kadangi matau kaip kas nors apie paraboles ftp paklausia steponas dingsta manau cia jis pasireiks
tai va steponai kodel neina padidint ftp greicio? kazkokiam poste maciau raset kad telsiu ftp tik 25% tera isnaudojama tai pakelkit ta nelemta greiti kas maiso sitam zygdarbiui? dar man idomu kas per problema padaryt kad prie ftp eitu prisijungt dviem klientais? seniau ejo o dabar jau nebeina
p.s piminsiu kad dabartinis ftp down yra ~250 upload seniau buvo ~120 dabr ~80
lauziam Stepona del ftp greicio didinimo!!!
Re: lauziam Stepona del ftp greicio didinimo!!!
Man atrodo, kad jau buvau apie tai rašiaunice wrote:kadangi matau kaip kas nors apie paraboles ftp paklausia steponas dingsta manau cia jis pasireiks
tai va steponai kodel neina padidint ftp greicio? kazkokiam poste maciau raset kad telsiu ftp tik 25% tera isnaudojama tai pakelkit ta nelemta greiti kas maiso sitam zygdarbiui? dar man idomu kas per problema padaryt kad prie ftp eitu prisijungt dviem klientais? seniau ejo o dabar jau nebeina
p.s piminsiu kad dabartinis ftp down yra ~250 upload seniau buvo ~120 dabr ~80
FTP srautui skiriama kas atlieka nuo interneto ir 25% nuo bendro srauto yra labai ir labai daug.
Buvo žiūrima į CISCO monitoringo grafikus ir kai pamatėme, kad bendras srautas arti lubų, sumažinome sesijas iki 2 - viena užklausai į FTP, kitą siuntimuisi iš FTP
Paguodai galiu pasakyti - kai išlygins visų keturių CISCO apkrovas, galima gal ir sesijų skaičių vėl padidinti iki 4.
Dėl tokių dalykų nėr kam atsakyti, o aš nieko tame neraukiu
UAB "Parabolė" direktorius
siuo metu tera viena sesijaBuvo žiūrima į CISCO monitoringo grafikus ir kai pamatėme, kad lė bendras srautas arti lubų, sumažinome sesijas iki 2 - viena užklausai į FTP, kitą siuntimuisi iš FTP
sesijos yra gerai bet kiek man teko naudotis taj su sesijom tik downloadas dideja gal butu imanoma tas sesijas mest salin ir padary gryna greiti ant vienos sesijos? kad ir up ir down butu normojgalima gal ir sesijų skaičių vėl padidinti iki 4.
dar noreciau pasiteirauti kur yra tas telsiu ftp? pas kasininke kambary? neverta man kelti ka nors i ftp geriau nunesu pas ka ten reikia ir tegu ikelia
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Vakar buvau Halėje koncerte "Brazilijos karnavalas".nice wrote:steponas dingot?
Super gražu, tik Halė šūdinai atrodė, net gėda kai tokios gražios mergaitės tarp tokių griozdų turi šokti.
Gaila savęs ir Kauno pasidarė - išvogė parazitai valdžios vyrai visus pinigus iš visos Lietuvos, kad Vilniuje sau geras sąlygas sudarytų - kitiems miestams špyga liko
Nebeatsigaus jau Kaunas - vilties pas visus kauniečius jau nebėra
UAB "Parabolė" direktorius