KL Telšiuose

Moderators: Leonas, steponas

Post Reply
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

nitro wrote:Kuo daugiau laiko eina tuo labiau aiskeja p.Steponas, pradzioja vadino save saziningu ir sake iskarto sakas visa tiesa, o dbr pradeda vis labiau i KL ar Anderneto tiekeja panaseti, vis terminus atidelioja dabartinei terminai nusakomi tik tokie kad po poros menesiu ziuresim kas ir kaip, nors sujungimas turejo jau rugsejo men but ir tiekejeas pakeistas
Aš jau ne kartą šia tema rašiau, bet matau dar ne viskas aišku čia yra :?
Taip yra todėl, kad jus labai anksti sužinote netgi dar ne apie planus, o jau apie mano ketinimus kažką keisti arba daryti. O ketinimai kartais ir lieka tik ketinimais deja, nors negalėčiau tokių neivykdytų daug įvardinti - daugumoje jie buvo įvykdyti.
Taip yra ir šį kartą. Apie miestų sujungimą ir tiekėjo pakeitima pradėjome jau šnekėti šių metų pradžioje ar net praeitų metų rudenį, kada "Skaidula" dar net kabelio šioje trasoje nebuvo pradėjusi tiesti ir pati tik spėliojo kada galėtų darbai būti baigti. Jie planavo kabelį pakloti gegužės mėnesį, o jau liepos mėnesį mums optines skaidulas priduoti. :!:
Tada aš planavau rugpjūčio mėnesį viską išbandyti ir jau rugsėjį pradėti per jį dirbti :!: :!: :!:
O kaip gavosi :?:
Kabelis praklotas tik rugpjūčio gale, o skaidulos gereiausiu atveju bus atiduotos tik šio mėnesio gale (dabar jau virina galus prie mūsų pasiklotų kabelių iki stočių).
Čia jums ne traukinys Paryžius - Berlynas, kuris jau gal 20 metų tuo keliu važinėja ir jo eismo grafikas yra suderintas iki sekundės ... :)
Reikia ir "Skaidula" suprsti - jiems reikia vykdyti žemės kasimo darbus, kuriems leidimus turi duoti visi žemės savininkai, kurių žemėje jie savo kabelį kloja. Ar jūs bent įsivaizduojate kuo tai kvepia :( Vienas pievos dar nenusišienavo, kitas vasarojaus nenupjovė ir t.t. :(
Nori daryti nedelsiant - mokėk už pasekmes - sugadintą šieną, neprikultus gūdus ir dar kokį tai velnią :x
Ateityje, kad būtų aiškumas, aš visur pradžioje rašydamas apie kokius tai savo ketinimus didelėm raidėm užrašysiu KETINU DARYTI , gal tada bus mažiau priekaištų dėl terminų, nors tai vargu ar gelbės :?
nitro wrote:Bet vis dabar sedeamas cia dar pagalvoju kad liks broliai ir dragai kurie sedes paraboleje nes nebus kur nubegti ir teks kenteti.....
Kam tokios liūdnos prognozės 8O
Juk gyvenimas nestovi vietoje - vežimukas, nors ir sunkiai, bet juda į priekį ir aš nemanau, kad atvažiavus į vietą jau tušti ratai bus ar traukinys jau bus nuėjęs :)
UAB "Parabolė" direktorius
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

tingiu viska skaityti bet kas dziugina kad ateinancius metus martinuxxx paraboles nemelsh :D tikiuosi ir draugus visus ishsives :roll: o kas gasdina tai p.Stepono pastovus susierzinimas. ir gero dieduko virto bjauriu seniu :( tikiuosi kad cia rudenine depresija o ne kokios rimtesnes problemos. sveikatos visiems ir geros nuotaikos depresuota rudeni :)

P.S. visgi butu idomu ishgirsti atsakymus temoje "internetas telsiuose" kodel tuos modemus vis dar tenka pekraudineti - baigia atsibosti :(
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Tai aš Steponui darau paslaugą,mažiau srauto reiks pirkti,daugiau optikai pinigų liks,o kai optika jau bus,tada gryšiu :lol:
Image
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

martinuxxx wrote:Tai aš Steponui darau paslaugą,mažiau srauto reiks pirkti,daugiau optikai pinigų liks,o kai optika jau bus,tada gryšiu :lol:
Galetu taip ir visi siurbikai daryti :lol:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote:tingiu viska skaityti bet kas dziugina kad ateinancius metus martinuxxx paraboles nemelsh :D tikiuosi ir draugus visus ishsives :roll: o kas gasdina tai p.Stepono pastovus susierzinimas. ir gero dieduko virto bjauriu seniu :( tikiuosi kad cia rudenine depresija o ne kokios rimtesnes problemos. sveikatos visiems ir geros nuotaikos depresuota rudeni :)

P.S. visgi butu idomu ishgirsti atsakymus temoje "internetas telsiuose" kodel tuos modemus vis dar tenka pekraudineti - baigia atsibosti :(
Kas dėl martinuxxx išėjimo, tai čia ir gerai ir blogai. Aišku srauto turėtų atlaisvėti nemažai, bet kaip jį panaudoti, dar reikės galvą pasukti.
O kas dėl susierzinimo - tai tikrai yra dėl ko:
:arrow: laukia net trys teismai
:arrow: tinklų sujungimo darbai vėluoja - visokie planų derinimai ir kitoks mėšlas - ramybės nėra nei dieną, nei naktį

Labai atsiprašau visų dėl savo tokios netikusios būsenos - gal greitai situacija pasikeis į geresnę pusę ir nuotaika pagerės :)
UAB "Parabolė" direktorius
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Na nieko nepadarysi,niekam nėra kelias rožėmis klotas...kas dėl teismų,manau jog jūs juos visus laimėsite,o dėl tinklų tai manau kiek jau pavėlavo nieko nebesugražinsi,bet svarbu kad judama į priekį.
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Iš to susierzinimo, Steponas nepamatė paskutinio yabadabadu prašymo, gal geriau yaba... tu kreipkis tiesiai į Montenį per PM.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

steponas wrote:Kas dėl martinuxxx išėjimo, tai čia ir gerai ir blogai. Aišku srauto turėtų atlaisvėti nemažai, bet kaip jį panaudoti, dar reikės galvą pasukti.
Truputi juokas ima, kai net keletas asmenų mano, jog su martinuxxx išėjimu išsispręs kokios tai problemos :lol: O ypač, kai jis jau buvo perėjęs ant Sparčiojo 3 plano. Geriausiu atveju daugiau srauto liks naktį, kai jo ir taip lieka nors vežimu vežk :lol: Nebent pasekt KL pavyzdžiu ir naktį greičius paleist, bet ir tai...
Image Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Na taip buvau rugpjutį ant spartusis-3,dabar esu ant Mėgėjo-2,jeigu kam įdomu
Image
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

srauto apmazes? dieve... gi 1 zmogus
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

M-artin wrote:Iš to susierzinimo, Steponas nepamatė paskutinio yabadabadu prašymo, gal geriau yaba... tu kreipkis tiesiai į Montenį per PM.
pakutiniai prašymai būna kai jau visai "Amen." mūsų ger. hab. dr. dar ankstoka, manyčiau, apie Abraomą galvoti :lol:
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Ale visi čia viską pažodžiui supranta. :D
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
mnds
Narys
Narys

Post by mnds »

Dar ir mano ~50GB/men atliks :lol:
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Geras prikolas išėjo čia :lol:
Image
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

martinuxxx wrote:Geras prikolas išėjo čia :lol:
Nu a ne taip: kam žmogui tas naujas modemas atsidūrus pas protėvius?
Post Reply