Internetas Telsiuose
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Kuo toliu skaitau skaitau šitą forumą, tuo labiau darosi panašu, kad Parabolėj auga sektos bruožai ir kalbėti čia galima tik dviem klausimais:
a) fizika, skaičiai (ką puikiausiai geba gerb. hab. dr.)
b) pasiskųsti, jei dingo ryšys (sąlyginai toleruotina visiems)
Kategoriškai draudžiama (nes patapsi kt. tiekėjų emisaru)
a) sakyti, kad Parabolė nėra lyderė serviso srity
b) sakyti, kad kitur greičiai ir kokybė yra geresni (o jei taip ir yra, tai vadinasi yra pasiekiama nesąžiningais būdais, paprasčiau tariant - kosmosai)
c) lyginti Parabolės ryšio kokybę su kitų tiekėjų, ypač KL, kokybe. (Čia ko gero pati baisiausia nuodėmė, kuria eilinis mirtingasis gali nusidėti)
O realybė yra tokia:
a) tie laikai, kai žmogelis, norėdamas pasitikrinti paštą ar www.draugas.lt pavartyti, begdavo pas pažystamą ar į kokią biblioteką - jau seniai praėjo. Šiandieną žmonės turi po kelis kompiuterius namuose ir naudojasi ne vieno ISP paslaugomis: pvz. per dieną aš susiduriu su trijais iš jų, kiti ko gero - dar daugiau. Iš to išplaukia, kad vartotojas ima lyginti greičius, kokybę, aptarnavimą ir t.t. Todėl nieko nematau baisaus, kad ir šiame forume nuolat linksniuojamas KL ar kiti - visų pirma tai naudinga pačiai Parabolei, juk tai arklinio vežimuko varomoji jėga.
b) kalbėdami, kad Parabolės servisas ir ryšys yra aukštumoj, būtume visiškai teisūs, bet su viena sąlyga: jei kalbėtume būtuoju laiku. Pasikapsčius postuose beveik nieko kito nematyti, išskyrus "sugedo... lagina.... nepaveža..... dar negavom.... mums pažadėjo...." Ir tas tiesa - labai retas atvejis, kad su KL ryšiu negalėčiau pažiūrėti YouTube, Lryto video... Su Parabolės ryšiu taip nutinka kiekvieną vakarą...
c) greičiais, paslaugų įvairove, nuolaidų programomis... vargu ar kada Parabolė pasivys TEO, KL ir kitus banginius.... Tačiau, jei bus laiku įgyvendinti visi pažadai ir jų laikomasi (orientacija į ryšio ir serviso kokybę) tai arklinis vežimukas tikrai uždirbs pinigėlių, kad p.Steponas galėtų atostogauti Meksikoje, o eilinis vartotojas (kuriam nebūtini kosminiai greičiai) liktų patenkintas.
Tvermės dėsnis sako, kad "Niekas iš nieko neatsiranda ir niekas niekur nedingsta", todėl ir nuomonės, nors kartais ir kvailos, bet jei jau yra užrašytos, vadinasi turėjo būti užrašytos. Išmokti toleruoti kvailą nuomonę žymiai didesnis menas, nei pažinti fizikos dėsnius. Jei žmonės čia lankosi ir reiškia savo nuomones (net būdami pas kitą ISP) vadinasi, jie Parabole laiko gyvu reiškiniu, - juk negyvo šuns niekas nebespardo, - sako liaudies išmintis. Todėl kalbėkim, rašykim, lyginkim, tik nelaikykim vieni kitų kvailiais.
a) fizika, skaičiai (ką puikiausiai geba gerb. hab. dr.)
b) pasiskųsti, jei dingo ryšys (sąlyginai toleruotina visiems)
Kategoriškai draudžiama (nes patapsi kt. tiekėjų emisaru)
a) sakyti, kad Parabolė nėra lyderė serviso srity
b) sakyti, kad kitur greičiai ir kokybė yra geresni (o jei taip ir yra, tai vadinasi yra pasiekiama nesąžiningais būdais, paprasčiau tariant - kosmosai)
c) lyginti Parabolės ryšio kokybę su kitų tiekėjų, ypač KL, kokybe. (Čia ko gero pati baisiausia nuodėmė, kuria eilinis mirtingasis gali nusidėti)
O realybė yra tokia:
a) tie laikai, kai žmogelis, norėdamas pasitikrinti paštą ar www.draugas.lt pavartyti, begdavo pas pažystamą ar į kokią biblioteką - jau seniai praėjo. Šiandieną žmonės turi po kelis kompiuterius namuose ir naudojasi ne vieno ISP paslaugomis: pvz. per dieną aš susiduriu su trijais iš jų, kiti ko gero - dar daugiau. Iš to išplaukia, kad vartotojas ima lyginti greičius, kokybę, aptarnavimą ir t.t. Todėl nieko nematau baisaus, kad ir šiame forume nuolat linksniuojamas KL ar kiti - visų pirma tai naudinga pačiai Parabolei, juk tai arklinio vežimuko varomoji jėga.
b) kalbėdami, kad Parabolės servisas ir ryšys yra aukštumoj, būtume visiškai teisūs, bet su viena sąlyga: jei kalbėtume būtuoju laiku. Pasikapsčius postuose beveik nieko kito nematyti, išskyrus "sugedo... lagina.... nepaveža..... dar negavom.... mums pažadėjo...." Ir tas tiesa - labai retas atvejis, kad su KL ryšiu negalėčiau pažiūrėti YouTube, Lryto video... Su Parabolės ryšiu taip nutinka kiekvieną vakarą...
c) greičiais, paslaugų įvairove, nuolaidų programomis... vargu ar kada Parabolė pasivys TEO, KL ir kitus banginius.... Tačiau, jei bus laiku įgyvendinti visi pažadai ir jų laikomasi (orientacija į ryšio ir serviso kokybę) tai arklinis vežimukas tikrai uždirbs pinigėlių, kad p.Steponas galėtų atostogauti Meksikoje, o eilinis vartotojas (kuriam nebūtini kosminiai greičiai) liktų patenkintas.
Tvermės dėsnis sako, kad "Niekas iš nieko neatsiranda ir niekas niekur nedingsta", todėl ir nuomonės, nors kartais ir kvailos, bet jei jau yra užrašytos, vadinasi turėjo būti užrašytos. Išmokti toleruoti kvailą nuomonę žymiai didesnis menas, nei pažinti fizikos dėsnius. Jei žmonės čia lankosi ir reiškia savo nuomones (net būdami pas kitą ISP) vadinasi, jie Parabole laiko gyvu reiškiniu, - juk negyvo šuns niekas nebespardo, - sako liaudies išmintis. Todėl kalbėkim, rašykim, lyginkim, tik nelaikykim vieni kitų kvailiais.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
greiciais sutinku kad sunku konkuruoti su banginiais. bet esme kad KL tik martinux ir tamsta giriates kossminiais greiciais. visi kiti kuriuos pazystu keikiasi, spjaudosi ir iena pas kitus ISP. cia tiek telsiuos, tiek plungej ir netgi mazeikiuos.stepas.b wrote:c) greičiais, paslaugų įvairove, nuolaidų programomis... vargu ar kada Parabolė pasivys TEO, KL ir kitus banginius.... Tačiau, jei bus laiku įgyvendinti visi pažadai ir jų laikomasi (orientacija į ryšio ir serviso kokybę) tai arklinis vežimukas tikrai uždirbs pinigėlių, kad p.Steponas galėtų atostogauti Meksikoje, o eilinis vartotojas (kuriam nebūtini kosminiai greičiai) liktų patenkintas.
paslaugu ivairove? kas tai? kokias tokias stebuklingas paslaugas siulo KL ar teo ko nesiulo parabole?
nuolaidu programa tai jo, pas KL ispudinga. bet tai neuzmirksit kad uz KL seimininko nugaros ilgi metai naftos biznio. t.y. voge ir ish tamstos ir ish manes. dabr uz tuos pinigus bando modernu bizni sukti kitaip sakant babkes plauna. bet sakykim toks teo ar bet kuri kita imone kuri neziuri kaip cia babkes ishplauti o bizni padaryti ar ishgaletu 30% nuolaidas taikyti?
ir tikrai nemanau kad paraboels klientai yra sektantai. manau tai tiesiog patenkinti klientai kuriems reikia tai ko nei kl nei teo pasiulyti negali - stabilumas. kuris beje pas parabole irgi pjuana gryba kaip matosi ish forumo, bet tai kur kas geriau nei yra pas teo ar kl. bent jau is to kiek man teko susidurti. ir vienitnelis sektantas forume tai esat tamsta - KL geriau bet kankinates ir sedit parabolej :/
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
1.matomai ponas s.b. pavadint sektantu laiko 1000 kartu mazesniu izeidimu kaip durnium . bet kam cia apie tai , juk jis geriau ivaldes tolerancija uz fizikos desnius .jis net nekreiptu demesio i tokius niekus.stepas.b wrote:Kuo toliu skaitau skaitau šitą forumą, tuo labiau darosi panašu, kad Parabolėj auga sektos bruožai ir kalbėti čia galima tik dviem klausimais.
O realybė yra tokia:
a) ...vartotojas ima lyginti greičius, kokybę, aptarnavimą ir t.t. Todėl nieko nematau baisaus, kad ir šiame forume nuolat linksniuojamas KL ar kiti -
c) greičiais, paslaugų įvairove, nuolaidų programomis... vargu ar kada...
Išmokti toleruoti kvailą nuomonę žymiai didesnis menas, nei pažinti fizikos dėsnius.
- juk negyvo šuns niekas nebespardo, - sako liaudies išmintis.
2. jei man kas mano darze apsiktu agurkus tai akmenim uzmetyciau .
cia irgi tarp kitko, juk p s.b. megsta cituot liaudies isminti tik pats kazkodel tos isminties nesilaiko ,ir ne karta pastebejau kad jam sekasi kartais paciam sau priestarauti .
3. protingas zmogus (ivaldes tolerancija) lygins ,svarstys ir pasirinks kur jam siulo pasakiska ivairove , o ne siks i darza .
taigi ir as sakau ,kokia sudetinga ta tolerancija .... kazkada fizikos nedatempiau iki 5-to ,tai tolerancijos ir iki 3-to nedatempsiu .
is sito tai zvengiau ;DD beja cia man tik vakarais youtube,vaizdelis.lt videogaga.lt pakimba bekraunat multikus ?nice wrote:vapse nieko neberasyk tavo sushikto vardo nesinori bematyt toks daunas nezinau kaip tokiu dar buna uzjauciu tavo tevus kad toki sunu turi...
p.s. cia del to vardo tik jam galioja
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Koks man skirtumas ar jie suka koki bizni,ar narkotikus veža ar dar ką,man svarbu tai ką aš gaunu,t.y kokius greičius.Pastarosiomis dienomis net PIKO metu gaunu 100 Mbps tiek up tiek down,net LM adminai sako ėė sukčiauji rodo kad virš 10 MB/s uploadas eina,kai parodžiau screena kad 11 MB/s eina,tada apsiramino,taigi kolkas esu labai laimingas,kaip bus ateity nežinau,bet atostogom toks internetas yra pasaka...yabadabadu wrote:..nuolaidu programa tai jo, pas KL ispudinga. bet tai neuzmirksit kad uz KL seimininko nugaros ilgi metai naftos biznio. t.y. voge ir ish tamstos ir ish manes. dabr uz tuos pinigus bando modernu bizni sukti kitaip sakant babkes plauna. bet sakykim toks teo ar bet kuri kita imone kuri neziuri kaip cia babkes ishplauti o bizni padaryti ar ishgaletu 30% nuolaidas taikyti? ...
Ir pagalvoju,ot atėjo laikai kad ne internetas lėtas o HDD nespėja rašyti 8 MB/s daugiau nesiunčia į vieną,disk overload prasideda,tačiau jei tuo pat metu į 2 atskirus siunti,tada eina 10-11 MB/s
Gerb. hab. dr., aš daugelyje vietų absoliučiai sutinku su Jūsų nuomone, bet vienas dalykas man tikrai kelia įtarimą: nors jau tūkstantį kartų esu rašęs, kad perėjau visus ISP kokie Plungėj įmanomi, kad ir dabar kasdien naudojuosi trijų (tame tarpe ir KL) paslaugomis... Bet Jūs, tarsi niekur nieko rašote: "KL geriau bet kankinates ir sedit parabolej :/" Aš Jūsų dar kartą kaip protingo žmogaus klausiu: į kokį KL dar turėčiau eiti, jei kasdien naudojuosi KL paslaugomis?
Klausėte apie papildomų paslaugų spektrą? Prašom: prekyba kompiuteriais ir galimybė tą kompiuterį gauti už simbolinę kainą pasirašant atitinkamą sutartį, klientų savitarna, maksimalus greitis, galimybė keisti planą kada panorėjus.... Argi taip sunku imti ir pasivartyti KL ir TEO tinklalapius? Kiek tos paslaugos yra naudingos ir kieno sąskaita duodami kosmosai, ar tai būtų naudinga Parabolei - kitas klausimas, bet faktas yra faktas - tai yra papildomos paslaugos. Džiaugiuosi, kad nors ir sunkiai, bet susikalbėti pavyksta
ma44 rašo: 2. jei man kas mano darze apsiktu agurkus tai akmenim uzmetyciau .
cia irgi tarp kitko, juk p s.b. megsta cituot liaudies isminti tik pats kazkodel tos isminties nesilaiko ,ir ne karta pastebejau kad jam sekasi kartais paciam sau priestarauti .
Va čia ir yra bėda, kad Jums pirmoj vietoj yra ne faktai, o savo daržo garbė. Palyginimui, jei mano vaikas primušė dėdę, tai kaltas buvo dėdė nes pasipainiojo mano vaikui. O mano vaikas nekaltas, nes jis - mano vaikas. Va čia ir yra sektos bruožas, o ne kažkur kitur. Logikos, deja čia nematau. Galvoju, kad šio forumo greitai nebeliktų, jei Parabolėj nebeliktų problemų. Bet kol yra problemos, egzistuoja ir forumas, o forume visi reiškia savo nuomonę, tegul kartais ir kvailą.... Ta pati liaudies išmintis sako: "ne tas yra kvailas, kuris yra kvailas".
Klausėte apie papildomų paslaugų spektrą? Prašom: prekyba kompiuteriais ir galimybė tą kompiuterį gauti už simbolinę kainą pasirašant atitinkamą sutartį, klientų savitarna, maksimalus greitis, galimybė keisti planą kada panorėjus.... Argi taip sunku imti ir pasivartyti KL ir TEO tinklalapius? Kiek tos paslaugos yra naudingos ir kieno sąskaita duodami kosmosai, ar tai būtų naudinga Parabolei - kitas klausimas, bet faktas yra faktas - tai yra papildomos paslaugos. Džiaugiuosi, kad nors ir sunkiai, bet susikalbėti pavyksta
ma44 rašo: 2. jei man kas mano darze apsiktu agurkus tai akmenim uzmetyciau .
Va čia ir yra bėda, kad Jums pirmoj vietoj yra ne faktai, o savo daržo garbė. Palyginimui, jei mano vaikas primušė dėdę, tai kaltas buvo dėdė nes pasipainiojo mano vaikui. O mano vaikas nekaltas, nes jis - mano vaikas. Va čia ir yra sektos bruožas, o ne kažkur kitur. Logikos, deja čia nematau. Galvoju, kad šio forumo greitai nebeliktų, jei Parabolėj nebeliktų problemų. Bet kol yra problemos, egzistuoja ir forumas, o forume visi reiškia savo nuomonę, tegul kartais ir kvailą.... Ta pati liaudies išmintis sako: "ne tas yra kvailas, kuris yra kvailas".
Jei Steponas manytų, kad rašymas apie Parabolės trūkumus šiame forume yra blogybė (tipo, kakojimas savo lizdan), tai jau senai jį būtų uždaręs. Konkurentų firmų pavadinimus irgi galėtų labai greit cenzūruot. Bet taip nėra ir tai Parabolei duoda pliusiuką.
Tobulėjimui ribų nėra. Kai/jei arklinis vežimukas pasieks užsibrėžtus tikslus, manau, bus galima pagalvot, ko siekt toliau. Aišku, su esamom galimybėm ir apsukom tai užtruks Bet kaip sakoma: ,,Mužikai - kantrūs" Bet kokiu atveju, bent jau blogiau nei yra tikriausiai nebus
Mane labiausiai išgąsdino išvykstančio Meksikon Stepono nusivylimas savo darbuotojais, gal ir savo pastangom. Duokdie, kad po Meksikos saule entuziazmas būtų atgimęs Beje, sutiktuves su duona ir druska darysim ar kaip?
Tobulėjimui ribų nėra. Kai/jei arklinis vežimukas pasieks užsibrėžtus tikslus, manau, bus galima pagalvot, ko siekt toliau. Aišku, su esamom galimybėm ir apsukom tai užtruks Bet kaip sakoma: ,,Mužikai - kantrūs" Bet kokiu atveju, bent jau blogiau nei yra tikriausiai nebus
Mane labiausiai išgąsdino išvykstančio Meksikon Stepono nusivylimas savo darbuotojais, gal ir savo pastangom. Duokdie, kad po Meksikos saule entuziazmas būtų atgimęs Beje, sutiktuves su duona ir druska darysim ar kaip?
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Aš jums seniai sakiau,netgi foto rodžiau kaip TEO kloja kabelius,o jus tik ant manęs pykot,kam skleidžiu reklamą... o dabar patys susiprotėjot,kaip sakoma geriau vėliau negu niekadaN3xt wrote:Pasiziurejau kas daros aplink, KL ir TEO kaip patrake darbuojas telsiuos su savo kabeliukais, erdves pradeda kelt savo greicius... persasi toks vaizdas jog jai Steponas nepasakys savo arkliniui vezimeliui 'NO RAUDONI" gali tikrai paveluot..
- yabadabadu
- Aktyvus narys
parasas sako kad esat paraboles klientas, dabar sakot kad KL klientas. kaip ten bebeutu jeigu KL kur kas geriau tai eikit i KL ir nesikankinkit. dabar kankiniai nemadoj. jeigu jau KL klientas ir tamstai labai gerai tame KL tai kodel ateinat ir sakot kad ir kitiems turetu ten buti gerai? nor itikekit nori ne, bet man tikrai gerai parabolej. ir per akis uztenka greiciu, paslaugu ir nuolaidu.stepas.b wrote:Gerb. hab. dr., aš daugelyje vietų absoliučiai sutinku su Jūsų nuomone, bet vienas dalykas man tikrai kelia įtarimą: nors jau tūkstantį kartų esu rašęs, kad perėjau visus ISP kokie Plungėj įmanomi, kad ir dabar kasdien naudojuosi trijų (tame tarpe ir KL) paslaugomis... Bet Jūs, tarsi niekur nieko rašote: "KL geriau bet kankinates ir sedit parabolej :/" Aš Jūsų dar kartą kaip protingo žmogaus klausiu: į kokį KL dar turėčiau eiti, jei kasdien naudojuosi KL paslaugomis?
tamsta arba esat visishkas asilas arba gaunate atlyginima kad visokius marazmus rasyti i paraboles foruma. bandet bent kada paanalizuoti kas tai yra tos "papildomos" paslaugos? tai yra zmoniu apiplesinejimas viduryj dienos. norite kad parabole prarastu savo gera varda ir prisijungtu prie tos sutves kur vilioja klienta bet kokiais budais? kad ir 0 saskaitom pirmus metus o paskui marskinius numaunant? protingas zmogus to "papildomom paslaugom" nu niekaip nepavadins. ir tikrai nemanau kad yra tarp apraboles klientu kuriems to reikiastepas.b wrote:Klausėte apie papildomų paslaugų spektrą? Prašom: prekyba kompiuteriais ir galimybė tą kompiuterį gauti už simbolinę kainą pasirašant atitinkamą sutartį, klientų savitarna, maksimalus greitis, galimybė keisti planą kada panorėjus.... Argi taip sunku imti ir pasivartyti KL ir TEO tinklalapius? Kiek tos paslaugos yra naudingos ir kieno sąskaita duodami kosmosai, ar tai būtų naudinga Parabolei - kitas klausimas, bet faktas yra faktas - tai yra papildomos paslaugos.
todel paskutini karta kartoju: jeigu zinote kur nors geriau tai eikite. nesikankinkite. mes visi dziaugsimes kad jums paliko geriau. ir kai isheisite tai negryzkite ir nepasakokite kaip kitur yra geriau. nereikia musu gelbeti. informuoti kad kazkur yra tokie ir tokie greiciau kaip daro martinuxx tai labai gerai. gal kai kurie is musu ir susisgundys greiciais vietoj stabilumo. bet priverstinai gelbeti musu nereikia. pasirupinkit savim brangiuoju ;D
na jeigu as kur ir eisiu tai tik ten kur nera optikos. todel man asmenishkai geriau optika kuo veliau pas paraboles pagal mano poreikius. beje ir daugumai tas pats. optika pas klienta namie tai yra nonsensas. cia is tos paties sryties kaip viasat lekstes kiekvienas kad statosi. skandinavija kur tas reikalsa ispopuliarejas tai ten statosi fermeriai visokie ir siaip komunos kur rysio su pasauliu neturi. pas mus gi viduryj vilniaus statosi lekste ir ziuri palydovine tv. juokas grynas. taip ir su ta optika - vidutiniam pilieciui optika namie visihkai nereikalinga. pats primeksk kad p2p neegzistuoja. ir nera ka siusti. piratavimas neegzistuoja (o jis ir neegzistuoja daugumai paraboles klientu manau) tai ar tau svarbu butu neimanomai platus kanalas ir reakcijos laikas? zodziu nereikia kiekvienam akiu atverineti. uzteks kad informuosit kas aplink darosimartinuxxx wrote:Aš jums seniai sakiau,netgi foto rodžiau kaip TEO kloja kabelius,o jus tik ant manęs pykot,kam skleidžiu reklamą... o dabar patys susiprotėjot,kaip sakoma geriau vėliau negu niekada
Last edited by yabadabadu on Tue Oct 28, 2008 10:05 pm, edited 1 time in total.
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Būtų nors 5x didesnis UP, tai turbūt irgi nelaukčiau tiek tos optikos. Nors ir nėra tas UP kiekvieną dieną reikalingas, bet kai jo prireikia, tai tikrai erzinantis dalykas, kai siunčia 16kB/s. Daugiau man ta optika kaip ir nereikalinga.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.