Dėl interneto kokybės Telšiuose
- yabadabadu
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
na is tikruju gyrem gyrem parabole ir se tau niekas neriaguoja kelinta diena .
stai po dvyliktos kiek man " padidejo " dabar 07.10.17.- 0:58
Результат измерения скорости соединения с Internet
Ваше соединение: 430.9 kbit/s
Ваша скорость соединения в данный момент 430.9 kbit/s, что в байтах составляет 52.8 килобайт/сек.
stai po dvyliktos kiek man " padidejo " dabar 07.10.17.- 0:58
Результат измерения скорости соединения с Internet
Ваша скорость соединения в данный момент 430.9 kbit/s, что в байтах составляет 52.8 килобайт/сек.
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
Matavau ir į Alytų su speedtest.net , tai pat su bitės matuokliu matavau, visur daugmaž vienodi greičiai...yabadabadu wrote:o realiai jauti kad letai juda ar tik speedtest rodo kad per mazai? neuzmirsk kad problemos gali buti ir speedtest kauno serveryj. ka kiti serveriai sako tuo paciu metu? nes man tfu-tfu-tfu tai norm vaziuoja.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
o kur cia pats matuoji? adesiuka galima? as irgi pasimatuociau ir galetumem sulyginti. nes man i speedtest.net vis dar norm buvo. idomu kie tas rusishkas parodys.ma43 wrote:Результат измерения скорости соединения с Internet
M-artin, mes berods ant skirtingu cisco, tai gal vienas cisco nudurniavo :/
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
http://www.meganet.lt/?sj=1&ac=8 Estijayabadabadu wrote:o kur cia pats matuoji? adesiuka galima? as irgi pasimatuociau ir galetumem sulyginti. nes man i speedtest.net vis dar norm buvo. idomu kie tas rusishkas parodys.ma43 wrote:Результат измерения скорости соединения с Internet
M-artin, mes berods ant skirtingu cisco, tai gal vienas cisco nudurniavo :/
matuokliai ne prie ko .kol mes ieskom sapaliodami priezasties kazkas zino problema,juokiasi ir nieko nedaro .
- yabadabadu
- Aktyvus narys
jesus, dar vienas specas ;D matuoji i estija ir skundiesi kad rysys su kazkokiu dievo uzmirstu serveriu blogas ;D man rodo dar blogiau nei tau:ma43 wrote:http://www.meganet.lt/?sj=1&ac=8 Estija
matuokliai ne prie ko .kol mes ieskom sapaliodami priezasties kazkas zino problema,juokiasi ir nieko nedaro .
Ваша скорость соединения в данный момент 198 kbit/s, что в байтах составляет 24.3 килобайт/сек.
nors siaip nesiskundziu ir i speedtest kauno serveri rodo akurat tiek kiek man priklauso pagal sutarti
del to kad zino ir nedaro tai... ash galvojau kad esu pesimistas bet tamsta... ;D
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
[/quote]
jesus, dar vienas specas ;D matuoji i estija ir skundiesi kad rysys su kazkokiu dievo uzmirstu serveriu blogas ;D man rodo dar blogiau nei tau:
Ваша скорость соединения в данный момент 198 kbit/s, что в байтах составляет 24.3 килобайт/сек.
nors siaip nesiskundziu ir i speedtest kauno serveri rodo akurat tiek kiek man priklauso pagal sutarti
del to kad zino ir nedaro tai... ash galvojau kad esu pesimistas bet tamsta... ;D[/quote]
nei as optimistas ,nei pesimistas .as sakau blogai kai yra blogai ir prasau duot kas priklauso . tame ir reikalas kad vienu momentu gerai kitu blogai .kai rodo gerai visi matuokliai gerai ,o kai blogai visi blogai tada as keliu "triuksma" po 13:00 visai niekur nebeisejau tai ir pamatuot nebuvo kaip . as ir sakau yra kazkokia velniava ,prapuldineja greitis net ir visai inetas .
P.S. kazka ne taip nutryniau beskubedamas .
jesus, dar vienas specas ;D matuoji i estija ir skundiesi kad rysys su kazkokiu dievo uzmirstu serveriu blogas ;D man rodo dar blogiau nei tau:
del to kad zino ir nedaro tai... ash galvojau kad esu pesimistas bet tamsta... ;D[/quote]
nei as optimistas ,nei pesimistas .as sakau blogai kai yra blogai ir prasau duot kas priklauso . tame ir reikalas kad vienu momentu gerai kitu blogai .kai rodo gerai visi matuokliai gerai ,o kai blogai visi blogai tada as keliu "triuksma" po 13:00 visai niekur nebeisejau tai ir pamatuot nebuvo kaip . as ir sakau yra kazkokia velniava ,prapuldineja greitis net ir visai inetas .
P.S. kazka ne taip nutryniau beskubedamas .