Skaitmeninė televizija
Skaitmeninė televizija
Iš žemiau esančių failiukų padariau tokį reklaminį klipuką:
http://www.youtube.com/watch?v=_IvB8qP8kxA
http://www.youtube.com/watch?v=_IvB8qP8kxA
UAB "Parabolė" direktorius
Re: Skaitmeninė televizija
gaila , bet nematau .
Tiksliau groja garsas ir rašo "Užšifruotas kanalas". Plungė.
Man irgi labai galia, kad net nepasidomėję ir nepasitikrinę ar tikrai Balticum taip padarys, kaip skelbė pas save tinklalapyje, mes paskelbėme tai ... kas nuo mūsų nepriklauso--- wrote:Na, kad visi koduoti... Gaila.
Tikriausiai ir reklama tebeeina kaip ėjusi ...
Na ką padarysi. Labai norėčiau išbandyti visus kanalus.steponas wrote:Man irgi labai galia, kad net nepasidomėję ir nepasitikrinę ar tikrai Balticum taip padarys, kaip skelbė pas save tinklalapyje, mes paskelbėme tai ... kas nuo mūsų nepriklauso--- wrote:Na, kad visi koduoti... Gaila.
Tikriausiai ir reklama tebeeina kaip ėjusi ...
Galiu tarpininkauti, kad duotų kortelę (jeigu reikia - ir imtuvą) kokiai savaitei ir išbandysit.--- (toliau 2) wrote:Na ką padarysi. Labai norėčiau išbandyti visus kanalus.
Gal jūs žadate klientams transliuoti "LTV HD" kanalą per Eurovizijos renginį? (sklinda gandai, kad toks bus.).
Nieko apie tokį negirdėjau-------- wrote:Gal jūs žadate klientams transliuoti "LTV HD" kanalą per Eurovizijos renginį? (sklinda gandai, kad toks bus.).
Pasidomėsiu ir atsakysiu.
Na išgirdau iš TEO reklamos tai manau, kad nieko nebus.steponas wrote:Nieko apie tokį negirdėjau-------- wrote:Gal jūs žadate klientams transliuoti "LTV HD" kanalą per Eurovizijos renginį? (sklinda gandai, kad toks bus.).
Pasidomėsiu ir atsakysiu.
Tikrai taip - taip TEO bando prisitraukti daugiau klientų.------- wrote:Na išgirdau iš TEO reklamos tai manau, kad nieko nebus.
O visumoje aš nesuprantu kodėl su tomis HD programomis taip yra. Transliuotojai (Discavery, Eurosport ir kiti) už savo programą HD formatu nori mažiausiai 5 kartus daugiau pinigų negu už tą pačią programą, kuri jau transliuojama skaitmeniniu būdu tik ne HD formatu. Manau, kad HD programos praktiškai neturėtų pirkėjų. Aš pastoviai seku kas šiuo klausimu vyksta ir kai tik bus galimybė, tikrai bus pradėtos transliuoti.
Kodėl 3D testinis kanalas (atsiradęs labai neseniai) tiek stringa?
3D kanalas užima žymiai daugiau srauto negu eilinis skaitneninis kanalas. Dabar išjungėm vieną programą (konkrečiai Pro7) iš šio dažnio. Turėtų nebestrigti.
Gal čia ir ne visai į temą. bet - norisi IPTV. Žinau, sakėte, rašėte - brangu ir t.t. Bet kiti interneto tiekėjai leidžia žiūrėti iptv nemokamai
Viska ką kiti leidžia, mes irgi leisime, bet vargu Jums to pakaks, nes tai bus tik tie kanalai, kurie neprašys už Jus papildomai mokėti (LTV,LTV2 ir dar gal pora kokių). Dabar kaip tik tai ir aiškinamės su transliuotojais ir koreguojame sutartis. Manau iki rudens turėtų viskas paaiškėti.Ras wrote:Gal čia ir ne visai į temą. bet - norisi IPTV. Žinau, sakėte, rašėte - brangu ir t.t. Bet kiti interneto tiekėjai leidžia žiūrėti iptv nemokamai
O piratiškai, be transliuotojų leidmo, aš negaliu rizikuoti - kaip kai kurie operatoriai tai daro