Naudingiausio forumo dalyvio rinkimai - apdovanojimas
Ar tu nematai, kad Steponui tas tinklapis paskutinėj vietoj? Žmogus širdį norėjo parodyt ir įteikt šiokias tokias dovanėles, už beveik kaip ir nieką, jam dar blogai... Juk jei norėtų paaukotų tų pinigų ir tinklapiui, bet...
Ir nejuokink, kad tinklapiui pasikeitus būtų didelis antplūdis žmonių ir to pasekoje stebėtinai greitai atsirastų optika...
Ir nejuokink, kad tinklapiui pasikeitus būtų didelis antplūdis žmonių ir to pasekoje stebėtinai greitai atsirastų optika...
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Pakeitus tinklapi atsirastu pora vartotoju per menesi daugiau nei dbr atsiranda, o jam aukot tukstanciu neverta, nes tikrai siai dienai dizainu rinka yra nesveikai ispustas burbulas kuriam reikia milzininsku lesu norint isprust i viduriuka bent jau, buvau pakures netiko, visada galima per kurt tik reikejo sakyt idejas, o del dovanos jos tikrai neatsisakysiu, nenoriu izeist stepono o ir tai kaip tik ketinau pirkti flasha o alutis irgi niekada nemaiso, skanu ir sveika su draugais susedus atsigert
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Visi čia malat šudą,aplinkui vyniojat o aš pasakysiu tiesiai šviesiai: Gerbiamas Yabdabadu jei tu nori savo dovanų neimk,pasakyk Steponui kad aukoji savo dovanas vardan dizaino tinklalapio.Bet kodėl ipareigoji kitus ?Kas norės tas paaukos.Galų gale yra čia kam aukoti?Tu ką galvoji P. Steponas pinigų neturi?Nebejuokink,kaip pats kažkada sakiai visi žiuri kaip sau kišenes labiau papildyt.Na o jei kas ir paaukotų savo dovanas tai iš visų kurie buvo apdovanoti atsirastų maximum. 5 žmonės.Man asmeniškai vienodai ant to tinklapio nes manes paklausia koki interneta naudoji sakau parabole,a tai reiškias geras,ir niekas nežiuri i parabole.lt koks ten dizainas,tiesiog gauna rekomendacija ir to užtenka ir nė vienas nesiskundė man kad kokį čia šudą parekomendavai.Na vienu žodžiu darykit kaip norit kas man priklauso to neatsisakysiu!Ir 100 % galiu pasakyti kad iš tų kurie bus apdovanoti,mano keliu pasielgs dauguma.
Negalvokit, kad man nereikia geros svetainės.
Pasižiūrėkim.
Pilną pasiūlymą įdėjau į Telšių FTP Temp/Parabolės svetainė.
Pasižiūrėkim.
Čia jau po mano vizito Vilniuje iš "Artogamos" gautas komercinis pasiūlymas.El. laiškas wrote:-------Original Message-------
From: Renata Alavočiūtė
Date: 2008.01.30 11:06:20
To: ktv@parabole.lt
Subject: Atsakymas
Laba diena,
Kalbejome del interneto svetaines.
Kvieciame Jus atvykti pas mus i Vilniu, viska apsitartume.
Jei norite kad svetaine butu kuriama nuo "nulio", svetaines kaina butu nuo 3900+pvm, sio tipo projektus galite pamatyti www.artogama.lt "darbai".
Jei norite issirinkti is jau sukurtu dizainu www.puslapis.lt , tuomet svetaines kaina nuo 1200lt + pvm, sio tipo darbus galite pamatyti www.puslapis.lt "atlikti projektai".
Mes logotipu nekuriame, bet galime Jums parekomenduoti profesionalus sioje srityje:http://media.ghost.lt/rimas/
Lauksime Jusu atsakymo.
Pagarbiai
Projektų vadovė
Renata Alavočiūtė
http://www.artogama.lt
renata@artogama.lt
Tel.: +370 5 2462304
Mob.: +370 655 32848
Pilną pasiūlymą įdėjau į Telšių FTP Temp/Parabolės svetainė.
Kap dabar rokousemuos - no a jamamKomercinis pasiulymas wrote:Paslaugų sudėtinė kaina
Bazinis interneto svetainės variantas
1 Svetainės dizaino sukūrimas 2000
2 HTML programavimas
3 Navigacijos planavimas ir programavimas
4 Teksto modulio diegimas
5 Formų modulio diegimas
6 Failų parsisiuntimui modulio diegimas
VISO pagal 2 ... 6 punktus 3000
Papildomi moduliai
7 Naujienos ir archyvas 450
8 Papildoma kalba 1000
9 Svetainės schema 150
10 Spausdinimo forma 150
11 Rekomenduok draugui 300
12 Dienos klausimas (lankytojų apklausa) 450
13 Naujienų prenumerata (tekstas + foto) 600
14 Straipsnių (filmuotos medžiagos) komentarai 750
15 Fotogalerija 600
16 Registruoti vartotojai (puslapių apsaugojimui) 750
17 DUK 150
18 Banerių modulis 600
19 Paieška 600
20 Video grotuvas 1500
21 Besikeičiančios nuotraukos 1200
22 Turinio valdymo sistemos diegimas* 1250
Iš viso 15500 Lt
Visos kainos pateikiamos be PVM (18 proc.)
Sukūrimo terminas – 30 darbo dienų nuo dizaino patvirtinimo ir visos informacijos pateikimo dienos.
* Talpinant interneto svetainę Artogama, UAB serveryje turinio valdymo sistema suteikiama nemokamai.
UAB "Parabolė" direktorius
Apie www.parabole.lt geriau diskutuokim čia http://board.parabole.lt/viewtopic.php?p=127866#127866nice wrote:nu ** kas per kaina bet gi kazkas cia jau kure ta svetaine??? jau nieko nebeiseina? kadangi svetaines as noreciau ir pac siulau paprasciausia dalyka daryt forumo dalyviams
O šičia diskutuokim pagal temą
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Tikrai taip - žadėjau šią savaitę važiuoti į Plungę ir Telšius ir viską atvežti, bet buvau pamiršęs, kad šiandien bus LKTA visuotinis narių susirinkimas, kur bus pristayti "INTERNETO PROTOKOLU TEIKIAMŲ PASLAUGŲ PLĖSROS GALIMYBIŲ STUDIJOS" rezultatai, o tas mane labai domino.M-artin wrote:Taip, bet ta savaitė ir yra ši.
Bet galiu jus užtikrinti, kad viskas guli mano kabinete kaip yra čia žemiau parodyta nuotraukoje.
Deja BMS, kaip ir kiti pardavėjai, savo setainėmis internete nesirūpina - svetainėje rodo, kad atmintinių yra Kaune kiek man reikia, o praktikoje - špyga
Todėl tokių atmintinių negavo ir nupirko už panašią kainą 1 GB ir 2 GB kitokias atmintines. Kas pirmi atsiiminės - galės pasirinkti.
Visų dėžių alaus čia man į kabinetą netempė - sudėjo į bagažinę.
Užteks nuotraukoje ir vienos, kad žinotumėte kokį alų atvešių
Dovanas vešiu pirmadienį ir galėsite atsiimti:
Telšiuose - nuo 14:00 iki 19:00
Plungėje - nuo 17:00 iki 19:00
Jeigu kas nori geriau dovanas apžiūrėti - dvi kokybiškesnes nuotraukas patalpinau į Plungės ir Telšių FTP Temp/Dovanos
Last edited by steponas on Fri Mar 14, 2008 6:22 pm, edited 3 times in total.