Torrent apribojimai ir darbo internete kokybė

Moderators: Leonas, steponas

Ar reikalinga Parabolės serviso darbuotojams "kišti nosį" į abonentų torrent nustatymus?

Reikalinga
14
67%
Nereikalinga
7
33%

Total votes: 21

krotek
Narys
Narys

Re: Torrent apribojimai ir darbo internete kokybė

Post by krotek »

Aplamai noretusi sužinoti ar čia mes vieni Lietuvoj norim ivesti ribojima del Up naudojimosi.Aš skaitau kad eigu jau kontroliosit del tu Up tai kad tas ribojimas butu proto ribose.Bet labai abejoju kad duos naudos tas ribojimas.Atvirkščiai tik atsiras dar daugiau nepatenkitoju.Vieni skusis kad vistek internetas stringa,kiti kad labai sumažino Up.Labai nerimauju kad mes tokias veiksmais neprarastume dali klientu.Taigi pasikartosiu reikia padaryti taip kad kiek galima mažiau nukentetu te kas naudojasi internetu daugiau del siuntimosi ir atidavimo informacijos. :)
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

tabux wrote:, noriu kad prie mano ftp galėtų prisijungti artimieji, .
vau , nezinojau .ar tikrai p. Steponai galim prie jusu tinklo prisijungt savo FTP ? tai tada tikrai jums reikes ne 400 , o 400... mb .o gal galim ir savo vietinius tinklus "prasukt" ant paraboles .idomu ar kiti operatoriai tokias paslaugas irgi teikia .
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

krotek wrote:Labai nerimauju kad mes tokias veiksmais neprarastume dali klientu.Taigi pasikartosiu reikia padaryti taip kad kiek galima mažiau nukentetu te kas naudojasi internetu daugiau del siuntimosi ir atidavimo informacijos. :)
Na duoda vyras { nerimauju kad mes } . Ar tamsta jau esi paraboles akcininkas ? { mažiau nukentetu te kas naudojasi internetu daugiau } cia tai logikos virsune . tenukencia tie kas Delfi narso . Saunuolis .ar kas patare ar pats sugalvojai ?
krotek
Narys
Narys

Post by krotek »

ma44.Tu turbut netaip supratai.Aš turejau ameni kad reikia surasti toki problemos sprendimo buda kad nenukentetu netik tik te kas tik daugiau naršo bet ir tie kas naudojasi internetu daugiau del siuntimosi ir dalinimosi informacija.Nebuk tokiu ,kad tik tau butu gerai,o del kitu butu tau pofig :o
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

deja , tamsta niekur nerasi mano išsireiškimuose to , ką čia bandai man pripaišyt .
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

ma44 wrote:
tabux wrote:, noriu kad prie mano ftp galėtų prisijungti artimieji, .
vau , nezinojau .ar tikrai p. Steponai galim prie jusu tinklo prisijungt savo FTP ? tai tada tikrai jums reikes ne 400 , o 400... mb .o gal galim ir savo vietinius tinklus "prasukt" ant paraboles .idomu ar kiti operatoriai tokias paslaugas irgi teikia .
O kodel negaliu as pas save ftp laikyt? sake zmogus, kad jam reikia jei moka tai ir pasidare iskart reikia cia pykt :roll: iseik i lauka grynu oru pakvepuok truputi
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

nice wrote: iseik i lauka grynu oru pakvepuok truputi
gaila , ben ne tokiems kaip tu mane siuntinet kur panorejus .
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

jei tokie kaip as nesiuntines, nebebus kam, kompiuteris taigi negali, o gal gali?
Post Reply