Padeka Parabolei
-
- Naujokas
Padeka Parabolei
Sveiki,
kadangi sis forumas jau tikriausiai skaiciuoja paskutines dienas, noriu speti padekoti Parabolei uz ypatingai stabilu ir greita interneta paskutinius metus ar dar daugiau!
Greitis visuomet budavo beveik toks, koks budavo zadamas (apie 200KB/s). O be rysio sedejau gal tik tokias 5 dienas per visus metus, net neatsimenu, kada paskutini kart nebuvo interneto.
Nezinau priezasciu, del ko daugelis cia skundziasi Paraboles paslaugomis, bet atvirai pasakysiu, as visad gyrdavausi Parobole ir jos greiciu!
kadangi sis forumas jau tikriausiai skaiciuoja paskutines dienas, noriu speti padekoti Parabolei uz ypatingai stabilu ir greita interneta paskutinius metus ar dar daugiau!
Greitis visuomet budavo beveik toks, koks budavo zadamas (apie 200KB/s). O be rysio sedejau gal tik tokias 5 dienas per visus metus, net neatsimenu, kada paskutini kart nebuvo interneto.
Nezinau priezasciu, del ko daugelis cia skundziasi Paraboles paslaugomis, bet atvirai pasakysiu, as visad gyrdavausi Parobole ir jos greiciu!
- Valde Greitai
- Narys
- Neziniukas
- Aktyvus narys
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
- Supro
- Aktyvus narys
Man Paraboles teikiamos paslaugos, tiek televizija, tiek internetas niekad neuzkliuvo Buvau patenkintas interneto kokybe, na tik kartais, bet juk tai galima atleisti Sirdingai dekui parabolei uz bendradarbiavima ! Be jusu bus kazkaip keista Sekmes kitose vandenynuose
GOD was right - we are born to be the best!
siek tiek gaila, kad parabole uzleidzia pozicijas, ir labai labai smalsu visgi del ko taip nutiko? is klaidu reik mokintis, kazi kur cia buvo padarytos didziausios klaidos?
mazai rysto? per daug giminiu tarp darbuotoju? bloga strategija? o gal pakiso koja investicijos i taip vadinamus rajonus?
zvilgtelejus atidziau net keista, kaip parabole turedama savo pavadinomo radijusa fm bangose, nesugebejo tokiu triuskinanciu pranasumu pasinaudoti.
Gal vienas protingas zmogutis, su geru atlyginimu marketingo direktoriaus pareigose butu padares visas visatas... gal tik to truko? niekas nesuzinos jau, bet mano manymu tai koja pakiso, jau pasenes poziuris i versla.
mazai rysto? per daug giminiu tarp darbuotoju? bloga strategija? o gal pakiso koja investicijos i taip vadinamus rajonus?
zvilgtelejus atidziau net keista, kaip parabole turedama savo pavadinomo radijusa fm bangose, nesugebejo tokiu triuskinanciu pranasumu pasinaudoti.
Gal vienas protingas zmogutis, su geru atlyginimu marketingo direktoriaus pareigose butu padares visas visatas... gal tik to truko? niekas nesuzinos jau, bet mano manymu tai koja pakiso, jau pasenes poziuris i versla.
[T]
biski neta topica pasirinkai uzdavinet tokius klausymus..dainyzaz wrote:O tai kaip cia dabar yra, gal Pons Steponas paaiskins Dabartine INIT'o "invazija" i Paraboles rajonus yra Paraboles reorganizacijos pasekme ar atvirksciai, INIT'ui ruosiantis plesti aprepties zona, Parabole pabijojo konkurencijos?
man tai labiausia patiko, kai kažkada "Šefas" aiškino, kad neverta leisti neto planų kainų (nors tuo metu daug kas bėgo iš parabolės), nes jam eina didelis pelnas, ir jis tokio aukso veršio iš rankų jokiais būdais nepaleis. Dar apie staigmenas kalbėjo. Va ir gavom staigmeną - parabolė Kaune buvo praktiškai nuostolingas verslas.