Skyre baudą LTV vadovui

Moderators: Leonas, steponas

nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Kad ir hardukos ftp mazas jie gerai pamenu 1.5tb, o tai maza :)
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

seip gerai ;) pakankama su tokiu greiciu kol uzkrausi ta terabaita :oops: keliu filma dabar 1.36gb kelia jau 3g dar pusantros valandos liko :lol:
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

martinuxxxxxxx, as senia isakiau - tie kas nori gauti kazka ishskirtinio pirma turetu parodyti kazka ishskirtinio. jeigu butum pasikankines ir ikeles paskutinias kelias savaites kazka tokio kuo visi butumem patenkinti tai tada visi ir eitumem Stepono prasyti kad tua kazka ishskirtinio duotu. o dabar kai tu tik zhadi o realiai neaisku kokie filmia tave domina ir ka tu ten ikelsi tai nieks del taves nesistegns. juolab kad zmones kelia ir nieko nereikalaudami.
as anksciau irgi keldavau. dabar spjoviau i ta reikala... neaiskinsiu dar karta kodel.
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

neaiskinsiu dar karta kodel.
ir taip aiski ta pagrindine problema :twisted:
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

yabadabadu wrote:martinuxxxxxxx, as senia isakiau - tie kas nori gauti kazka ishskirtinio pirma turetu parodyti kazka ishskirtinio. jeigu butum pasikankines ir ikeles paskutinias kelias savaites kazka tokio kuo visi butumem patenkinti tai tada visi ir eitumem Stepono prasyti kad tua kazka ishskirtinio duotu. o dabar kai tu tik zhadi o realiai neaisku kokie filmia tave domina ir ka tu ten ikelsi tai nieks del taves nesistegns. juolab kad zmones kelia ir nieko nereikalaudami.
as anksciau irgi keldavau. dabar spjoviau i ta reikala... neaiskinsiu dar karta kodel.
Aš tave supratau.pasirodysiu aš kai optika turėsim,kokio žanro filmai ir geimai mane domina ;)
Image
Post Reply