Del CS klano sudeties turnyre SKYLEJE
Man tai p* pasakysiu broliui, kad kazka kita i klana paimam
Nes nuo ip po zmogu. Tada jis man pasakys tai tu vienas mokek uz neta, tada as jam pasakysiu tai tu ir eik i ta turnyra ir mokek pats vienas. Galu gale vienas neisim.
Tai jau po zmugu nuo ip (nors tas ip tik vienam kompui priklauso) visiska nesamone. Galite cia pasakoti bute 99 zmones gyvena arba butas per visa nama, bbd as ant tokiu pasakojimu. Zinokit pasitaiko pasaulyje toks labai retas faktas kai vienam bute du broliai gyvena, ir dar koks sutapimas abu cs palosia (aisku skamba labai neitikinamai).
Nes nuo ip po zmogu. Tada jis man pasakys tai tu vienas mokek uz neta, tada as jam pasakysiu tai tu ir eik i ta turnyra ir mokek pats vienas. Galu gale vienas neisim.
Tai jau po zmugu nuo ip (nors tas ip tik vienam kompui priklauso) visiska nesamone. Galite cia pasakoti bute 99 zmones gyvena arba butas per visa nama, bbd as ant tokiu pasakojimu. Zinokit pasitaiko pasaulyje toks labai retas faktas kai vienam bute du broliai gyvena, ir dar koks sutapimas abu cs palosia (aisku skamba labai neitikinamai).
steponas wrote:Tai gal tie, kuriems jau baigia nusibosti LAN'as ir jo "privalumai", greičiau apsispręs ir pereis į Parabolę... :wink:
Prashau man kvailam paaishkinti, kaip per CSo turnyra kokis jaunuolis supras, kad Parabole geriau nei Lan'as? Jus ka per Paraboles tinkla loshit o ne Skylej Lan'e? Ar skylej jau paraboles internetas ? :]]]]]
Steponas duoda Jazz'o savo stiliui kaip visuomet ...
Nesuprantu apie kokius brolius čia šnekat
Juk aiškai pasakaiu - vieno buto ribose yra visai normalu, kad šeima turi kelis kompus ir naudojasi vienu IP ir gali CS turnyre dalyvauti VISI ŠEIMOS NARIAI
Negi neskiriat 2-5 kompų tinkliuko sujungtų vienam bute prie vieno IP ir LAN'o išvedžioto laiptinėje ar netgi visame name
Ar čia durniais apsimetę mane norite iš kantrybės išvesti...
Juk aiškai pasakaiu - vieno buto ribose yra visai normalu, kad šeima turi kelis kompus ir naudojasi vienu IP ir gali CS turnyre dalyvauti VISI ŠEIMOS NARIAI
Negi neskiriat 2-5 kompų tinkliuko sujungtų vienam bute prie vieno IP ir LAN'o išvedžioto laiptinėje ar netgi visame name
Ar čia durniais apsimetę mane norite iš kantrybės išvesti...
UAB "Parabolė" direktorius
as nesuprantu koks jum skirtumas.negi jus galvojat, kad jeigu sumastet neprileist prie turnyro tu, kurie su vienu ip losia,tai bus jum naudos.nemanau kad jie ims atskiras linijas del cs ar dar ten del kazkokiu banu...ale ir prisigalvojat....as siaip vienas prie interneto xatoj naudojuos, bet man nesvarbu is kokiu ten lanu eis lost cs.svarbu kad visi butu paraboliniai
...I Wish You Were Here...
Na kiek prisimenu priesh nepilnus metus visi Lanukai ir panashus kandis slepesi, nesirode vieshai, bet kadangi shefas ishvis nieko nedare ta tema ir rode visishka abejinguma, tai dabar jie tiek ishnaglejo, kad netik kad visa trafika diena nakti pilnai suvalgo, bet dar turi naglumo ateit i CS turnyra Skyleje, kuris rengiamas specialiai tik Paraboles abonentam . Naglumo virshune ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
Manau, kad geriausias variantas butu leisti 2 arba 3 zmones nou vieno ip, nes tada is lanu neprivarys po 50 zmoniu kaip itanium sake, ir nebus probelmu su giminem.
Kiek supratau tai kalba ejna apie tai, kad neleisti zaisti daug zmoniu is lano jei zaist broliai du is vieno ip tai tikrai manau nieko tokio, taip kad geriau sefe apklausa padarykit ar 2 ar 3 zmones gali nou vieno ip dalyvaut, Bus manau tikria sazininga visu atzvilgiu
Kiek supratau tai kalba ejna apie tai, kad neleisti zaisti daug zmoniu is lano jei zaist broliai du is vieno ip tai tikrai manau nieko tokio, taip kad geriau sefe apklausa padarykit ar 2 ar 3 zmones gali nou vieno ip dalyvaut, Bus manau tikria sazininga visu atzvilgiu
Donchiavas, o man i tawo tuos pastebejimus nusishvilpt ...Donciawas wrote:pastebejau megstji kisti savo nosi visur kur papuola....
P.S. Forumas yra vieshas reikalas, ir jei manai kad jame yra bent viena tema kurioje kazhkokia grupe zhmoniu tvarko "savo reikalus", tai tau jau visaj kvankt kvankt -> ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
Tai tu chia kiauras ... bld kaip per CS'a zhmones pamatys, kad parabole uzh 90 LT geriau nei lanas? Kokie pranashumai yra paraboles priesh lan'a kabanti ant vieno paraboles IP ?XaTrIX wrote:kiauras tu trugdi.. lano privalumas yra tas... kad yra daug daug lanuku.. ir shefas sako kad jie sunyktu ir visi pasijungtu parabole po 90lt :D va kame kampas :P
galima sakyt jokiu .. ir ** ish vis dejau ant to cs ... itariu bus ne paraboles turnyras o keliu lanu turnyras ... sekmes :P