Konkursas planų lentelei apiforminti
Konkursas planų lentelei apiforminti
Diskusijose temoje http://board.parabole.lt/viewtopic.php? ... &start=585
buvo labai teisingų pastabų mano adresu dėl šioje temoje matomos naujų planų lentelės informatyvumo ir paprastumo.
Todėl, kaip ir buvau žadėjęs, skelbiu konkursą planų pavadinimams sugalvoti ir planų lentelei apipavidalinti.
Prizai du:
I-ma vieta - 2 mėnesiai turimo plano nemokamai
II-ra vieta - 1 mėnuo turimo plano nemokamai
Konkursą laimės tas:
kieno pavadinimai bus labiausiai patrauklūs plungės ir Telšių gyventojams ir atspindintys paslaugų turinį bei Parabolės politiką paslaugų srityje
kieno lentelė bus informatyviausia ir planų naudą galima bus suprasti be didelių mokslų ir analizių - kad ir pradinių klasių mokinys galėtų pasakyti kurį planą naudingiausia jo šeimai rinktis
Nieko skaičiuoti jums nereikia - planų parametrai turi išlikti nepakeisti.
Turi būti dviejų rūšių planai - riboti, neriboti ir turi matytis kur koks planas buvo mano lentelėje (skliausteliuose įrašykit pavadinimą pagal mano lentelę).
Turi būti ir optiniai ir senieji planai.
Žmonės turi žinoti, ką galima užsisakyti Plungėje ir ką Telšiuose.
Jeigu jums atrodo, kad planų kiekį reikia sumažinti - motyvuodami mažinkite.
Dabar dėkite tik savo planų lenteles.
Kiekvieną palną galėsime aptarti kai jau bus jų daugiau - gal jau kitą savaitę.
Klausimus, tiesiogiai surištus su šia tema, irgi galite užduoti ir čia ir PM.
Apiformintą lentelę reikai įdėti taip, kaip yra čia žemiau mano įdėta, arba atsiųsti man email'u kaip Word (doc) ar kitokį korekcijoms pasiduodantį failą.
Konkursas bus įvykęs ir rezultatai bus suvedami, jeigu jame dalyvaus bent 10 dalyvių.
Apie rezulatatų suvedimo terminą paskelbsiu vėliau.
Prieš ką nors naujo darydami paskaitykite šį mano postą.
Aš jį konkurso eigoje papildysiu atskydamas į paklausimus.
Sėkmės konkurso dalyviams ir temos sakitytojams
buvo labai teisingų pastabų mano adresu dėl šioje temoje matomos naujų planų lentelės informatyvumo ir paprastumo.
Todėl, kaip ir buvau žadėjęs, skelbiu konkursą planų pavadinimams sugalvoti ir planų lentelei apipavidalinti.
Prizai du:
I-ma vieta - 2 mėnesiai turimo plano nemokamai
II-ra vieta - 1 mėnuo turimo plano nemokamai
Konkursą laimės tas:
kieno pavadinimai bus labiausiai patrauklūs plungės ir Telšių gyventojams ir atspindintys paslaugų turinį bei Parabolės politiką paslaugų srityje
kieno lentelė bus informatyviausia ir planų naudą galima bus suprasti be didelių mokslų ir analizių - kad ir pradinių klasių mokinys galėtų pasakyti kurį planą naudingiausia jo šeimai rinktis
Nieko skaičiuoti jums nereikia - planų parametrai turi išlikti nepakeisti.
Turi būti dviejų rūšių planai - riboti, neriboti ir turi matytis kur koks planas buvo mano lentelėje (skliausteliuose įrašykit pavadinimą pagal mano lentelę).
Jeigu jums atrodo, kad planų kiekį reikia sumažinti - motyvuodami mažinkite.
Dabar dėkite tik savo planų lenteles.
Kiekvieną palną galėsime aptarti kai jau bus jų daugiau - gal jau kitą savaitę.
Klausimus, tiesiogiai surištus su šia tema, irgi galite užduoti ir čia ir PM.
Apiformintą lentelę reikai įdėti taip, kaip yra čia žemiau mano įdėta, arba atsiųsti man email'u kaip Word (doc) ar kitokį korekcijoms pasiduodantį failą.
Konkursas bus įvykęs ir rezultatai bus suvedami, jeigu jame dalyvaus bent 10 dalyvių.
Apie rezulatatų suvedimo terminą paskelbsiu vėliau.
Prieš ką nors naujo darydami paskaitykite šį mano postą.
Aš jį konkurso eigoje papildysiu atskydamas į paklausimus.
Sėkmės konkurso dalyviams ir temos sakitytojams
Last edited by steponas on Tue Feb 05, 2008 11:28 am, edited 10 times in total.
UAB "Parabolė" direktorius
sinjorams - 2mbps 30lt uzsienis ir lt (tad galesit su vaikais kalbet kad ir kokioje salyje jie butu)
moksleiviams - 1mbps lt ir uzsienis 20lt (referatu siuntimas zaidimai online)
seimos-5mbps lietuva 2mbps uzsienis 55lt (greitas filmu siuntimas ir narsymas internete)
siurbele-20mbps lietuva 5mbps uzsienis 65lt (siusk pumpuok failus laisvai ir greitai)
nu jei nusisnekejau nemuskit
moksleiviams - 1mbps lt ir uzsienis 20lt (referatu siuntimas zaidimai online)
seimos-5mbps lietuva 2mbps uzsienis 55lt (greitas filmu siuntimas ir narsymas internete)
siurbele-20mbps lietuva 5mbps uzsienis 65lt (siusk pumpuok failus laisvai ir greitai)
nu jei nusisnekejau nemuskit
Atsiprašau, bet pamiršau įdėti svo planų lentelę
Toj pasitaisysiu.
Gerbiamas nice - ne tam yra konkursas - apiformink lentelę su savo pavadinimais ir įdėk taip, kaip yra temos pirmame poste arba atsiųsk man email'u kaip Word (doc) ar kitokį korekcijoms pasiduodantį failą.
Toj pasitaisysiu.
Gerbiamas nice - ne tam yra konkursas - apiformink lentelę su savo pavadinimais ir įdėk taip, kaip yra temos pirmame poste arba atsiųsk man email'u kaip Word (doc) ar kitokį korekcijoms pasiduodantį failą.
Last edited by steponas on Tue Jan 15, 2008 7:20 pm, edited 2 times in total.
Čia į panašius nukrypimus nuo temos daugaiu neatsakinėsiu ir tokius postus trinsiu._LArX_ wrote:TAI KAS NORS ATSAKYS I MANO KLAUSIMA?! Kada prades veikti naujieji planai?
Nieko skaičiuoti jums nereikia - planų parametrai turi išlikti nepakeisti.nitro wrote:greiciau kokie manau turetu but tokia kaina, neskaiciavau pagal jokius overbukingus ir t.t. ir nekreipkit i pabraukymus demesio tik ka worda irasiau
Siūlau gerbiamiem nirto ir nice truputi dar įdėti pastangų ir jus pakoreguoti, nededant naujų postų.
Kiekvieno jūsų palną galėsime aptarti kai jau bus jų daugiau.
Klausimus, tiesiogiai surištus su šia tema, galite užduoti ir čia ir PM - nesikuklinkite
Last edited by steponas on Tue Jan 15, 2008 8:35 pm, edited 1 time in total.
* - Šviesolaidinio ineterneto planams upload greičio į užsienį dalinimo koeficientas – 1:2
Visų interneto planų abonentams suteikiamas realus IP adresas be papildomo mokesčio.
Planuose su apribojimais informacija, siunčiama iš vietinio “PARABOLĖS” tinklo, neskaičiuojama.
* Lojalumo programa taikoma Plungės abonentams
Stažas yra skaičiuojamas bendrai pagal KTV ir interneto paslaugų naudojimosi laiką.
Pvz. KTV naudojatės 3 metus ir nusprendėte įsirengti internetą.
Jums stažas bus 3 metai ir KTV ir internetui.
Gausite internetui 10% abonentinio mokesčio nuolaidą, o KTV bus suteikta nuolaida kaip numatyta KTV palnuose.
Telšių ir Plungės miestui, KTV tinklu
Mėgėjas 1 = I-4
Mėgėjas 2= I-6
Ekstremalas 1=A2
Ekstremalas2=A1
Ekstremalas 3=I-2
Ekstremalas4=I-1
Ekstremalas5=I-3
Plungės miestui, optiniu tinklu
Megėjas1=O-5
Ekstremalas 1=O-1
Ekstremalas2=O-2
Ekstremalas 3=O-3
Ekstremalas4=O-4
Last edited by M-artin on Thu Jan 17, 2008 8:44 pm, edited 5 times in total.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Čia vyksta konkursas esamo projekto planų lentelės apiforminimui ir naujų pavadinimų sugalvojimui.stepas.b wrote:Kol kas priimtiniausias planas iš visų čia pateiktų, nes nėra jokių dienos-nakties greičių. Tik buvo pageidauta pridėti vieną kitą planą su apribojimais (ko aš visai nenorėčiau) ir tai galėtų būti pakoreguotas O-5 planas: 30 000 nemokamų MB, o viršijus greitį apriboti iki 512 kbps
Aptarimas koks planas geriausias jau įvyko ir aš nuomone apie tai jau turiu.
Pasiūlytų apipavidalinimų aptarimas įvyks tik kitą savaitę, kai prisirinks bent 10 pasiūlymų.
Dabar čia kalbėsime tik apie šį konkursą, panašius į šį postą trinsiu.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
O ką daryt, kai per tuščius, ne į temą postus, esmę suprasti sunkumartinuxxx wrote:Su tais trynimais irgi nervinat.
Prisirinks jų keli šimtai kaip tada susigaudysi
Gal kitą temą astidaryti ar prie senos dar grįžti norit - sakykit ir tai įmanoma
Yra priemonių kaip tą skaičių padidinti - kvieskit draugus, kaimynus, kurie turi mūsų internetą ir susirinks - laiko yra į valias.nitro wrote:As stiprei abejoju ar 10 pasiulymu prisirinks nes musu cia lb mazai o kiti ne patys siulo o meto replikas del kuriu nei silta nei salta
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Ne taip viskas paprasta. Jei ir ateis, tai manau ne vienas nesupras ko jūs čia norite ir porą vakarų apsilankę pamirš šitą forumą. Kad ir dabar, forumą lankom nemažai žmonių, bet komentuotojai mes keletas tesam.steponas wrote:Yra priemonių kaip tą skaičių padidinti - kvieskit draugus, kaimynus, kurie turi mūsų internetą ir susirinks - laiko yra į valias.
P.S perskaitę galit trinti.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
kol musu vienetai suprasime ir netrindami na aisku yra isimciu kai isvis nei tema raso netik kad komentuoja bet kaip klause del planu tokiius pratrint, o komentarus palitki nes tai gali jum padet nusprest. Beje vienas pasiulymas pakeiskite paraboles dizaina, tai bus kur kas patraukliau nuajiem klientam besidomintiems jusu paslaugo nes ko beieskot internete pamatai dizaina puse ispudzio susidarai, ir gal jau laikas butu atsisakyt phpnuke
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!