Optinis Internetas Plungėje

Moderators: Leonas, steponas

_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

O kada baigs tvarkyti? Ir kada prades Telsiuos ? :D
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

_LArX_ wrote:O kada baigs tvarkyti? Ir kada prades Telsiuos ? :D
Kas iš to, kad aš pasakysiu kokį tai terminą visvien gausis kaip visada :cry:
Kažkaip gal ir nenormaliai gausis, nes visos firmos prieš Kalėdas visaip stengiasi kuo gražiau atrodyti prieš savo klijentus ir pučia miglą, bet man nusibodo viską vinioti į vatą :x :x :x
Prieš Kalėdas visi tie Prabolės reikalai baigia užknisti jau mane galutinai, todėl išklosiu tai ką aš matau realiai kas yra, o jūs galvokit kaip norit :?
Pagal sutartus planaus optinis tinklas Plungėje turėjo pradėti veikti vėliausiai nuo rugsėjo 1 dienos - per patį abonentų jungimosi piką :!: :!: :!:
Aš planuodamas įmonės veiklą primečiau dar 2 mėnesius ir skaičiau, kad jau tikrai pradės veikti nuo lapkričio mėnesio :!: :!: :!: :!: :!:
O kas gavosi - šiandien jau gruodžio 6, bet:
:arrow: dar nėra nei vienam name elektra iki galo sutvarkyta
:arrow: Plungės serverinė turėjo būti paruošta optinio tinklo darbui jau praeitą savaitę - niekas net į ją nuvažiavęs nebuvo
:arrow: centrinis magistralinis kabelis turėjo būti suvirintas irgi praėjusią savaitę - duok Dievę, kad nors šią savaitę pradėtų virinti

Ir taip visur - niekas nekaltas, visi pasiteisinimus turi - aš kalčiausias ... nu i ... :x
UAB "Parabolė" direktorius
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

steponas wrote:Ir taip visur - niekas nekaltas, visi pasiteisinimus turi - aš kalčiausias ... nu i ... :x
verskit kalte ant ko nors aukstesnio ir Jus ;D
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Steponas nemokat biski griesciau paiimti ? :roll: Uzteks graziai :)
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

_LArX_ wrote:Steponas nemokat biski griesciau paiimti ? :roll: Uzteks graziai :)
Negali sakyti, kad žmonės nesistengia :?
Ir dar kaip stengiasi :!:
Pavyzdžiui vyr. inžinierius Geralad po kelis kartus net į savaitę į Žemaitiją važiuoja :!: :!: :!:
Bet va taip gaunasi - užlaikė koks pizdukas, nedavė leidimo ar dar ko ir visa grandinė paskui vėluoja :!:
O kur dar visokie BITINŲ fokusai - padarė mums kanalą į Telšius per relines linijas, o paskui dar į jį isileido ir Andernetą ir kol jo gerai nesutvarkė, tol mes ir kentėjome ir visaip mus dar dūrino, kad mol viskas pas juos gerai ir mes patys su savo samadielkina įranga nemokame tvarkytis :x :x :x

Finale visur reikalingas laikas, o žmonių už tokius gaunamus iš jūsų pinigus daug neprisisamdysi :cry:
Žodžiu iš internto paslaugų man kaip Parabolės savininkui gaunasi totalus šūdas - pastoviai internetą reikia šerti iš KTV gaunamų pingų ir nežinia ar kada nors internetas duos pliusą :?

Tikriausiai panaši situacija yra ir pas poną Alfredą Vaurą Andernete.
Šeria jis jį iš statybos verslo ir dirba teikdamas interneto paslaugas tik iš idėjos technikos progresui :lol: :lol: :lol:

Pagrindinis kainų diktatorius rinkoje aš skaitau yra TEO ir gal būt tik jis vienas iš interneto verslo turi pliusą, nes servisui pinigu skiria nulį litų :!: :!: :!:
TEO yra viskas mokama - paskambinau aš, kad nėra interneto - pasižiūrėjo, kad mano modemą mato ir sako - tavo problemos - pas mus viskas tvarkoje, arba sako atvažiuojam, bet apmokėsi pagal nustatytus įkainius už taisyma ir negarantuojam, kad pataisysim :x :x :x
Kainas matyt irgi tyčia nustatė mažas todėl, kad tokie mažiukai pizdukai kaip Parabolė, išnyktų nuo žemės paviršiaus kaip dinozaurai :evil:
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Ivestumet telsiuos optika Anderentas - Bankrotas, Gyvas zebriukas mirtu 8)
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

_LArX_ stipriai klysti,ivedus optika nauda butu tik tokia kad is FTP siustu greit ir tarp paraboles vartotoju butu 100 mbps,bet i lietuva greiciai isliktu tokie pat arba butu padidinti 2x ne daugiau,nes uz srauta parabole turi moket bitei,ir nesvarbu ar internetas tiekiamas optika ar KTV kabeliais... Na bet kokiu atveju anderneto pajamos mazeja,o pasibaigus terminuotoms sutartims,jiem bus dar blogiau,o kas del zebra,jei ji ives 10 mbps,drysciau pasigincyti,jei parabole I-2 planui nepadarys 10 mbps,manau kai kas pereis pas ja.
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Na nepaminėjai tik didesnio upload dar. ;)
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

aa,jo tas tai teisybe.
Image
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Ale kažkaip keistai gaunas - Steponui interneto tiekimo verslas nuostolingas, A. Vaurui gal irgi (reiks pasiteiraut, kaip ten yr), bet atsisakyt neatsisako. Finansuoja mus, internautus, neva, kabelinės žiūrovų pinigais netgi 8O Tai gal reik parduot pusę verslo? Ar iki šiol nieks nesiūlė gero kontrakto?
Image Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

natrix wrote:Ale kažkaip keistai gaunas - Steponui interneto tiekimo verslas nuostolingas, A. Vaurui gal irgi (reiks pasiteiraut, kaip ten yr), bet atsisakyt neatsisako. Finansuoja mus, internautus, neva, kabelinės žiūrovų pinigais netgi 8O Tai gal reik parduot pusę verslo? Ar iki šiol nieks nesiūlė gero kontrakto?
Kaune net 5 metus buvo internetas nuostolingas ir čia atrodo jau nieko nepadarysi kitaip :?
Vis tikiesi žmogus, kad abonentų padaugės ir reikalai pasikeis :?
Tikriausiai panašiai bus ir Telšiuose, juk abonentų skaičius kas mėnesį vis didesnis yra :D
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Viena laime kad jus P.Steponai optimistas,o jei paraboles interneto nebutu sedetumem visi su 384 kbps undernietu :lol:
Image
zzEimas
Pradedantis
Pradedantis

Post by zzEimas »

sedetume su zebra ir viskas..tai kada pajungsit?saket iki gruodzio 1,nuo kitos sav atostogos vel viska sika kai jauciu ant pavasario arba geriausiu atveju rudens galesim laukt...
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

zzEimas wrote:tai kada pajungsit?
Vakar pastatė įrangą Plungėje ir jau turėtų pradėti jungti. :?
Leonas
Narys
Narys

Post by Leonas »

Kai kurie namai jau visiškai paruošti, beliko adminams iš programinės pusės sukonfiguruoti. Labai tikuosi, kad iki kalėdų bent kelis abonentus bandymams pajungsime :?
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.
Post Reply