Turim iš ko vesti optiką
Na tai va dieną daug ir nepripumpinsi, o naktį laigu pumpina ar gaila? Tikrai netikiu, kad daug tokių siurblių pereitų į sparčiuosius, jei man pačiam kažkaip keistai buvo pereiti į ribojamą, o tuo labiau kas mėgsta papumpint tikrai nemanau, kad eis.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
man kazhkaip buvo pasirode kad martinuxxx sugebejo pasiskaiciuot kad S4 labiau apsimoka nei M3. sutaupai 10lt per menesi ir turi dvigubai greitesni uzsieni. pumpinti galima ir naktimis o 1gb per diena tai cia zinant ka daryti uztektu per akis. kompiuteris naktims daugiau 10lt per menesi neprasuks kur sutaupysi ant interneto ir finale palikinedamas naktim ir reitingus ir turinio turesi daugiau. dabar man nesvarbu koks palnas, bet jeigu buciau martinux tai eiciau i S4... manau anksciau ar veliau siurbeles tai supras... o kai prades klaustyi visokiu "protingu" patarimu kad sesiju skaiciu kelti iki tukstancio tai bus visiems linksma :/M-artin wrote:Na tai va dieną daug ir nepripumpinsi, o naktį laigu pumpina ar gaila? Tikrai netikiu, kad daug tokių siurblių pereitų į sparčiuosius, jei man pačiam kažkaip keistai buvo pereiti į ribojamą, o tuo labiau kas mėgsta papumpint tikrai nemanau, kad eis.
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Na vis tiek netikiu, kad tokie planai pritrauks siurbelių. O jei dar naujokai Parabolėje ir neturi didelio stažo... Žinoma visiems planams galėtų tas sesijas apribot iki kokių 200 ir viskas, kad jau tiek prakaituoji. O naktį lai pumpina taigi srauto lieka į valias.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Yabadabadu mažiau čia pisk protą,tu ne direktorius ir iki 50 sesijų nemažinsi,pakalbėjau su specais,sakė normaliai norint "kvėpuoti" mažiau nei 200 sesijų negali buti,taip kad jei mažinant tai iki 200 sesijų ne mažiau.
I tavo sparčiuosius tikrai neisiu,nes kompo naktimis nežadu palikinėti ijungto,todėl man reikia dieną kai PC ijungtas tuo pačiu tegu siunčia.Taigi savo durnų patarimų pereiti i ribotą planą gali nesvaičioti,nes jie visai nepatrauklūs.
I tavo sparčiuosius tikrai neisiu,nes kompo naktimis nežadu palikinėti ijungto,todėl man reikia dieną kai PC ijungtas tuo pačiu tegu siunčia.Taigi savo durnų patarimų pereiti i ribotą planą gali nesvaičioti,nes jie visai nepatrauklūs.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
kas tie specai kuriems 200 sesiju reikia? matomai tie patys kurie rasho kad reiketu 1k uzstatyti nesvarbu koks kanalas?martinuxxx wrote:Yabadabadu mažiau čia pisk protą,tu ne direktorius ir iki 50 sesijų nemažinsi,pakalbėjau su specais,sakė normaliai norint "kvėpuoti" mažiau nei 200 sesijų negali buti,taip kad jei mažinant tai iki 200 sesijų ne mažiau.
ir tau riboti nieks nesiulo - sedekit ant megejo visi kad ir po tukstanti sesiju uzsistate, tik pats verksi kad nebeveikia kai paliksit visi siurbeles :/
o va spartiesiems planams kurie skirti delfistams o ne siurbelems tai sesiju kieki ribojant iki 50 ar maziau nematau problemu - visi tik patenkinti nuo to turetu buti :/
kas delto kurie planai siai dienai labiau apsimoka ,tai atsiprasau kad palaikiau tave protingu. skaiciuot nemoki tai tavo problemos
Koks skirtumas, kad tiems spartiesiems apribotų? Niekas nuo to nepasijaustų, jei būtų kokia statistika, tikiu, kad ji parodytų, kad tai įtakoja tik kokius kelis procentus. Na o jei būtų atskiri tie vadinami katilai, tada dar gal ir nieko nesakyčiau jei būtų ribojamos spartiesiems sesijos, nes vis tik pirma mus aptarnautų, o po to tik mėgėjus, bet kol nėra katilų nematau prasmės riboti sparčiųjų sesijų, nebent visų kartu... Nes ir taip spartieji jau riboti, tai jiems dar apriboti, nu tiesiog visai žmones nubaidytų nuo tokių planų. O mėgėjams išetų tik siųskit į sveikatą...
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
M-artin, dabar tie katilai visai neatskirti ir tie ribojimai beverciai - as nesuprantu ko tu ten ishbegai jeigu nera visai jokio skirtumo? o va jeigu ishtikruju tuos katilus atskirtu tai megejishki planai uzhdustu ishkart. ir pradetu visi begti i spartuju ir vel butu bordakas. jeigu spartusis planas bus ribojamas sesijomis tai sirubeles tiek nebesiversh. nors manes asmenishkai ne tai neishgasdintu. bet bent jau butu kazkokia tia teisybe. o tai dabar martinux vienas prasuka trafiko kaip 50 delfistu ir dar savo salygas diktuoja :/ jeigu jis ka ir atvede tai tik tokius pats siurbeles. nebutu jie visi ateje tai nebutu reikeja ne aparaturos dapirkineti :/
yabadabadu wrote:M-artin, dabar tie katilai visai neatskirti ir tie ribojimai beverciai - as nesuprantu ko tu ten ishbegai jeigu nera visai jokio skirtumo?
Kaip tai nėra? Lietuva 2x ir užsienis 4x didesnis ne geriau už tą pačią kainą? Dabar nors youtube galiu pažiūrėt.
Jei visi perbėgtu į sparčiuosius, kažin ar būtų blogiau? Jie galėtų dieną išnaudot 15GB(S-3)per mėnesį(martinuxxx paros norma) ir taip sunaudotų mažiau srauto. O naktį lai pumpuoja į sveikatą juk negaila.yabadabadu wrote:o va jeigu ishtikruju tuos katilus atskirtu tai megejishki planai uzhdustu ishkart. ir pradetu visi begti i spartuju ir vel butu bordakas. jeigu spartusis planas bus ribojamas sesijomis tai sirubeles tiek nebesiversh. nors manes asmenishkai ne tai neishgasdintu. bet bent jau butu kazkokia tia teisybe. o tai dabar martinux vienas prasuka trafiko kaip 50 delfistu ir dar savo salygas diktuoja :/ jeigu jis ka ir atvede tai tik tokius pats siurbeles. nebutu jie visi ateje tai nebutu reikeja ne aparaturos dapirkineti :/
- yabadabadu
- Aktyvus narys
upload neskaiciuojamas gi. uzsidedi 1k sesiju ir reitingai nebebaisus nei lt nei uzsienyj. o down and nakties palieki. kai dega ir diena parsisiusi. bet dazniausiai nieks nepasikesi jeigu ir nakti pareis uz keliu valandu. bent jau as jeigu buciau aktyvus p2p veikejas tai imciau spartuji plana ir vargo nematyciau :/ o va likusieji klientai kaip jausis su mano 1k sesiju tai idomu butu pamatyti :/ ir velgi nebuciau apie tai pradejas kalbeti jeigu neatsirastu visokiu speudo ekspertu kurie aptarineja 1k sesiju. paziurek martinuxx kazkoks "specas" jau pareiske kad maziau 200 sesiju neprakvepuos. kai ish tikruju ant jo linijos su 50 be problemu o su 100 ir per akis. 200 jau tegul pats pasiskaiciuoja savo kanalo pralaiduma ish sesiju skaiciaus ir pamatys kiek per viena sesija pucia - neapsimoka tai...M-artin wrote:Jei visi perbėgtu į sparčiuosius, kažin ar būtų blogiau? Jie galėtų dieną išnaudot 15GB(S-3)per mėnesį(martinuxxx paros norma) ir taip sunaudotų mažiau srauto. O naktį lai pumpuoja į sveikatą juk negaila.
kas del tu x kartu greiciau tai... kai veikai tai man youtube ir taip rodo su mano megejisku planu, kai uzlushta tai ir tu skundiesi... cia jug max greiciai nurodyti, o tie max retai bebuna gi kai siurbeles neribojami :/
O kam dėti tą 1k sesijų ant up, kad specialiai aparatūrą užlaušt? Jei kuo puikiausiai su 200 viskas uploadinasi? Dauguma dar net turbūt nežino apie tas sesijas.yabadabadu wrote: upload neskaiciuojamas gi. uzsidedi 1k sesiju ir reitingai nebebaisus nei lt nei uzsienyj. o down and nakties palieki. kai dega ir diena parsisiusi.
Na nemanau, kad ims ir išmes visą savo mėnesio limitą duotą taip greit. O naktį lai pumpuoja, aš naktim ilgai nesėdžiu prie kompiuterio, ar tiek jau viskas lūžta, kad pergyveni, kad naktį jie pumpuos?
Na su 256kbps vis tiek turi laukt kol užsikrauna, o man iš karto rodo. Tai pat jei prireikia kokį driveriuką, ar dainą, ar dar kitokį failą iš užsienio parsipūst, visai neblogai. Ir be to kam man nesikeist, nieko juk neprarandu.yabadabadu wrote: kas del tu x kartu greiciau tai... kai veikai tai man youtube ir taip rodo su mano megejisku planu, kai uzlushta tai ir tu skundiesi... cia jug max greiciai nurodyti, o tie max retai bebuna gi kai siurbeles neribojami :/
- yabadabadu
- Aktyvus narys
tu skaityt nemoki ar nesupranti apie ka kalba eina? :/ rasiau jau turbut 5 kartus kad radau patarimu puslapi kaip daugiau up tureti. vienas ish ju padaryti 1k sesiju. ish dalies tai teisybe. ir gal pabandyk parsisiusti koki populiaru torenta, uzsideti 1k sesiju o paskui nueiti pas koki kaimyna ish tos pacios laiptines panarshyti interneta. apie narshyma ish tavo kompo jau net neshneku...M-artin wrote:O kam dėti tą 1k sesijų ant up, kad specialiai aparatūrą užlaušt? Jei kuo puikiausiai su 200 viskas uploadinasi? Dauguma dar net turbūt nežino apie tas sesijas.
Na nemanau, kad ims ir išmes visą savo mėnesio limitą duotą taip greit. O naktį lai pumpuoja, aš naktim ilgai nesėdžiu prie kompiuterio, ar tiek jau viskas lūžta, kad pergyveni, kad naktį jie pumpuos?
dievinu kai zmones dalyvauja diskusijoj nesuprasdami apie ka shneka :/
beje o kaip tau youtube piko metu? :/
Last edited by yabadabadu on Wed Mar 12, 2008 5:35 pm, edited 1 time in total.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Lužta viskas nuo 00:00 iki 00:30-00:45 toliau viskas eina kaip per leda,man apie 02:00 ar 03:00 buna ir 700 kB/s.M-artin wrote:O naktį lai pumpuoja, aš naktim ilgai nesėdžiu prie kompiuterio, ar tiek jau viskas lūžta, kad pergyveni, kad naktį jie pumpuos?
Deja yabadabadu,kai buvau 1000 sesiju užsidėjes panaršyt nėjo o tas mane labai veikia,todėl atsistačiau i default nustatymus.Kai andernete buwau su 45 kB/s turėdavau limita nustatyt 35 kB/s kad norm. puslapius vartytu,o parabolėj kai yra užsienis atskirai nieko nereikia ribot,bet jei up eina virš savo galimybiu niekas nebepadeda,taip kad aš daugiau 200 sesijų nenaudojau ir nežadu naudot,nes tinklapiu tada nebevarto.