Skyre baudą LTV vadovui
- yabadabadu
- Aktyvus narys
martinuxxxxxxx, as senia isakiau - tie kas nori gauti kazka ishskirtinio pirma turetu parodyti kazka ishskirtinio. jeigu butum pasikankines ir ikeles paskutinias kelias savaites kazka tokio kuo visi butumem patenkinti tai tada visi ir eitumem Stepono prasyti kad tua kazka ishskirtinio duotu. o dabar kai tu tik zhadi o realiai neaisku kokie filmia tave domina ir ka tu ten ikelsi tai nieks del taves nesistegns. juolab kad zmones kelia ir nieko nereikalaudami.
as anksciau irgi keldavau. dabar spjoviau i ta reikala... neaiskinsiu dar karta kodel.
as anksciau irgi keldavau. dabar spjoviau i ta reikala... neaiskinsiu dar karta kodel.
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Aš tave supratau.pasirodysiu aš kai optika turėsim,kokio žanro filmai ir geimai mane dominayabadabadu wrote:martinuxxxxxxx, as senia isakiau - tie kas nori gauti kazka ishskirtinio pirma turetu parodyti kazka ishskirtinio. jeigu butum pasikankines ir ikeles paskutinias kelias savaites kazka tokio kuo visi butumem patenkinti tai tada visi ir eitumem Stepono prasyti kad tua kazka ishskirtinio duotu. o dabar kai tu tik zhadi o realiai neaisku kokie filmia tave domina ir ka tu ten ikelsi tai nieks del taves nesistegns. juolab kad zmones kelia ir nieko nereikalaudami.