Beveik visi, kurie man parašė PM buvo perjungti prie naujojo CISCO, tik būtų gerai, kad rašydami ir savo namų adresą užrašytumėte, o tai gaunu PM, kurie yra rašyti ne iš namų ir pagal IP rodo, kad randasi Vilniuje, ar tai dar kur nors kokioj pasvietėj
vat kaip su tuo pm, nes jums p.Steponai rasiau, kad nenoriu kad pakeistu mano ip, o jis visgi pasikeite.... na bet db tikiuos, kad nebesikaitalios, nes man reikalingas spastovus ip.
isdykus wrote:vat kaip su tuo pm, nes jums p.Steponai rasiau, kad nenoriu kad pakeistu mano ip, o jis visgi pasikeite.... na bet db tikiuos, kad nebesikaitalios, nes man reikalingas spastovus ip.
Labas, isdykus O kam tau pastovus IP? Gausi vėl į PM rašyt, kad sugrąžintų senąjį IP
isdykus wrote:tai ne, kad pakeite tai jau pakeite, bet nesinoretus kad vel keistus (man uzai visi ant ip stovi ), tai reikia kad ipas nesikaitaliotu
Aš pats nieko nedarau ir savo PM persiunčiu kam reikia
Matyt suveikė "sugedusio telefono funkcija" - atsiprašau
Jeigu reikia, kaip ir rašiau, grąžinti seną IP nėra jokių problemų - rašykit tiesiai Mantui (MonteniS) ir sutvarkys
Mane jau perjungė ant naujojo CISCo seniau greitis budavo 290-300 kB/s o dabar siunčia 320 (kiek ir priklauso) o kartais pašoksta iki 340 , iš kart matosi kad aparatūra neapkrauta ir dirba pasišokinėdama
nu as ant to pacio likau matau ip nepasikeite nors jokio skirtumo nematau kitas ar tas pats ar isvis be cisco svarbu kad man internetas veiktu o ten galit daryt ka tik norit
yabadabadu wrote:o jei ne paslaptis negalima kelti senesniu modemu ar naujesniu?
Nesidomėjau kada jie pirkti, bet žinau, kad jie baltos spalvos yra. Dabar lygtais vis juodus matydavau.
Taip išeitų, kad seniau pirkti, bet jų atrodo nedaug Telšiuose yra.
Ne problema - jei kas labai pereiti norės - pakeis ir modemą.