Lokalus torrent trackeris

Moderators: Leonas, steponas

yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

martinuxxx wrote:nebenusisnekek gerai? Lai dalina jau bent 5 banus sumeciau
pats pripazysti kad jau reikia banus deti nors trakeryj tik keli vartotojai. jeigu jis paliktu popiuliarus tai butu shakes. tu gal ir turi laiko deti banus bet like nettai kad laiko neturi bet greiciausiai net nezino kaip tai daryti. todel ash jeigu naudosiuosi tai tik trakeriu kuris suksis pvz ant dabartinio ftp servo ar ant kito PC bet priziurimo pacios paraboles o ne kliento. nesvarbu kas tas klientas tu ar kas kitas - parpasciausiai tai tikrai generuos problemas ir naudos neduos.

ir ishvis man gerai kaip yra. jeigu parabolei nereikia tai man juolabiau. kaip del manes tema galit uzrakinti ir uzhmirshti.
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

yabadabadu wrote:
martinuxxx wrote:nebenusisnekek gerai? Lai dalina jau bent 5 banus sumeciau
pats pripazysti kad jau reikia banus deti nors trakeryj tik keli vartotojai. jeigu jis paliktu popiuliarus tai butu shakes. tu gal ir turi laiko deti banus bet like nettai kad laiko neturi bet greiciausiai net nezino kaip tai daryti. todel ash jeigu naudosiuosi tai tik trakeriu kuris suksis pvz ant dabartinio ftp servo ar ant kito PC bet priziurimo pacios paraboles o ne kliento. nesvarbu kas tas klientas tu ar kas kitas - parpasciausiai tai tikrai generuos problemas ir naudos neduos.

ir ishvis man gerai kaip yra. jeigu parabolei nereikia tai man juolabiau. kaip del manes tema galit uzrakinti ir uzhmirshti.
Yabadabadu galwoji man labai jau svarbu kad tas trackeris mano ?Tegu jis buna jono ar petro man vienodai.Svarbu kad jis aplamai egzistuotu.O siaip tai aisku jei paciai parabolei to trackerio nereikia tai ji ir nekurs jo,o mes cia galim myžčioti ir niekas i mus nekreips demesio
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Noreciau visiem padekoti kadangi:

Sivakar perlipom 65 torrentu skaiciu
Turime 18 vartotoju
Turime ir 5 uploaderius
Tai pat spejom pasidalinti 19.39 GB ,reiskiasi kazkiek prisidejom prie paraboles srauto taupymo taigi sutaupem 19.39 GB

Tikiuosi kad sie skaiciai tik dides,ir subursime tikrai malonia vartotoju grupe.

Tai pat jei prisirinks tiek varotoju kad nebepaves musu servas,tikimes kad p.Steponas skirs vieta paraboles ftp ir MySql duomenu baze.Sekmes!
Last edited by martinuxxx on Thu Nov 01, 2007 11:45 pm, edited 1 time in total.
Image
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

klausimas kiek isheikvosit uzsienio trafiko jei trakeris paliks popiuliarus :/ ir to viso butu buve galima ishvengti jei trakeris butu lokaliai...
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

ka tu tuom turi omeny,gi ne vienas vartotojas nera is kito ISP,arba as ne taip supratau kazka?
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

manau trackeris geras dalykas bet nelabai kas juo naudosis paziurekime martino trackeris jis jau gana ilgai yra sukurtas bet zmoniu nelabai daug nelabai :D beto noriu pridurti! nevisi zmones gali mesti torrentus i ta trackeri reike gaut kazkokias uploaderio teises :D cia man labiausiai nepatinka o pliusas kaip sake Leonas yra tas kad zmogus mato prie failo jo aprasyma. bet tai galima padaryt ir su ftp ten gali trint failus tik tam tikri asmenis kuriu darbo vaisiu jau senai nemaciau bet uploadint gali visi! padarytu parabole kelis asmenis kurie galetu trinti failus is ftp padidintu (jei tai imanoma) tiem zmonem uploada y ftp serveri ir tie zmones galetu istrint pasenusius failus ir det tik naujus su visais aprasymais o senus sukelt i nauja folderi kad atskirtu zmones kur yra nauji kur seni.
p.s. yabadabadu nesityciok jei ka nusisnekejau tiesiog pakomentuok normaliai :D
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

ka galiu pasakyti,del uploaderio teisiu sunkumu,nera kas nori paraso privaciai ir suteikiu,bet jei praso su keiksmazodziais ir panasiai aisku kad negauna,taigi del uploadinimo problemu nera,taigi reikia tau tik noro isijungti i trackerio veikla
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

nepyk martinuxx as esu uz ftp bet kadangi nera ta musu ftp tvarkanciu asmenu tai teks persiorentuot i torrentus :D paziuresim po savaites kitos kas bus tavo trackeryje
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

beto dar vienas dalykas trackerio naudai
Image
paziurekit downloadina kokiu greiciu nakti o is ftp priminsiu ~250kB/s
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

:)
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Užklausiau Donato (once) ką reikėtų su tuo trakeriu daryti ir gavau tokį atsakymą:
Sveiki,
Dabar negaleciau tiksliai pakomentuoti kiek laiko uztruktu ji pakurti,
kiek laiko reiktu jo administravimui ir t.t.
Galesiu pabandyti per si menesi zvilgtelti i galimus variantus.

Taigi už mėnesio man priminkit :wink:
UAB "Parabolė" direktorius
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

beto dar trackerio naudai kai is taves kas nors is vietinio tinklo uploadinasi ka nors tikrasis upload greitis nenukrenta kazkam martinuxx trackeryje uploadinau kazka ir dar sesei i airija nuotraukas siunciau ir nuotraukos siuntesi iprastiniu greiciu tai kaip suprantu kai uploadini nesijaucia p[aciam :)
dar vienas klausimelis bet ne i tema :D ar vietoi ftp neimanoma butu padaryt hostinga? aisku msql nreike nes srauta rija smarkiai paprasta hostinga ? taip kaip kad yra pasidares gaidernetas?
TnX
Narys
Narys

Post by TnX »

steponas wrote: Galesiu pabandyti per si menesi zvilgtelti i galimus variantus.

Taigi už mėnesio man priminkit :wink:
woot! ;D reiks i uploaderius trintis.. ar moderatorius :roll:
nice wrote:ar vietoi ftp neimanoma butu padaryt hostinga? aisku msql nreike nes srauta rija smarkiai paprasta hostinga ? taip kaip kad yra pasidares gaidernetas?
Kiek pamenu, taip padaryti ir buvo zadama, jei ftp bus istrintas.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

eikit eikit,jau jei jis niekad nera kures,tai kurs kelias savaites,o jei esi kures max. pusvalandis,o administravimui jau zinau kas ji galetu administruoti,kadangi sioki toki vaizda susidariau is jau dabar esamo trackerio.
Image
TnX
Narys
Narys

Post by TnX »

Kelias savaites? Kazkaip nesitiki, zinok. Kiek suprantu (nors nesu ziurejes ar domejasis), trackeris turetu pasikurti, kaip phpbb, php-fusion ir t.t., o juos irasyt tikrai nera sunku.
Ir isvis, kad ir neturint jokiu ziniu, paprasciausiai galima detalu paaiskinima nete susirast ir vuolia, trackeris veikia. ;p
jei jau tu, martinuxxx, pakuriai, tai nemanau, kad paraboles darbuotojas to nesugebes atlikti.
Post Reply