Konkursui

Moderators: Leonas, steponas

Locked
steponas
Šefas
Šefas

Konkursui

Post by steponas »

Čia skelbsiu iš Jūsų gautus pasiūlymus.
Pasiūlymus siūskite man PM - anonimiškumą garantuoju.

Kad nesusimaišyti, komentarus rašykite temoje "Skelbiu konkursą".
Last edited by steponas on Wed Mar 26, 2003 8:05 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

1-mas pasiūlymas:
--------------------------------------------------------------------------------------

Sveiki,

kadangi apie pora metu buvau Eutekos abonentu (dabartine DOKEDA)
tai surasiau siokius tokius pastebijimus gal pravers, nors turbut ir taip viskas aisku :)

PARABOLES INTERNETAS

Paslaugos
========================================================
24h 7dienas per savaite STABILIAI veikiantis interneto rysys //DOKEDOS habus pastoviai supleskindavo zaibas (vienasyk ir mano tinklo korta (dave kita :)), tai senesni vartotojai turetu ta zinot, nors sako dabar pataise kazkiek :)
Nuolatinis IP adresas
Jusu patogumui siulomi 3 mokejimo planai (Mail 30Lt(detales), Megejo 60Lt(detales), Pastovus 90Lt (detales) //Dokeda siulo tik 2 planus 60/90Lt priklausomai nuo greioveikos
Mokekite PIGIAU Mokant avansu taikomos 10% nuolaidos //DOKEDA bent jau kai as buvau abonentas nesiule)
Mazas ivedimo mokestis //DOKEDA 99Lt/199Lt
Nemokama 10Mb pasto dezute //DOKEDA siulo 5Mb ar bent jau taip buvo man bunant abonentu

Papildomos paslaugos
=========================================================
360Gb dideles spartos FTP serveris skirtas duomenu apsikeitimu bet kuriuo paros metu
4 Zaidimu serveriai (CS, Quake, UT, Battle.NET)
FORUMAS jusu diskusijomes //DOKEDA neturi
Internetinis radijas transliaujantis itin aukstos kokybes signalu
Kvalifikuotos pagalbos bei Gedimu salinimui skirtas spec. telefonas //DOKEDA neturi ir sparciai taiso tik jei zaibas supleskina hubus :)
NEMOKAMA Galimybe laikinai atsijungti nuo interneto //Dokeda ima 5Lt-1men/ 60Lt-6men
Pastoviems interneto vartotojams taikomos dideles nuolaidos kabelinei televizijai
Galimybe uz paslaugas moketi internetu //Sita galimybe yra visur, kas turi banko saskaita, bet del reklamos galima prirasyti ... :)
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

2-ras pasiūlymas
---------------------------------------------------------------------------------
...Pagalvojes truputi nusprendziau siek tiek parasyti (Nors gal ir nevisai i tema).
O jeigu (biskuti) rimciau firma pries darydama reklama...
A:\Informacija apie konkurenta(us) siuo atveju silainiai.
B:\Praktinis patikrinimas.Stai cia ir yra KERTINIS AKMUO

a:\Viskas lyg ir aisku(kas ka siulo ir uz kiek)
b:\Tarkim yra 2 konkurentai (A ir B)

Surenkama patikimu (Pvz 10 )zmoniu grupe(Is firmos...) isbandyti kiekviena konkurenta.Susitariama del ivedimo salygu(Firmos darbuotojams),ar firma isnuomoja buta nesilainiskiams...Grupe padalinam
po 5 zmones.Viena grupe (Zinoma kiekvienas atskirai) isives A konkurentu siuloma Interneta kita B firmos siuloma.
Darbai 1-1.5men (Testavimai...tai pat keletas ''nekaltu''gedimu pasalinimas iskvieciant ir po to ivertinant...)

Darbo rezultatai:Rezultatu palyginimas nuo A-Z...su tikraja''firmos''padetimi.Ir jeigu butina (kainu politika,lengvatos...)
pasikoreguoti pagal galimybes.Galiausiai jeigu galutinis rezultatas OK...
Darome diagramas reklamoje (ar...)palyginimui ,blizginam lankstinuka,
pridedam komentara viena kita ir i...spaustuve.Ir tada tekalba skaiciai
uz save.

Zinoma galima :) apsieiti ir be vezimo cia isdestyto niekinio...ir pigu ir gerai.Rasydamas tikrai nieko ASMENISKAI neturiu pries PARABOLE ar
...tiesiog paemiau plunksna ir tiek.Su pagarba gintaras71
tiesiog
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

3-ias pasiūlymas:
-------------------------------------
Teko neseniai naudotis DSL Tako A0 planu .... tai wa parasysim panasumus, skirtumus ir t.t. :)
Palyginsim paraboles pagrindi plana ir DSL tako A0 plana..:)
Kaina:
Ivedimas:
Parabole: 0-90 LT,
DSL Takas: 177 LT
Abonentinis mokestis:
Parabole: 90 LT,
DSL Takas: 177 LT
Greitis:
Parabole: 128-192 kbps (realiai gaunu is lietuvos ~40-60 kb/s is uzsienio 15-30 kb/s)
DSL Takas: 128 kbps (realiai eina is lietuvos ~20-40 kb/s is uzsienio 5-20 kb/s)
Papildomos paslaugos:
Parabole: vietinis ftp serveris su gana didele greitaveikla..., zaidimu servai, radijas, forumas
DSL Takas: didelis 0 :)
Trugziai:
Parabole: i menesi internetas dingsta ~1-2 kartus
DSL Takas: i savaite buna 2-3 dienos kai downloadas eina 1-2 kbps :))) ir dingsta interis i menesi 2-5 kartus..
Pora nuorodu kaip man veike parabole per paskutinias 2 dienas (tiesiog dziaugiuosi)
http://babausis.esu.as/~gdrz/speed2.png
http://babausis.esu.as/~gdrz/speed3.png
Locked