O krokodilo jums nereikia? (iš multiko čia, jei ką)
O kas tų dovanų nenorėtų? Manau ir Steponas nori gaut dovanų - pelno. Bet kadangi mes pelno nenešam, tai ir patys liksim be dovanų
martinuxxx wrote:Jei teikiat visiem tai visiem,as nekaltas kad man internetas buvo o jum nebuvo ,realiai tai jum turetu but kazkokia kompensacija.
tu visa laika kaltas - tu visa paraboles trafika suvalgai. tau nei alaus nei greiciu. is tikruju tai martinuxx reiketu apriboti greiti /2 nes pasnikas ir negalima siustis to ko 60% interneto uzkista
yabadabadu wrote:
tu visa laika kaltas - tu visa paraboles trafika suvalgai. tau nei alaus nei greiciu. is tikruju tai martinuxx reiketu apriboti greiti /2 nes pasnikas ir negalima siustis to ko 60% interneto uzkista
Na va rasim kompromisą. martinuxxx'ui tegul sumažiną greitį, sutaupys bapkių už kurias kompensuos mums didesnį interneto greitį...
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
I-3 nenorekit I-2 kaip M-artin sake nenaujiena,taigi I-1 geriausia iseitis,bet aisku steponui reikia pelno todel jam ir sprest sita reikala.o Yabadabadu as tikrai nekaltas kadangi uz tai ka parsisiunciu moku pinigus,jei kazkam nenesu pelno tegu mazina greicius aisku ne vien man o visiem,aisku man vienam sumazint negaletu,nes butu nelygybe tarp vartotoju,o kas del alaus as faktiskai negeriu tik kelis kartus per metus,ir tai tikrai ne alaus,o ko nors silpnesnio,o del sumazininimo pvz. iki naujuju,parabole galetu,nes as sutart pasirasiau su 1280 kbps o to 60 % ko internete uzkista as siunciuosi ar nesisiunciu ne tavo reikalas...
Silpnesnis uz alu tai pienas? O del martinux jauciu jei jis paliktu paroabole P.Steponas sokinet is laimes pradedu nes trafico suvartotu kur kas maziau