Matosi, kad žmogus praktiškas ir galvotas yramartinuxxx wrote:Na merginos jau ir dabar,rupi,tik visu pirma reik mokslus pabaigt,o veliau viskas savaime turetu klostytis....
Ir teisingai arklį kinko, ne taip kai nekurie prie vežimo galo riša
Štai mes kiek aukščiau apie tai truputį kalbėjome.nitro wrote:Steponai gla butu imanoma suzinoti kur jau nutiesta optika telsiuose, nes anksciau esate minejes kad ji jau nutiesta
steponas wrote:Visiškai teisingai - kur stovi nodas , ten stovi galingesnis 1 gbps swičas ir nuo jo jau į namus eina 100 mbps optinės "šlangos". Kaune to pakako, o dabar abejoju ar to pakaks. Bus matyt. Man namų swičių pirkti nereikia - turiu kaip malkų - Mikrovisata mūsų tinklus Kaune pagal save pertvarkė ir mūsų valdomus CISCO svičus atidavė (įėjimas 100 mbps ir 24 išėjimai po 10 mbps). Dabar juos sudėsim , o paskui jeigu reikės - pakeisim.M-artin wrote:Aš kaip suprantau į kiekviena mikrorajoną ateina optika iki nodų, tai kur tas nodas stovi Masčio mikrorajonem juk nuo jų bus pradeda plėtoti optika?
Okur stovi nodai mintinai neatsimenu, bet jų stovi gal koks 15 ar 20 per visą tinklą.
Optika yra nutiesta į visus nodus, kurie yra išmėtyti po visus Telšius Reikia tik nuo nodų iki namų optinius kabelių galus pakloti.nitro wrote:Nematau atsakymo i mano klausima tavo citatoj martin as noriu suzianot kuriose vietose jau nuteista optika telsiuose
Jei dabartinį swiča turi gavoję, tai aš tau jį gimimo dienos proga padovanoti galėsiu, nes tokie swičai tiesiu taikymu keliaus į šiukšlų dėžęM-artin wrote:O ir switch'as pas mane laiptinėje ...
Tai gal hubai dar jums praeitų - kaip malkų sandėlyje nuo Kauno laikų dulkėm apaugę gulimartinuxxx wrote:Ej tai man irgi viena padovanokit,pravestu na 2 tai tikrai užtektų.