IPTV bandomoji trasliacija
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Re: IPTV bandomoji trasliacija
Kai pagalvoju,kiek neplaninių išlaidų tenka patirti,kai sugenda aparatūra,ar serveriai... žiauru pagalvojus,kaip tiem verslininkam nelengva..
vakar pastebejau, kad nerodo IPTV, ir siandien nerodo..
Ir aš vakar pastebėjau, kad rodo tik lrytas TV, o visų kitų - ne. Mistinis sutapimas - jau trečias kartas iš eilės, kai TV dingsta būtent šeštadienį Esu foruman apie tai jau ne vieną (ir ne du) kartus rašęs, bet vakar nebenorėjau gadinti sau nuotaikos - bala nematė tų visų mistikų su IPTV.
P.S. Tačiau abonentų tarpe neabejoju, kad yra mėgstančių mistiką ir detektyvus. Todėl reikėtų paaiškinti, kodėl kaip tik savaitgalis, taip IPTV mistiškai dingsta iš Parabolės eterio?
P.S. Tačiau abonentų tarpe neabejoju, kad yra mėgstančių mistiką ir detektyvus. Todėl reikėtų paaiškinti, kodėl kaip tik savaitgalis, taip IPTV mistiškai dingsta iš Parabolės eterio?
nagi tikrai, Lrytas rodo, visu kitu ne..
Rytoj pabandysiu išsiaaškinti koks ten velnias yraisdykus wrote:nagi tikrai, Lrytas rodo, visu kitu ne..
Mantas dabar atostogauja - po Europa važinėja, todėl negaliu greičiau
UAB "Parabolė" direktorius
siandien jau viska rodo, tik (idomu kai pas kitus) kaip tik isijungiu tv3 ziuret, taip po kokiu 10-15s issijungia vlc lauk.. tenka is naujo ja ijungti, kol kitus kanalus ziuriu, tol viskas gerai, tik isijungiu tv3, ir vel bac ir viskas issijungia..
Nu Žalčiai Jūs! Kaip tik koks nors svarbus dalykas, taip TV - nė kvapo. Galvojau pasižiūrėti B.Liubio laidotuvių tranliaciją per BTV ir ką gi - įprasta maldelė - vieni ERRORAI
Sutvarkyta.
Norejau pasiteirauti kokios problemos su IPTV jau kokia 3 diena negaliu nieko matyti meto klaidas
Ko Ziuri ?
kad atrodo jos paskutiniu metu is vis nera
Išties labai liūdna - visos šventės be TV. Dar gerai, kad LTV galima tiesiai iš tinklalapio žiūrėti. Tą dalyką jau seniai esu pastebėjęs: kaip tik kokia šventė, savaitgalis ar šiaip pasitaiko kokia svarbesnė transliacija - IPTV nė kvapo. Ko gero čia ir yra pati silpniausia Parabolės vieta. Gal yra kokių nors artimiausių planų šiuo klausimu?
Būtų įdomu sužinoti kiek laiko neveikė?stepas.b wrote:Išties labai liūdna - visos šventės be TV. Dar gerai, kad LTV galima tiesiai iš tinklalapio žiūrėti. Tą dalyką jau seniai esu pastebėjęs: kaip tik kokia šventė, savaitgalis ar šiaip pasitaiko kokia svarbesnė transliacija - IPTV nė kvapo. Ko gero čia ir yra pati silpniausia Parabolės vieta. Gal yra kokių nors artimiausių planų šiuo klausimu?
O planų tikrai turiu, tik per Kalėdas nepatogų apie tokius planus kalbėti.
UAB "Parabolė" direktorius
Asmeniškai aš pasigedau vakar ir šiandien. Būtų nuostabu, jei bent lietuviškąjį paketą galėtumėt paduoti per IPTV kaip paslaugą. Būčiau vienas pirmųjų iš užsisakiusių. Nekantriai laukiu sužinoti - kokie gi tie Jūsų planai dėl IPTV
Ka dabar turite nemokamai, manau yra pakankama. Gal as klystu, bet tokia paslauga cia garantuot butu brangiau nei tai atsipirktu. Gak as ir kvailys, bet zinau kaip viskas veikia ir stengiuos padaryt kad butu geriau....