Forumo temų perkėlimas į Parabolės informacinį TV kanalą
Visgi iš šio projekto nieko nesigaus naudingo.
Šiandien susivedžiau abonentų prisijungimų ir atsijungimų duomenis už 3 metus ir nusibrėžiau kreivę. Ir turiu pasakyti, kad abonentų suaktyvėjimas nepriklausė nei nuo vieno panašaus dalyko - lankstinukai, laiškai ir t.t.
Ant kreivių to nematyti deja.
Telšių kreivė beveik tiesė, o Plungės yra kritimas nuo pernai vasaros, o dabar vėl susilygino su Telšiais - matyt optika davė savo.
Ko gero teisiausias yra stepas.b - bus daug darbo, o rezultatas gali būti ir neigiamas - tapsi klounu.
Reikės galvoti ką noras kitą - ką konkrečiai - nežinau.
Šiandien susivedžiau abonentų prisijungimų ir atsijungimų duomenis už 3 metus ir nusibrėžiau kreivę. Ir turiu pasakyti, kad abonentų suaktyvėjimas nepriklausė nei nuo vieno panašaus dalyko - lankstinukai, laiškai ir t.t.
Telšių kreivė beveik tiesė, o Plungės yra kritimas nuo pernai vasaros, o dabar vėl susilygino su Telšiais - matyt optika davė savo.
Ko gero teisiausias yra stepas.b - bus daug darbo, o rezultatas gali būti ir neigiamas - tapsi klounu.
UAB "Parabolė" direktorius
steponas wrote:Visgi iš šio projekto nieko nesigaus naudingo.
Atnaujinkit tinklalapį ir įdiekit jame viską, ką jau esu minėjęs anksčiau. Esu įsitikinęs, kad rezultatas matysis ir tai bus išties geras rezultatas
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Manau geros kokybės paslaugos padarytų pačią geriausią reklamą.steponas wrote:Visgi iš šio projekto nieko nesigaus naudingo.
p.Steponai manau jau tiek telsiusoe tiek plungeje nebera tiek darbo kiek anksciau tj tikrai pradekite mastyt apie naujoviska dizaina, nesizvalgykite niekada i oponentus, visada juos reikia lenkti, kuriau as netiko tiek to bet tada supratau tik viena dalyka jus norite panasaus i lyderiu, niekada nereikia uzbrezti ribu visada reikia siegti geriausio.... O kiek pamenu ten kur klausinejot 15k kur norejo, tj manau uz ta suma galima issigyt ir visus 15 puslapiu
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Ne tame esmė,norėjau pasakyti,kad reikia 10 mbps tada galėsim apie kitas sritis kalbėti kuriom reikia investicijų.Man ne tiek tiek tie 10 mbps reikalingi,kiek upload,kanalas,na bet aišku kai upload kanalas padidės padidės ir download,bet kadangi,dabar visi finansai kišami i miestų susijungimą tai viskas nusikelia toli toli...stepas.b wrote:O dabar paslaugų kokybė prasta??? Aišku, tobulėjimui ribų nėra...Manau geros kokybės paslaugos padarytų pačią geriausią reklamą.
Ir konsolė su telelaikraščiu bei videokonferencijomis naujame WEB,e tikrai tiks - juo labiau, kad dabar beveik visų planų greitaveika puikiausiai gali pavežti video tiek iš LT, tiek iš užsienio. Mano galva, apskritai, tinklalapis ir savitarna šiuo metu yra patys prioritetiškiausi dalykai ir neverta blaškyti dėmesio kitur. Niekas, išskyrus šefą, nežino kaip ten yra įmonės viduje, bet man, žiūrinčiam iš šalies, atrodo būtent taip
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Tau gal ir kompensuoja - man tai ne,tik kas pikčiausia nesenai atsirado ir dar vienas ISP Lietuvoje: www.kava.lt už 50 lt gauni ne kokius kosminius 100 mbps bet 24 mbps,o ir išnaudojus dienos limitą jie palieka,tik užsienis sumažėja,o tai man nieko nereiškia, tik gaila kad Telšiuose jis paslaugų neteikia,bet man atrodo teisybė vistiek nugalės - su tokiais savo tempais jus kažkas aplenks,o kai aplenks jau niekas nebepadės.
Sunku visiškai nesutikti su tavimi - žiūrėjau tą tinklalapį, išties, atrodo gana įspudingai (aišku, jei viskas kas ten rašoma yra tiesa). Dabar man Parabolėj gerai, bet visi gerumai juk būna laikini ir 20mbps greitis šiandieną nieko nebestebina - po kokių metų dabartinius Parabolės greičius už analogišką kainą galės pasiekti ir mobiliųjų operatorių pagalba, taigi, be jokių laidų ir kabelių.martinuxxx wrote:Tau gal ir kompensuoja - man tai ne,tik kas pikčiausia nesenai atsirado ir dar vienas ISP Lietuvoje: www.kava.lt už 50 lt gauni ne kokius kosminius 100 mbps bet 24 mbps,o ir išnaudojus dienos limitą jie palieka,tik užsienis sumažėja,o tai man nieko nereiškia, tik gaila kad Telšiuose jis paslaugų neteikia,bet man atrodo teisybė vistiek nugalės - su tokiais savo tempais jus kažkas aplenks,o kai aplenks jau niekas nebepadės.
Kiek pamenu ir Parabolėj anksčiau buvo planas, duodantis 20 mbps, tik kad labai brangus. mano galva, Parabolėj, kaip ir kiekvienoj panašioj įmonėj, skaičiai planų ir kainų lentelėse turėtų keistis bent kartą per porą mėnesių ir čia siūlo galas neišvengiamai veda link savitarnos tinklalapyje. Pvz. TEO turi tokią paskaugą "Maksimalus greitis" - todėl nieko nuostabaus, kad pradžioj klientas, gavęs paragauti adrenalino ir vėliau bus persekiojamas minties apie geresnę kokybę tol kol jos neįsigys. Juk apskritai šiandieną visos prekės ir paslaugos yra išdėstomos taip, kad kiekvienas galėtų pačiupinėti, paragauti, pabandyti....
To ką čia pasakiau, nereikėtų priimti kaip kritikos, o tik paprasčiausiai kaip pamąstymą...
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Malonu kad yra žmonių mąstančių kaip aš.Tarp kitko užtikau gana neblogą pasiūlymą: taigi esant 3G zonoje gauname 384 kbps (teoriškai) o tai sudaro 48 kB/s (andernetas ) ir turint omeny kad neribojamas ir gali naudotis visur yra tikrai neblogai,ateityje šis mokestis kris,o tai paskatins ISP didinti greičius arba mažinti kainas Ir galėsit nebekartoti durnų frazių jog yra bloga geografinė padėtis kad galėtume teikti už 40 lt bent 10 mbps...
cia jus kalbat tik apie vartotojiska puse , o apie ekonomine net "per viena lita" nezinot . tai gali apsiskaiciuot tik Steponas . be to prie kabelines sistemos ar tai tos svajones jusu imanomos ??
o kas del tos "kavos" tai tikrai nepaciupinejes nezinosi kas ten realiai .
na aplamai jei skaitysit kas dedasi pasaulyje ir tuoj svajosit , tai zinoma Telsiuose toli grazu taip greit jokios "kavos" nesiims darbo .
o siaip as sia paslauga duotoju momentu esu patenkintas ir reik tik tiketis kad Steponas neatleis vadziu ir toliau po truputi tobulins pagal isgales .
o kas del tos "kavos" tai tikrai nepaciupinejes nezinosi kas ten realiai .
na aplamai jei skaitysit kas dedasi pasaulyje ir tuoj svajosit , tai zinoma Telsiuose toli grazu taip greit jokios "kavos" nesiims darbo .
o siaip as sia paslauga duotoju momentu esu patenkintas ir reik tik tiketis kad Steponas neatleis vadziu ir toliau po truputi tobulins pagal isgales .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
- martinuxxx
- Aktyvus narys
bandziau skaityt ta pasiulyma ir nusibodo nes suvokiau kad eiline antis .martinuxxx wrote:Malonu kad yra žmonių mąstančių kaip aš.Tarp kitko užtikau gana neblogą pasiūlymą:
jei jau su aktore reklamuoja man primena kai Holdingas reklamavosi su Tomkumi "blinda" . islindo telike ir susake kad tai labai rimta "kompanija" . buvau islaikes ten metus pinigus ir susigundziau dar metam palikt , sakau atsiimsiu ne 6 o 10 tukstanciu tai po pusmecio atia pinigeliai . kad ir tie mazi planai pokalbiams : jei uzsakysi pap paslauga uz 9 litus , jei uzsakysi kita uz 3 litus ir taip pasiurbia kad galutine minutes kaina perlips 20 cnt . taip kad ant kabliuko dabar kimba tik smulkioji zuvele ... as pasimokiau su tuom reklamom .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .