapatybes dokumentus atsitempsi ir jei vienoda pavarde bus, manau klausimu ir abejoniu tikrai nekils ...
Ash neloshiu cs because it sucks, o mano nuomone tiek pat svari kiek ir bet kurio kito abonento. Ash pvz politinka nesidomiu visaj, ir negi man per prezidento rinkimus atsiunte lapeli su: "tu nesidomi, tai balsuot ir taip savo nuomones pareiksht negali" ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
- DeAd-for-FrAg
- Pradedantis
- Location: Galaktika/Zeme/Europa/Lietuva/Silainiai-1/kazkoks namas ir butas
Gerbiamas Devil
ne pyp pyp reikia, o tapti normaliu Parabolės abonentu
Tai žiūriu pagal jūsų IP vien forume 12 nikų registruota
Tai sakykite kokio dydžio jūsų LAN'as yra
Mokate mums susimetę kapeikas ir dar norite visi skopom turnyre dalyvauti
Apsaugok Viešpatie nuo tokių "gerų" abonentų. Jegu būtų analogiška situacija su KTV, tai išeina , kad vienas "gudročius" name įsirengtų mūsų kabelinę, mokėtu 24 Lt/mėn. ir čia būtų visi mūsų pinigai...
ne pyp pyp reikia, o tapti normaliu Parabolės abonentu
Tai žiūriu pagal jūsų IP vien forume 12 nikų registruota
Tai sakykite kokio dydžio jūsų LAN'as yra
Mokate mums susimetę kapeikas ir dar norite visi skopom turnyre dalyvauti
Apsaugok Viešpatie nuo tokių "gerų" abonentų. Jegu būtų analogiška situacija su KTV, tai išeina , kad vienas "gudročius" name įsirengtų mūsų kabelinę, mokėtu 24 Lt/mėn. ir čia būtų visi mūsų pinigai...
UAB "Parabolė" direktorius
Nu musu lanas yra virs 20 snukiu ir beje forume yra mano 4 nikai ar kiek...Pone steponai Kodel jus negalit padaryti normalaus CM ? Viena karta jau buvo turnyras , buvo ***...Darykit Pone Stepone CM tik be pinigu , issiaiskintume visi kas cytas kas ne... nu as uz ineta moku apie 30 Lt ir nieko nznau....