Sveiki, siuo metu ant antro kompo naudoju Microsoft Windows Xp Professional Corporate Sp2 Integrated June 2007-Eth0, paimtais is parabole.lt ftp, taciau ne visada senesnis stabilesnis kaip maniau, problemos su garsu, updeitai irasyti nepadejo, klaviatura atsisako dirbt (nors ne brokas, ir ne viena ji bandyta keisti jau).Ir prireike stabiliu windowsu, tik ne vista, gal kas i ftp imestumet parsisiuntimui?Arba pasharintumet per utorrent, optinio plano vartotojai?Mano netas tik 80 kb/s, o is pazystamo pas kuri optinis megejo 3 lyg siuncia 600 kb/s, tik sis atostogauja ir negaliu paprasyti.
Patogu butu windowsai su normaliais surasytais updeitais, bent kiek stabilus ir "nekastruoti", nes teko ant vienu mini xp only 100mb uzsiraut, iskart istrint reikejo.
P.S. Klausimas, kaip pasidaryti default kalba EN?Nes zaidziu viena zaidima, ten visad reikia nusistatyt @, ir davai alt+shift spaudyt, pas kitus esu mates jo en visad nustatytas
Windows Xp
Sveikas, na ka galiu pasakyti, padariai didziule klaida.. Pries perasant windowsus reikejo inete pasiskaityti kurie geriausi. Neperseniausiai pats suzinojau jog Microsoft Windows XP student edition SP3 RC2 geriausi yra. Jie yra visiskai svarus, naujausi update ir jokiu tikrai problemu nesukels. Mano 3 kompai ant tos pacios operacines stovi jau ir labai dziaugiuosi. Siulyciau tau dabar nulekti greit i ftp serveri, ir parsisiusti. Programu skiltyje rasi (patikrinau, yra).
-
- Pradedantis
Aciu, pameginsim susimest, jis nereikalauja jokiu windows update, viskas surasyta ir gali ramiai dirbt?Buma wrote:Sveikas, na ka galiu pasakyti, padariai didziule klaida.. Pries perasant windowsus reikejo inete pasiskaityti kurie geriausi. Neperseniausiai pats suzinojau jog Microsoft Windows XP student edition SP3 RC2 geriausi yra. Jie yra visiskai svarus, naujausi update ir jokiu tikrai problemu nesukels. Mano 3 kompai ant tos pacios operacines stovi jau ir labai dziaugiuosi. Siulyciau tau dabar nulekti greit i ftp serveri, ir parsisiusti. Programu skiltyje rasi (patikrinau, yra).
Nu tai zinoma tenai tipo Automatic updates turesi issijungt... ir vsiopanedelnik wrote:Aciu, pameginsim susimest, jis nereikalauja jokiu windows update, viskas surasyta ir gali ramiai dirbt?Buma wrote:Sveikas, na ka galiu pasakyti, padariai didziule klaida.. Pries perasant windowsus reikejo inete pasiskaityti kurie geriausi. Neperseniausiai pats suzinojau jog Microsoft Windows XP student edition SP3 RC2 geriausi yra. Jie yra visiskai svarus, naujausi update ir jokiu tikrai problemu nesukels. Mano 3 kompai ant tos pacios operacines stovi jau ir labai dziaugiuosi. Siulyciau tau dabar nulekti greit i ftp serveri, ir parsisiusti. Programu skiltyje rasi (patikrinau, yra).
-
- Pradedantis
Nemaciau jokio cd-key, jo nepraso irasynejant?Buma wrote:Nu tai zinoma tenai tipo Automatic updates turesi issijungt... ir vsiopanedelnik wrote:Aciu, pameginsim susimest, jis nereikalauja jokiu windows update, viskas surasyta ir gali ramiai dirbt?Buma wrote:Sveikas, na ka galiu pasakyti, padariai didziule klaida.. Pries perasant windowsus reikejo inete pasiskaityti kurie geriausi. Neperseniausiai pats suzinojau jog Microsoft Windows XP student edition SP3 RC2 geriausi yra. Jie yra visiskai svarus, naujausi update ir jokiu tikrai problemu nesukels. Mano 3 kompai ant tos pacios operacines stovi jau ir labai dziaugiuosi. Siulyciau tau dabar nulekti greit i ftp serveri, ir parsisiusti. Programu skiltyje rasi (patikrinau, yra).
-
- Pradedantis
-
- Pradedantis